- Konu Sahibi matmazel3426
Guzellikle anlamayanin hakki kotuluktur bence..
Civi civiyi soker.
Civi civiyi soker.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzellikle anlamayanin hakki kotuluktur bence..
Civi civiyi soker.
bu bir alışkanlık ama.
- Akşam akşam sinir oldum ya kayınvalidem esimi arıyor evdemisin akşam size çaya gelcez diye esimde işteyim ben ama gidin isterseniz demiş işte sen yoksan olmaz demiş 2 yıllık evliyim beni saymaması çileden çıkartıyor ya gelin ama beni ara sana iki canımla hizmet edecek benim sonuçta bu ilkte değil yani ben ona giderken kayınpederimi aramıyorum ki saygı bekliyorum çok şey değil haksız mıyım ama bilerek yapıyor bunu hep yapıyor çünkü ustelik hiç bir saygısızlık yapmadım onlara ve sulalesine kasıtlı yapsın bunu bana
BNM KV BASKA SEHIRDEN KALMAYA GELECEĞİ ZAMAN OĞLUNU ARIYOR:)
- Akşam akşam sinir oldum ya kayınvalidem esimi arıyor evdemisin akşam size çaya gelcez diye esimde işteyim ben ama gidin isterseniz demiş işte sen yoksan olmaz demiş 2 yıllık evliyim beni saymaması çileden çıkartıyor ya gelin ama beni ara sana iki canımla hizmet edecek benim sonuçta bu ilkte değil yani ben ona giderken kayınpederimi aramıyorum ki saygı bekliyorum çok şey değil haksız mıyım ama bilerek yapıyor bunu hep yapıyor çünkü ustelik hiç bir saygısızlık yapmadım onlara ve sulalesine kasıtlı yapsın bunu bana
aaaaa tabiki oğlunun evi :) benim kayınvalidemde 8 günlük lohusaydım benim evimde benimle kavga edip " burası benim oğlumun evi " diye evden kovmuştu :)'' Oğlumun evi, gelin de kim''
Yuhh, sonra eşin ne tepki verdi?aaaaa tabiki oğlunun evi :) benim kayınvalidemde 8 günlük lohusaydım benim evimde benimle kavga edip " burası benim oğlumun evi " diye evden kovmuştu :)
ben bebeğimi alıp alt komşuma indim.yukardan sesleri geliyordu kavga ediyorlardı.eşim internetten biletini almış.sonra komşuya yanıma geldi eşim.otobus saati gelince annesini otobüse bindirip gönderdi.o günden beride ne biz aradık ne onlar aradı.aaa pardon kv bi kere oğlunu aradı sebebide şubesiz bi bankada parası vardı.internetten işlemi yapamadığı için oğlunu arayıp benim paramı şu bankaya gönder demiş ve tlf yüzüne kapatmış.parasını çekip yiyeceğiz zannetti herhalde :))Yuhh, sonra eşin ne tepki verdi?