- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
Arkadaşlar pedimde kucucuk nokta seklinde pembe leke gordum. Yerlesme kanamasi olabilir mi? Bata 1 2 gün kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su an...Yerleşme de olabilir, regl de. Kaset testte çıkar bence gebelik varsa
Yerleşme de olabilir, regl de. Kaset testte çıkar bence gebelik varsa
Tekrar yapın bence, benim negatif testlerimde kuruma çizgisi hiç olmadıBugun sabah yaptim ilk 10 dk hicbi sey goremedim. Uyudum yeniden. Uyaninca belirgin ikinci cizgi vardi ama kuruma cizgisi de olabilir
Bende de normalde olmuyor. 2 gun once (bata 4 gun kala) test yaptim 30 dk sonra belirgin bi cizgi olustu.. herkes kuruma cizgisidir diyor ama ben bilemiyorum...Tekrar yapın bence, benim negatif testlerimde kuruma çizgisi hiç olmadı
Korkuyorum yine negatif gormekten. Silik cizgi de olsa 10 max 20 dk icinde cikmasi gerekmez miydi? O yuzden negatif olarak kabul ediyorum bunlarisilik cizgi var gibi duruyor yarin daha net cikar
Benim testimde böyle pazartesi kan vermeye gideceğim sağlık ocağına bakalım inşallah hamilesindirUyaninca boyle gordum belirgin bi golge
Ay inşaAllah ikimiz de hamileyizdirBenim testimde böyle pazartesi kan vermeye gideceğim sağlık ocağına bakalım inşallah hamilesindir
İnşallah canımAy inşaAllah ikimiz de hamileyizdir
Benimde ilk yaptığımda çok aşırı silik yok der çöpe atarsın öyle ama bi kaç saat sonra aynı böyle oluyo bak göndereyimSende de saatler sonra mi cikiyor yoksa aninda mi cikti
Bende yaşıyorum ama 2 gündür geliyo ara ara inşallah adete dönmez bakalım yoksa kimyasal gebelik olabilir :/Baska boyle yerleşme kanamasi yaşayan var mii