Niyeti ciddi mi yoksa sapık mı çözemedim ?

bugün onu istemedin diye kendini jiletlemeye kalkan adam yarın öbürgün sevgili olupta ayrılmak istersen seni jiletler iyi düşün...

Ya az mantıksal düşünmek gerekirse bu kadar mantıksız hareket eden bir adamdan ilerde ne bekleyebilirsin ki iyi düşün demiyorum bence düşünme bile...

Jilet mi igrenc basit ve cahillik. Hastane mi? Tabiki yalannnnnnnn... Alkol mu ? Evlilikleri yerle bir eden cevresindekileri zarar veren bir madde. Uzak dur uzakkkk..

Merhabalar kızlar .Direk konuya girip yorumlarınızı bekliyorum.
Bundan 1 ay önce ilkokuldan X arkdaşımla konuşmaya başladım.Çok kafa dengiydi ,konuşurken zaman nasıl geçti anlamıyordum.Sonra tel.numaramı istedi bende verdım mesajlaşmaya başladık.Her şey gayet güzeldi.Sonra X arkdaşaım seni seviyorum dedi.Bende böyle birşeyi beklemediğimi hatta çok şaşırdığımı o gözle hiç bakmadığımı söyledim.Baktım anlamak istemiyor sert bir dille uyardım.O güN Kocaeli'nden hataya gidecektim otobüsle.Otobüse biner binmez mesajlaşmaya başladık.Ben her mesajımda "istemiyorum ,seni sevmiyorum " gibi şeyler yazdım .O da her seferinde biz bir mutluluk yoluna çıkalım beni sevmesende benim sana olan aşkımı,sevgimi seversin gibi şeyler yazdı.Adanaya kadar böyle sürdü ve aralıksız msjlaştık : (
:50:Kızlar ben hiç kimseye "seni seviyorum " demedim daha bunu tek bir kişiye söyleyip onunla tüm ömrümü geçirmek istedim.Çocuk bunu biliyor ve bana dediği ben seni beklerim ,vazgeçmedim senden , tamam arkadaş olarak konuşalım dedi.Ben de kabul ettim.Çünkü bir arkadaşımdan öğrendim otbüste mesjlaştığımız gece çocuk kendini jiletlemeye kalkmış.Sonra bir başka arkadaşım daha bana teklif etmişti X bunu duyunca sinir krizi geçirip hastaneye gitmiş:50::50:
Sigara ve alkol kullanmasının hoşuma gitmediğini söylemiştim ciddi ciddi alkolü bırakmış,günde 1 pakey sigara içerken 2-3 taneye düşürmüş .Her dediğimi yapmaya çalışıyor ,arkadaşlarıyla dışarı çıkacakken benden izin alıyor.Nedenini sordum dedi ki" senin bana karışman,senin dediklerini yapmak hoşuma gidiyor ".
Çocukla halen msjlaşıyorum ben mesafeyi korumak istiyorum yani çocukla halen konuşmam sanki ona ümit veriyor gibi geliyor üzülüyorum bu seferde ona:50::50:
Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ona karşı ?Tabi kırıp ,gururunu incitmeden .

kaç kaç kaç :)))) topuk:))) onda sınırda kişilik bozukluğu dedıgımız bır bozukluk turu olabılır, kendıne zarar vermesınden o geldı aklıma, sana ınanılmaz deger verıp elınde edınce de umursamaybılır, o kişilk bozukluğunu arastır sonra kaç kaç kaç :)))))

ergenlikten çıkamamış seninki..
hiç cevap yazma kesinlikle görüşme... vazgeçer bi gün..
psikolojik problem filan değil çocuk bu ya besbelli...
ama kendine kıyıp kesiyosa orasını burasını sana hiç acımaz derim ben..
ona göre davran..
en ufak bi umut verici davranışından sonra değişik manyaklıklarla karşılaşabilirsin..
bulaşma görüşme bence...
direkt bağlantını kes..
başına bela olmasın ne gerek var...

ha bi de acıma yetime yaz google o sözü söylüyorum bebeğim sana Ç :
en sağlam hayat tecrübelerini içinde barındıran bir atasözümüzdür...
söyleyenin ruhu şaad olsun..

favorı sozumdur:))))) magdur olmuş bırı olarak :))
aynen canım..
acırsın aynı konuma düştüğünde acıyanın olmaz hatta acıdıkların da atasözümüzü gerçekleştirmekten zerre kaçınmazlar..
ben de sever ve her fırsatta söylerim bu sözü..
nedeni de deneyim oluyo işte...
yaşamasak bu kadar sevmeyiz bu atasözünü di mi ama : D

aynen canım..
acırsın aynı konuma düştüğünde acıyanın olmaz hatta acıdıkların da atasözümüzü gerçekleştirmekten zerre kaçınmazlar..
ben de sever ve her fırsatta söylerim bu sözü..
nedeni de deneyim oluyo işte...
yaşamasak bu kadar sevmeyiz bu atasözünü di mi ama : D

tamamen dogru soze ne denır ki:))) benımde bugunlerde sağımdan solumdan bana soledıklerını duydugum ve en cok kullandıgım laf oldu bu:)))

seni kendine bağlamak için yapılmış şeyler .. ben hiç inandırıcı bulmuyorum. yaşının da vermiş olduğu arabesk dinleyip jiletleme şekilde takılmalar bide siz bu çocukla yuzyuze konustunuz mu hiç gezip tozdunuz mu yani yoksa sadece telden mi konuştunuz görüşmeden ne sevmesi bu böle ..

aynı şeyi zamanında yaşamış biri olarak söylüyorum ki uzaklaş ondan telini değiştir. üstelik sevmiyosun da zaten kaybetcek bişeyin yok.
benim eski erkek arkadaşım ayrılırsan intihar ederimlerle kendine bağlamaya çalışıyordu amacına da ulaşmıştı senin gibi ya ederse bu vicdanla nasıl yaşarım diyordum hep ,üstelik psikolojik sorunları vardı senin erkek arkadsında da psikolijk sorunlar var bence .üstelik alkolikti bana da bırakıcam diyordu hep ama asla bırakmadı:27: ben en son bana ıntıhar edıyorum dediğinde annesine msj atmıstım gidin oğlunuzu bulun ben uğraşamıcam artık aramasın beni bu tür şeylerle diye ne desin gerçekten mi kızım biz şuan aile yemeğindeyiz oda yanımızda oysa bana anlattıgına göre inthar ediyordu :1: tamam kızım ben bakçam çaresine demişti snra daaaannkk etti duygu sömürüsü yaptığı ..sonra çıkardım hayatımdan bişeyde olmadı :21: üstelik sen de istemediğini belli etmişsin gene kendine dikkat et zarar vermesin ama önce ailene bahset bu şekilde diye eğer ilerde çok ısrarcı olursa şikayet bile edebilirsin gerekli yerlere ama konuşmaya devam edersen istememene rağmen suç sen de olur .. bence yavas yavas msjları kes sevmedğini her fırsatta söyle ama konusmaya devam edersen bunu gurur haline getirebilir . baktın usanmadan msj atıyor hala drek hattını değiştir eskilerden ortak arkadaşlarınıza da verme bence ..

seni kendine bağlamak için yapılmış şeyler .. ben hiç inandırıcı bulmuyorum. yaşının da vermiş olduğu arabesk dinleyip jiletleme şekilde takılmalar bide siz bu çocukla yuzyuze konustunuz mu hiç gezip tozdunuz mu yani yoksa sadece telden mi konuştunuz görüşmeden ne sevmesi bu böle ..

aynı şeyi zamanında yaşamış biri olarak söylüyorum ki uzaklaş ondan telini değiştir. üstelik sevmiyosun da zaten kaybetcek bişeyin yok.
benim eski erkek arkadaşım ayrılırsan intihar ederimlerle kendine bağlamaya çalışıyordu amacına da ulaşmıştı senin gibi ya ederse bu vicdanla nasıl yaşarım diyordum hep ,üstelik psikolojik sorunları vardı senin erkek arkadsında da psikolijk sorunlar var bence .üstelik alkolikti bana da bırakıcam diyordu hep ama asla bırakmadı:27: ben en son bana ıntıhar edıyorum dediğinde annesine msj atmıstım gidin oğlunuzu bulun ben uğraşamıcam artık aramasın beni bu tür şeylerle diye ne desin gerçekten mi kızım biz şuan aile yemeğindeyiz oda yanımızda oysa bana anlattıgına göre inthar ediyordu :1: tamam kızım ben bakçam çaresine demişti snra daaaannkk etti duygu sömürüsü yaptığı ..sonra çıkardım hayatımdan bişeyde olmadı :21: üstelik sen de istemediğini belli etmişsin gene kendine dikkat et zarar vermesin ama önce ailene bahset bu şekilde diye eğer ilerde çok ısrarcı olursa şikayet bile edebilirsin gerekli yerlere ama konuşmaya devam edersen istememene rağmen suç sen de olur .. bence yavas yavas msjları kes sevmedğini her fırsatta söyle ama konusmaya devam edersen bunu gurur haline getirebilir . baktın usanmadan msj atıyor hala drek hattını değiştir eskilerden ortak arkadaşlarınıza da verme bence ..

hahahahahah cok guldum, benım esımde oldurucem kendımı dıyı camın onune gıdıodu bende peşinden koşupnyakalıodm, ağlıodum, sonra bırgun gıtmedım baltım orda duruo, dedım sen napıosun ya, normalmı bu yaptıgın:)))) aklıma geldı, tovbe yarabbım yaaa:))) bunların hepsi kişilk bozukluğu acık soluorum bole bı kısılık blzuklugu var adı da sınırda ( borderlıne) okuyun anlayn, benım esım oleydı yanı, kendini yere atıodu sınır krızı gecırıldu. kafasına vuruodu ustunu yırtıodu, ay suanda bıle sınırım bozuldu:)))

Bak beni yanlış anlama ama senin hatan ne biliyor musun onun sana olan hislerini bildiğin halde onunla normal şekilde arkadaşlığına devam etmen erkekler her zaman ümit besler içinde şunu düşünür ilerde sever beni şimdilik arkadaşı olarak görebilir ama ilerde beraber olabiliriz umudunu taşır senin o anda tüm bağlarını koparman lazımdı seni sevdiğini söylediği an ve senin ona seni istemiyorum falan dediğin an uzamadan bu iş bitmeliydi.

Son düzenleme:
hahahahahah cok guldum, benım esımde oldurucem kendımı dıyı camın onune gıdıodu bende peşinden koşupnyakalıodm, ağlıodum, sonra bırgun gıtmedım baltım orda duruo, dedım sen napıosun ya, normalmı bu yaptıgın:)))) aklıma geldı, tovbe yarabbım yaaa:))) bunların hepsi kişilk bozukluğu acık soluorum bole bı kısılık blzuklugu var adı da sınırda ( borderlıne) okuyun anlayn, benım esım oleydı yanı, kendini yere atıodu sınır krızı gecırıldu. kafasına vuruodu ustunu yırtıodu, ay suanda bıle sınırım bozuldu:)))

suan sorun yaşıo musun peki eşinle bu konuda :)) ama senın eşin seni sevginden yapmış :)) bak evlenmıssınız :)) o bahsettğim kişi beni aramıyodu ortada ilşki yoktu doru duzgun ama benı arama tamamen bttı dedıgımde cıldırıodu :D aman cok sukur ben atlattım ıns konu sahıbı de atlatır :)) şuan var mı eşinde merak ettim yoksa geçici bir dönem için belirginleşiyo bu durum :26:

aa boşanmışsın :( özür:(

Son düzenleme:
çocuk sapık olmasa bile biraz dengesiz galiba jiletlemeler fln..
offff çekilmez sorunlu tipler..
madem istemiyosun mesajlaşma bence...
bu bi çeşit umut vermeye girer...

Back
X