- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
Benimkine benziyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkine benziyorr
Bat ne zamanBende yaşıyorum ama 2 gündür geliyo ara ara inşallah adete dönmez bakalım yoksa kimyasal gebelik olabilir :/
2 gün önceydi ara ara lekelenmelerim oluyo ama adet olucam gibi bence yok hamilelik bende inşallah sen hamilesindirBat ne zaman
Test yapmadin mi2 gün önceydi ara ara lekelenmelerim oluyo ama adet olucam gibi bence yok hamilelik bende inşallah sen hamilesindir
1 tane yaptım işte onu attım size ama ben bugün adet oldum zaten 1,5 yaşında bi oğlum var olursa süpriz olcaktı. Rabbim sizlere nasip etsin ve isteyen herkeseTest yapmadin mi
Sonucun ne peki?Baska boyle yerleşme kanamasi yaşayan var
Sonucun ne peki?1 tane yaptım işte onu attım size ama ben bugün adet oldum zaten 1,5 yaşında bi oğlum var olursa süpriz olcaktı. Rabbim sizlere nasip etsin ve isteyen herkese![]()
Silik çizgi de pozitif az pozitif diye birşey yok pozitif bence pazartesi kan verKızlar bende pcos var aşılama tedavisine başlamıştım klomen kullandım ama doktorum yumurtamın geç geliştiğini gözlemlediği için tedavimi iptal etti aşılamayı yapamadık ama yumurtanın elips şeklinde olduğunu kalitesiz olabileceğini söyledi yine de bana yumurtamın çatlayacağı günü söyledi değerlendirin dedi bizde değerlendirdik eşimle şuan yumurtanın çatlamasından bu yana 17 gün geçti test yaptım testin markası freely testim silik çizgi çıktı daha sonra tekrar emin olmak için erken gebelik testi yaptım bu da çok silik dikkatli bakılınca görülecek şekilde çıktı sizce gebelik varmıdır belirti olarak baş ağrısı mide bulantısı halsizlik ve göğüslerimde acı var lütfen fikrinizi söylermisiniz
Çok teşekkürlerSilik çizgi de pozitif az pozitif diye birşey yok pozitif bence pazartesi kan ver
Sonucun ne peki?
Yukarida yazmistim sonucu. Hamileyim
Benim Adetime 8 gün kaldı. Yumurtlamadan 2gün önce birlikte olduk dün bende nokta nokta pembe renginde kan geldi ve sürekli idrara çıkıyorum sanki idrar yolları enfeksyonu gibi ama hiç ağrımıyor idrar yaparken sizce nederseniz?Yukarida yazmistim sonucu. Hamileyim
Nokta noktaysa yerlesme olabilir. Surekli idrara cikmak gebelik belirtisi de olabilir enfeksiyon da. Azacik sabredin ogrenirsinizBenim Adetime 8 gün kaldı. Yumurtlamadan 2gün önce birlikte olduk dün bende nokta nokta pembe renginde kan geldi ve sürekli idrara çıkıyorum sanki idrar yolları enfeksyonu gibi ama hiç ağrımıyor idrar yaparken sizce nederseniz?
Sabah tekrardan test yaptım ama çok aşırı silik gözüküyor dünkü kadar belirgin değil kimyasal olabilir miSilik çizgi de pozitif az pozitif diye birşey yok pozitif bence pazartesi kan ver
Yarın kan ver benceSabah tekrardan test yaptım ama çok aşırı silik gözüküyor dünkü kadar belirgin değil kimyasal olabilir mi
TeşekkürlerYarın kan ver bence
Testleriniz pozitif hemen kan verin hamilesiniz benceKızlar bende pcos var aşılama tedavisine başlamıştım klomen kullandım ama doktorum yumurtamın geç geliştiğini gözlemlediği için tedavimi iptal etti aşılamayı yapamadık ama yumurtanın elips şeklinde olduğunu kalitesiz olabileceğini söyledi yine de bana yumurtamın çatlayacağı günü söyledi değerlendirin dedi bizde değerlendirdik eşimle şuan yumurtanın çatlamasından bu yana 17 gün geçti test yaptım testin markası freely testim silik çizgi çıktı daha sonra tekrar emin olmak için erken gebelik testi yaptım bu da çok silik dikkatli bakılınca görülecek şekilde çıktı sizce gebelik varmıdır belirti olarak baş ağrısı mide bulantısı halsizlik ve göğüslerimde acı var lütfen fikrinizi söylermisiniz
Maalesef negatif çıktı sonucum 0.100Testleriniz pozitif hemen kan verin hamilesiniz bence