Niye yilbasinda kayinvalidemlerdeyiz bayramlarda oldugu gibi

eticin16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
49
0
36
Bursa
Sonunda oglumun uyku bahanesine kactim evime ne yilbasiydi AMA cay doldur yemis getir meyve soy.igreniyorum biktim 3 senede . Benim ailem yokmu . onlar kral ve kralice esim hep susar kiramaz annesini oysa Ben birkezde esimle yalniz kalsam o halen assagida bende yatarim simdi onuda gormek istemiyorum.bu kayinvalidemler cildirtir insani sunu al sunu yap getir gotur topla yika bir bardagi yanlis Yere birak beta kir gor ozaman anyayi konyayi
Derdimi bile anlatamadim yarin artik yatiyim karsilasmayim esimle iyi yillar

Sonunda oglumun uyku bahanesine kactim evime ne yilbasiydi AMA cay doldur yemis getir meyve soy.igreniyorum biktim 3 senede . Benim ailem yokmu . onlar kral ve kralice esim hep susar kiramaz annesini oysa Ben birkezde esimle yalniz kalsam o halen assagida bende yatarim simdi onuda gormek istemiyorum.bu kayinvalidemler cildirtir insani sunu al sunu yap getir gotur topla yika bir bardagi yanlis Yere birak beta kir gor ozaman anyayi konyayi
Derdimi bile anlatamadim yarin artik yatiyim karsilasmayim esimle iyi yillar

haklısın yalnız geçirmek istemekte de bari şöyle bir plan yapsaydınız 11e kadar falan orda otursaydınız 11 ,11buçuktan sonrada evinizde geçirseydiniz.sonuçta o saatten sonra iyi oluyor zaten.neyse geçmiş bitmiş.yeniyılını kutluyorum canım

ayy canımmm ya kayınvalimdemlerde bizdeydiii biz baska planlar yapmıstık esim pasta falan almısss keseriz diye iş cıkısı baktık 9 gibi döküldüler ve daha 20 dk oldu gideliiii eşimde nerdeyse uyuyacaktı yanlarında aadaam yorgun yorgun amannnnnnn işte yılbasımız böle gectiii

Back
X