• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NKır testi

aysegnr96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
4 defa tüp bebek yaptırdım. Pgt ve Ngs li tutmadı. 5 gün embriyosu. Şimdi de doktorum NKır teri diyor yaptıran mı . Mikrogende yaptıracağım

4 defa tüp bebek yaptırdım. Pgt ve Ngs li tutmadı. 5 gün embriyosu. Şimdi de doktorum NKır teri diyor yaptıran mı . Mikrogende yaptıracağım
Yaptır canm ben yaptırdım mikrogende yüksek çıktı bazı değerler. Bağışıklık sorunu olduğu için doktorum makrofaj uyguladı transfer öncesi, kortizon ilacı verdi bir de farklı bir iğne verdi. Yani farklı protokol uygulanıyor testin sonucuna göre

Merhaba Ankara'da mısın canım doktorun kim bn mikrogende yaptırmıştım

Bencede kesinlikle yaptırın Allah korusun tutsa bile düşük ile sonuçlanabilir ben doktor demeden yaptırdım hafif iki değerim yüksek çıktı transferden 5 gün önce intralipid serumu aldım 10-12 saat arası sürüyor hatta pozitif olursa iki kere daha almak gerekiyor dedi doktorum zaten bağışıklık baskılıyor benim doktorum transfer öncesi

Bencede kesinlikle yaptırın Allah korusun tutsa bile düşük ile sonuçlanabilir ben doktor demeden yaptırdım hafif iki değerim yüksek çıktı transferden 5 gün önce intralipid serumu aldım 10-12 saat arası sürüyor hatta pozitif olursa iki kere daha almak gerekiyor dedi doktorum zaten bağışıklık baskılıyor benim doktorum transfer öncesi
Testi hangi hastaneler yapıyor dışarıya mı gidiyor kanlar ücreti nedir

Back
X