nokıa c7 hakkında yorum yapar mısınız ?

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
nokıa c7 hakkındaki yorumlarınızı yazarmısınız ? tavsiye ediyor musunuz ?

bende C7 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda memnun musunuz?

ben kullanıyorum arkadaşlar. yeni aldım. çok memnunum. tasarım olarak harika. 3 rengi var ben metalik olanını aldım. siyah ve kahvesi de var ama ben bu telefonda öetalik renginin bayana daha yakıştığını düşündüm. kullanım olarak soruyorsanız eski yani dokunmatik olamayan telefonlara nazaran biraz zorlanıyor insan. örneğin arabada mesaj yazmak biraz zor oluyor. elimiz titriyor ve 2 saatte ancak mesaj yazabiliyorum.ama bu sorun zaten tüm dokunmatik tellerde vardır muhtemelen. şarjı 4 gün falan gidiyor tabiii kullanmaya da bağlı bu süre. foto çekme kalitesi çok güzel. resimlerinizi slayt olarak görebiliyorsunuz ve müzik de ekleyebiliyorsunuz bu esnada. şimdilik aklıma bunlar geliyor arkadaşlar. başka sormak istediğiniz birşey olursa özelime mesaj atabilirsiniz. sevgiler.....

ben kullanıyorum arkadaşlar. yeni aldım. çok memnunum. tasarım olarak harika. 3 rengi var ben metalik olanını aldım. siyah ve kahvesi de var ama ben bu telefonda öetalik renginin bayana daha yakıştığını düşündüm. kullanım olarak soruyorsanız eski yani dokunmatik olamayan telefonlara nazaran biraz zorlanıyor insan. örneğin arabada mesaj yazmak biraz zor oluyor. elimiz titriyor ve 2 saatte ancak mesaj yazabiliyorum.ama bu sorun zaten tüm dokunmatik tellerde vardır muhtemelen. şarjı 4 gün falan gidiyor tabiii kullanmaya da bağlı bu süre. foto çekme kalitesi çok güzel. resimlerinizi slayt olarak görebiliyorsunuz ve müzik de ekleyebiliyorsunuz bu esnada. şimdilik aklıma bunlar geliyor arkadaşlar. başka sormak istediğiniz birşey olursa özelime mesaj atabilirsiniz. sevgiler.....

teşekkür ederiz memnun olmana sevindim herkes olumlu düşünüyo bu telefon hakkında bende almayı düşünüyorum zaten. Bu arada evet buzlu metal rengi daha güzel bende onu tercih edicem:)

konuya bakıp geçen çok olmuş.
ben bu telefondan vaz geçtim.
merak edenler içinde yazma gereği duydum.
telefon özelliklerine göre çok pahalı,değmez..
dokunmatiği hassas değil..
ağbimin demesine göre,bu konulardan çok iyi anlar,ekranı dayanıklı değil.
bu telefonla çok şey yapamazsınız .
ben akkılı telefon htc ye karar verdim.bir bakın isterseniz.

bende bu telefonu çok merak ediyorum baya hoşuma gitti görünüşü özellikleri falan.. ama mesaj çok kullanan biri olarak dokunamatik tercih edilmemesi mi gerekiyo :S

bende yenı aldım cok memnunum hatt esım n8 aldı keske senınkınden alsaydım dıyor tek kotu yanı arasıra bılgısayar gıbı donuyor ama cogu telde varmıs bu ve hemen vırus programı kurmanız gerekmıs net ıcın ben gırıyorum bunu da bugun ogrendım tavsıye ederım

Back
X