Nodame Cantabile (anime/manga seri)

december im paris sezonunu daha yeni yeni izliyorum ve hfiften kil olmaya basladim chiakiye.. cakicam suratinin ortasina o derece yani..
ilk sezonda ne guzeldi yahu.. herkes sevimli sevimli parise geldiler havalara girdi chiaki..
mal nolcek.

final sezonu var daha guclubacismile
finali izledim öle konuştum zaten bacım, 3 sezonu bitirmeden konuşurmuyum yoğsam :(

üstüne 2 ova yazdılardı, 1i çıktı ama rawını dahi bulamadım henüz. ama manga da meğer animede finalin bittiği gibi bitiyomuş :( bööö pis çiyaki. çiyannnn

finali izledim öle konuştum zaten bacım, 3 sezonu bitirmeden konuşurmuyum yoğsam :(

üstüne 2 ova yazdılardı, 1i çıktı ama rawını dahi bulamadım henüz. ama manga da meğer animede finalin bittiği gibi bitiyomuş :( bööö pis çiyaki. çiyannnn

amanın, hızlı çıktın sen december delikafadulden ben hala izleyemedim 2. sezondan sonrasını ohaoldumsmile

bu arada vampire knight'a sardım, onu izliyorum sempatiksalakcinni

amanın, hızlı çıktın sen december delikafadulden ben hala izleyemedim 2. sezondan sonrasını ohaoldumsmile

bu arada vampire knight'a sardım, onu izliyorum sempatiksalakcinni

küçük kızlar izliyo onu diye hiç bakmadıydım güzel mi o? baya popüler bi seri.

ben de honey and clover diye bi seriye başladım ilk sezon bitti, şiddetle tavsiye ederim siz de kesin beğenirsiniz. nodame ayarında bi seri (sonu güzel biticekmiş ama öle diyolar guclubacismile)

küçük kızlar izliyo onu diye hiç bakmadıydım güzel mi o? baya popüler bi seri.

ben de honey and clover diye bi seriye başladım ilk sezon bitti, şiddetle tavsiye ederim siz de kesin beğenirsiniz. nodame ayarında bi seri (sonu güzel biticekmiş ama öle diyolar guclubacismile)

valla en başta çok sardı beni, ama devamlı tekrar var gibi, ilk sezonum bitiyor, zaten 2 sezonluk kısa bir seri, bakalım nolacak, yazarım canım bayanssulusmile

bu arada vampirli animelerin babası hellsing'dir, diye bilirim, önce bunu bitireyim, benim sonraki sıramda o var :utangac:

Back
X