Niyeti ciddi mi yoksa sapık mı çözemedim ?

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Merhabalar kızlar .Direk konuya girip yorumlarınızı bekliyorum.
Bundan 1 ay önce ilkokuldan X arkdaşımla konuşmaya başladım.Çok kafa dengiydi ,konuşurken zaman nasıl geçti anlamıyordum.Sonra tel.numaramı istedi bende verdım mesajlaşmaya başladık.Her şey gayet güzeldi.Sonra X arkdaşaım seni seviyorum dedi.Bende böyle birşeyi beklemediğimi hatta çok şaşırdığımı o gözle hiç bakmadığımı söyledim.Baktım anlamak istemiyor sert bir dille uyardım.O güN Kocaeli'nden hataya gidecektim otobüsle.Otobüse biner binmez mesajlaşmaya başladık.Ben her mesajımda "istemiyorum ,seni sevmiyorum " gibi şeyler yazdım .O da her seferinde biz bir mutluluk yoluna çıkalım beni sevmesende benim sana olan aşkımı,sevgimi seversin gibi şeyler yazdı.Adanaya kadar böyle sürdü ve aralıksız msjlaştık : (
:50:Kızlar ben hiç kimseye "seni seviyorum " demedim daha bunu tek bir kişiye söyleyip onunla tüm ömrümü geçirmek istedim.Çocuk bunu biliyor ve bana dediği ben seni beklerim ,vazgeçmedim senden , tamam arkadaş olarak konuşalım dedi.Ben de kabul ettim.Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış.Sonra bir başka arkadaşım daha bana teklif etmişti X bunu duyunca sinir krizi geçirip hastaneye gitmiş:50::50:
Sigara ve alkol kullanmasının hoşuma gitmediğini söylemiştim ciddi ciddi alkolü bırakmış,günde 1 pakey sigara içerken 2-3 taneye düşürmüş .Her dediğimi yapmaya çalışıyor ,arkadaşlarıyla dışarı çıkacakken benden izin alıyor.Nedenini sordum dedi ki" senin bana karışman,senin dediklerini yapmak hoşuma gidiyor ".
Çocukla halen msjlaşıyorum ben mesafeyi korumak istiyorum yani çocukla halen konuşmam sanki ona ümit veriyor gibi geliyor üzülüyorum bu seferde ona:50::50:
Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ona karşı ?Tabi kırıp ,gururunu incitmeden .

Son düzenleme:
Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış
ben bunu duyduktan sonra arkama bakmadan kaçardım herhalde kendı canına acımayan bana neler yapar bır daha düşün zaten ısrarcılıkta bana normal gelmıyor normal bı ınsan bu kadar ısrarcı olmaz bu bana sevgı belirtisi olarak gelmıyor hastalık gıbı geliyor

durum iç açıcı görünmüyor. kendine zarar verecek kadar kötü bi durum. uzaklaş.
hem de acilen.
o mesaj attığında cevap verme aradığında açma. mecbur değilsin cevap vermeye.

ayrıca ilerde senin için yaptıklarını senden de ister. sen bana karıştın benim de sana karışma hakkım var (izin vs konularda)

Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış
ben bunu duyduktan sonra arkama bakmadan kaçardım herhalde kendı canına acımayan bana neler yapar bır daha düşün zaten ısrarcılıkta bana normal gelmıyor normal bı ınsan bu kadar ısrarcı olmaz bu bana sevgı belirtisi olarak gelmıyor hastalık gıbı geliyor

ewt o jilet olayından sonra bende cidden cocukla tartışmaya korkar oldum ve dediğiniz gibi hastalık sanırım sadece:50:

durum iç açıcı görünmüyor. kendine zarar verecek kadar kötü bi durum. uzaklaş.
hem de acilen.
o mesaj attığında cevap verme aradığında açma. mecbur değilsin cevap vermeye.

ayrıca ilerde senin için yaptıklarını senden de ister. sen bana karıştın benim de sana karışma hakkım var (izin vs konularda)

evet doğru söylüyorsunuz ama çocuk kendine kötü birşey yapacak diye korktum ve arkadaşca konuşmayı kabul ettim .Sanırım arkdaşcasa konuşmam hata onunla:50:

Son düzenleme:
ewt doğru söylüyorsunuz ama çocuk kendine kötü birşey yapacak diye korktum ve arkadaşca konuşmayı kabul ettim .Sanırım arkdaşcasa konuşmam hata onunla:50:

korkmayacaksın. korkuyla özveri olmaz. sil hayatından bak çok sinirlendim :20::20: yaptığına bak yaa

konuşma sende değiştr numaranı.. madem umut verdiğini düşünüyosunn niye konuşuyosun.. hoşlanmıyosan ya da sevmiyosan aşıkta değilsen konuşma

Benim etrafımda var öyle tipler canım ya gerçekten takıntılı oluyorlar istedikleri olana kadar vazgeçmiyorlar:44: Bence konuşmayı kesmelisin arkadaş olarak dese bile o içinde farklı düşünüyordur ilgisini başka şeylere yönlendirerek konuşmayı azaltıp sonrada kesmelisin canım:31:Korkmada üzülme de eğer sana gerçekten değer verip seviyorsa ki öyle diyor bu düşünceni ona söyle ve ne yapacağını gör zaten anlarsın onun nasıl biri olduğunu sana karşı saygı gösterirse üzmemeye çalışırsa:31:

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem:50:

vicdan azabı çekeceğin bi konu var mı? sen umut vermemişsin sonuçta. istemiyorum demişsin. o ısrar etmiş. zorla hayatına sokmuş sevgili sıfatıyla seni. sen arkadaşça konuşşalım madem dediğinde çıkarken izin alıyorsa bunun normal arkadaş gibi bi açıklaması olamaz

jilet falan çok arabesk miş bu çocuk bir şekilde sav başından.

takintili bir tip ! çikar hayatindan dicem ama o çikmaz hayatindan ben sana soyleyim... yok intihar etti yok hastenede.. nasil kurtulacagini dusun...

konuşma sende değiştr numaranı.. madem umut verdiğini düşünüyosunn niye konuşuyosun.. hoşlanmıyosan ya da sevmiyosan aşıkta değilsen konuşma

Evet sevmiyorum ,hoşlanmıyorumda ama ilkokul 1.sınıftan beri arkdaşım şimdi 20 yaşındayım.Kırmak da istemiyorum o yüzden hem de kendine bir şey yapmadından korkup konuşuyorum:50:

Doğru söylüyorsunuz ama korkuyorum elimde değil ,kendine bir şey yapsa ben vicdan azabı çekicem:50:

ozaman kendıne bişi yapmasan sana bişi yapsın dahamı ıyı bence bu durumdan ailenıde haberdar et ve en kısa surede hayatından tamamen çıkar gerçekten normal değil davranışları sen olayı uzattıkça umutlanıcak zaten normal düşünemıyor bence senın konuşmayı uzatmanıda çarpıtıcak zamanla

başkaları için yaşama derim ben:31::31::31:

Sonrasında vicdan azabı çekmek istemiyorum.Çünkü o jilet olayını arkadaşım anlattı .Çocuk benim öğrendiğimi duyunca arkadaşıma da çok kızmış neden söyledin diye :50:

Sonrasında vicdan azabı çekmek istemiyorum.Çünkü o jilet olayını arkadaşım anlattı .Çocuk benim öğrendiğimi duyunca arkadaşıma da çok kızmış neden söyledin diye :50:

e nolcak sen bu çocukla kendini öldürmesin diye evlencenmi... bi yolunu bulup bitmeli buuu yoksa sen zarar görceksinnn:34:

Back
X