Nizama Adanmis Ruhlar Ekip 1 Samanyolu Tv

incimiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
183
14
118
Polislik mesleğine ayna tutan ve polislerin asayişi sağlamak için verdikleri zorlu mücadeleyi ekranlara taşıyan polisiye dizi Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1’de, 7 kişilik bir ekibin korkusuz maceraları anlatılıyor.
Bir yandan görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan polislerin hikâyeleri, diğer yandan bu ekibin özel hayatlarında yaşadıkları zorluklar izleyenlere aktarılacak.

$81795.webp

$nizama-adanmis-ruhlar-k.webp

Müzigiyle, replikleriyle ve aksiyon dolu bölümleriyle begenerek izledigim bir dizi aksiyonseverlere izlemelerini tavsiye ederim :72:

sALI akşamları kaçırmadan izliyorum akif ve paşanın kavgası güzeldi akifte dayak yedi ama paşa çoktan hak etti akifle elifi pek yakıştıramıyorum aslında elifede çok kızdım hadi nişanlan ama niye evlendin sevdigin adamın en yakın arkadaşı ile birde amirlerinin eşi salih abilerinin tamam haklısın eşini yanında gönder istersin ama bu adam seninle evlenirken zaten polisti başka meslegi yoktu annesi çok dolduruyor inş davayı çeker bir an önce en komikleri balta:1::1::9:

yarinki bölümde balta vuruluyormus... bence sehit olmaz..yoksa dizinin tadi kacar

Evet vuruluyor ya :5:​balta olmadan dizinin tadı çıkmaz :(

yarinki bölümde balta vuruluyormus... bence sehit olmaz..yoksa dizinin tadi kacar

Bölüm yine çok heyecanlıydı :) balta ölmedi carlosla oynadıgı oyun çok güzeldi cemil şehit olacak heralde dizideki kızdıgım yerlerden birisi salih amirin kayınvalidesi sırf kızının evliligini bozmak için nereye gitmiş balta işyerinde nasıl oluyor :) karısının yanında nasıl davranıyor.

Ekip 1 Beklenen yeni bölümünde:

Uyuşturucu tacirlerinin kökünü kurutmak için operasyona çıkan Ekip 1, şebekenin elebaşı Tayfun'u öldürür. Bunun üzerine Tayfun’un hayat arkadaşı Tülay intikam yemini eder. Diğer yandan ekipten ayrılma kararı alan Elif, tavırlarından şüphelendiği Feyza konusunda Akif'i uyarır. Diğer yandan Ekip 1 kendilerini, Tülay'ın kurduğu tuzağın içinde bulurlar. Tülay, depoya hapsettikleri ekibin tüm kurşunlarının bitmesini bekler. Ardından Tülay ve adamları, ekibe iki seçenek sunar ve Ekip’ten teslim olmak ve ölmek arasında seçim yapmalarını ister.

Back
X