no arama, yes whatsapp

ya evlidir, ya nişanlı ya da sevgilisi vardır... seninle de muhabbet olsun diye yazışıyordur...

ya evlidir, ya nişanlı ya da sevgilisi vardır... seninle de muhabbet olsun diye yazışıyordur...

Bence degil. Tanismaya bile o, aile dostumuz ve oglu gelmisti. Dusunun artik. Var mi boyle bir vaka? Tanismaya tum ailesiyle geldi nerdeyse. Bundan belliydi garip oldugu.

Bence degil. Tanismaya bile o, aile dostumuz ve oglu gelmisti. Dusunun artik. Var mi boyle bir vaka? Tanismaya tum ailesiyle geldi nerdeyse. Bundan belliydi garip oldugu.
benim bir arkadaşımın da başına benzer bişey gelmişti.. adamın abisi, akrabaları falan da biliyordu arkadaşımla ilişkisini, kimse bişey demiyordu taaki karısı öğrenene kadar...

benim bir arkadaşımın da başına benzer bişey gelmişti.. adamın abisi, akrabaları falan da biliyordu arkadaşımla ilişkisini, kimse bişey demiyordu taaki karısı öğrenene kadar...

Ama aile dostu bunu yapar mi?

Ama aile dostu bunu yapar mi?
sizin aile dostunuzsa büyük ihtimalle yapmaz tabi... o zaman evli değildir, ama sevgilisi olabilir... çünkü aile dostunuz onun evli olup olmadığını bilebilir ama sevgilisi olup olmadığını bilmeyebilir...

ben 22 yaşındayım telefonla konuşmayı sevmem konuşunca kendimi iyi ifade edemiyorum mesaj daha iyi oluyor ama o yaşta biri için bilemedim şimdi :)

Birşey sormak istiyorum whatsup plus varmis profilimize kimin baktigini gorebiliyormusuz haberi olan varmi birde nasil yeni konu acabilirim

Birşey sormak istiyorum whatsup plus varmis profilimize kimin baktigini gorebiliyormusuz haberi olan varmi birde nasil yeni konu acabilirim
canım bilgi edinince bana da bi haber et :D ya benimde vardı 40 yaşında bi sevgilim evli olmadığına eminim dip not :) ikimizde nefret ederiz telefonla konuşmaktan hep whatsapptı hatta ben demiştim ona telefonla konuşmaktan nefret ediyorum diye o da öyleymiş güzel oluyordu :)

benımde flort etmeye basladıgım kısı 29 yasında ve daha cok yenıyız ama watsupda ses gonderme ve mesajdan baska aramamız hıc olmadı.. aramadı benı hıc bende mesajla daha rahat kendımı ıdafe ettıgımden aramadım .. aramak mı lazm bıraz acemiyim de :(

40'ina yaklasan ve yalniz yasamaya aliskin bir erkek yeni tanistigi ve hoslandigini belirttigi bir kizi telefonla niye hic aramaz da hep whatsapp ile iletisim kurmayi tercih eder? Sorun ne olabilir?

konuyu okuyunca en yakin arkadasimin eski sevgilisini gördüm karsimda, oda senin tanistigin kisiyle hatta ayni yastaydi... aradigida oluyomus ama bulustuklarinda nerde kaldin diye sormak icin bile mesaj atiyomus genelde..

konuyu okuyunca en yakin arkadasimin eski sevgilisini gördüm karsimda, oda senin tanistigin kisiyle hatta ayni yastaydi... aradigida oluyomus ama bulustuklarinda nerde kaldin diye sormak icin bile mesaj atiyomus genelde..

Niye boyle davraniyormus peki?

Arkadasinizin iliskisi ne kadar surdu?

toplamda bi seneden fazla sürdü galiba belkide iki tam aklimda degil, ayrilip barismalar oldu arada 3 ay görüsmeyip bi bayram mesajiyla yeniden baslammisdi hersey mesela..

bu adamin baya bi uzun zaman öncesi bi iliskisi olmus yirmili yaslarinda mi ne, ordan baya bi yara almis galiba ve bizim vardigimiz sonuc bu iliskiden ötürü kimseye tam olarak baglanamayisi (biz kadinlar her datayi inceleriz ya :) )
belki sizin eski sevgilide böyle biseyler gecirmistir?
tuhaf di biraz, görüstükleri zaman iyidi hersey ama görüsmedikleri zaman cogu zaman ilgisiz ve cekingen
böyle adamlarin asiri derecede baglanma korkulari var bence

toplamda bi seneden fazla sürdü galiba belkide iki tam aklimda degil, ayrilip barismalar oldu arada 3 ay görüsmeyip bi bayram mesajiyla yeniden baslammisdi hersey mesela..

bu adamin baya bi uzun zaman öncesi bi iliskisi olmus yirmili yaslarinda mi ne, ordan baya bi yara almis galiba ve bizim vardigimiz sonuc bu iliskiden ötürü kimseye tam olarak baglanamayisi (biz kadinlar her datayi inceleriz ya :) )
belki sizin eski sevgilide böyle biseyler gecirmistir?
tuhaf di biraz, görüstükleri zaman iyidi hersey ama görüsmedikleri zaman cogu zaman ilgisiz ve cekingen
böyle adamlarin asiri derecede baglanma korkulari var bence

Ben de boyle birseyi dusunmustum. O kadar onyargiliydi ki kadinlara karsi...

veya aklinda baska biri var..
ne kadar cok birbirine benzeyen hikayeler var burada, her seferinde sasiriyorum!

peki merak ettim, mesaj atsa tekrar denermisiniz?
bide acaba aile ici ayriliklar varmiydi veya anlasilmazliklar. mesela benim arkadasimin eski sevgilisinin bi yengesi cok kiskancmis bundan ötürü galiba benim arkadasimada hayatina karsimak gibi opsiyon tanimiyodu hatta bazi zamanlar dahil bile etmiyodu diyebilirim
benim esim mesela, evlenmeden önce bile ne yapsa nereye gitse izin almak degilde haber verirdi, bunlarda yokdu öyle bisey..
cok yiprandi arkadasim cok üzüldü, Allahim seninde insallah gönlüne göre versin

veya aklinda baska biri var..
ne kadar cok birbirine benzeyen hikayeler var burada, her seferinde sasiriyorum!

peki merak ettim, mesaj atsa tekrar denermisiniz?
bide acaba aile ici ayriliklar varmiydi veya anlasilmazliklar. mesela benim arkadasimin eski sevgilisinin bi yengesi cok kiskancmis bundan ötürü galiba benim arkadasimada hayatina karsimak gibi opsiyon tanimiyodu hatta bazi zamanlar dahil bile etmiyodu diyebilirim
benim esim mesela, evlenmeden önce bile ne yapsa nereye gitse izin almak degilde haber verirdi, bunlarda yokdu öyle bisey..
cok yiprandi arkadasim cok üzüldü, Allahim seninde insallah gönlüne göre versin

Ben de ayrilinca cok uzuldum. Uzun suredir ilgisizliginden falan yakinmama ragmen kimseden boyle etkilenmedim. Aslinda ilgisizligi oraninda beni kendisine cekti.

4 ay oldu ayrilali. Hala ozluyorum. Mesaj atsa tekrar dener miyim? EVET!

Ayrilik veya anlasmazlik gibi birsey yoktu bildigim. Kisitlanmaya tahammulu yoktu ama hic.

Aklinda biri olsa arkadasim tanistirmazdi herhalde.

Cok cok sagolun. Allah herkesin gonlune gore versin.

amin insallah
bence onun ilgisizligi sizi bi sekilde daha cok kendine baglamis, tam olarak sizin olamadigi icin aklinizda kalmis bu kadar..
sanki ayni adamdan bahsediyoruz ya inanmiyorum
eger sizin icin bi sakincasi yoksa arkadasima bahsetmek istiyorum, böyle hislerle tek basina olmadigi bilsin. cok üzülüyorum onun adina cogu zaman unutmus gibi yapsada hala o adam var aklinda. gecen sene eylül veya ekim felandi galiba ayrildiklari dahada atlatamadi

amin insallah
bence onun ilgisizligi sizi bi sekilde daha cok kendine baglamis, tam olarak sizin olamadigi icin aklinizda kalmis bu kadar..
sanki ayni adamdan bahsediyoruz ya inanmiyorum
eger sizin icin bi sakincasi yoksa arkadasima bahsetmek istiyorum, böyle hislerle tek basina olmadigi bilsin. cok üzülüyorum onun adina cogu zaman unutmus gibi yapsada hala o adam var aklinda. gecen sene eylül veya ekim felandi galiba ayrildiklari dahada atlatamadi

Ben de ne zaman bu tarz bir adamdan bahsedilse acaba o mu diye supheye kapiliyorum.

Donsun, benim olsun istiyorum.

Hayirlisi...

konularinizi gezindim biraz, bi yerde basak burcu yazmissiniz arkadasimi aradim burclar bile ayni ondan cok sasirdim

hayirlisi olsun insallah, zaten kaderinizde varsa ikinizde istemeseniz bile kacis yok demektir

konularinizi gezindim biraz, bi yerde basak burcu yazmissiniz arkadasimi aradim burclar bile ayni ondan cok sasirdim

hayirlisi olsun insallah, zaten kaderinizde varsa ikinizde istemeseniz bile kacis yok demektir

Kismet artik...

Back
X