Nolceek benim bu halim :(

alonecowgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
14
0
86
İzmir
Neden kimseye aşık olmuyorum, neden kimse bana aşık olmuyor? Ya da neden hiç karşılıklı olmuyor. Eskiden çok takmazdım ama artık bu konu beni çok üzüyor. Lisedeyken falan sevgilim oldu ama hiç birine aşık değildim, konuşacak birilerini arıyordum sanırım daha çok. Sonsuza kadar böyle olmasından korkuyorum. Artık ben de güvenebileceğim, dertleşebileceğim aynı zamanda en yakın arkadaşım, dostum olacak bir sevgilim olsun istiyorum. Bazen hoşlandığım biri oluyor ya da konuştuğumuz 1 ay sürmeden hevesim kaçıyor. Ya da o kişinin umrunda olmuyorum, kendimi kötü hissediyorum ama kısa sürede umursamamaya başlıyorum . Hiç aşk acısı çekmedim, daha çok aşksızlık acısı çekiyorum. Birinin de bana çok aşık olduğunu sanmıyorum hiç şimdiye kadar. Aşkı gözümde fazla mı büyütüyorum diye düşünüyorum kimi zaman. Bazen buldum sanıyorum işte 1 ay olmadan her şey bozuluyor, hoşlandığımı sandığım kişi bambaşka oluyor gözümde, büyük ihtimalle onun gözünde ben de. Aslında hiç bir şey hissetmediğimi anlıyorum, soğuyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Bir an da sihir kalkıyor sanki. Niye böyle, sorunun ben de olduğunu düşünüyorum artık :(

Henüz aşık olacağın kişi karşına çıkmamış demek ki... Hayırlısı için dua et ve sabırla bekle... :34: Hakikaten sabretmeyi öğrenmen gerekiyor yalnız, nitekim aynı konuyu 4 kez açmışsın. :ssz:

Bilerek yapmadım, ekren takıldı yenile dedim bir kaç kez, o yüzden böyle oldu heralde. Silme şansım yok sanırım :S .. Zaten bunca senedir sabrediyorum ama hiç bir şey değişmiyor ne yazık ki.

Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil, Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir..(Can Yücel)

o yuzden canım ,boyle sıtemler de bulunma ,elbette asık olacagın adam bırgun karsına cıkacaktır .

Aşka aşık olma durumu....

Aşka değil,aşık olacağın kişiye odaklanırsan daha iyi olur.
Yani hayalinde kendi yaşayacağın aşkı değil,nasıl birine aşık olacağını şekillendir.

Bir de aşkı,romanlardaki,filmlerdeki gibi düşünmemek lazım.
Her aşk kendine özeldir.
Seninki daha dingin olabilir,başkasınınki daha yıkıcı,bir diğerinin çok romantik vs...:)

Bak aşık olanların başı göğe eriyor.
Günden güne aşık olup da evlenenlerin sorunlarıyla dolup taşıyor site.
Sen de aşık olda başın göğe ersin. Dertsiz başına dert al :ssz:

bu zamana kadar olan ılıskılerın kısmetın degılmıs demekkı... merak etme bırgun oyle bır carpılırsın kı parmagında yzuugu gormen aynı anda olur.. sen engellıyemezsın hıcbırseyı cunku kendılıgınden gelısır....

Belki derdi fazla aşkın ama eksikliği daha berbat :(.. Bilmiyorum bir gün gelecek belki, belki hiç gelmeyecek o kişi. Bu belirsizlik en üzücüsü. Ya öyle biri yoksa korkusu. Umarım bir gün olur ama umut etmemi sağlayacak bir şey olsaydı geçmişte belki şimdi daha farklı düşünebilirdim.

bu zamana kadar olan ılıskılerın kısmetın degılmıs demekkı... merak etme bırgun oyle bır carpılırsın kı parmagında yzuugu gormen aynı anda olur.. sen engellıyemezsın hıcbırseyı cunku kendılıgınden gelısır....

İnşallah öyle olur, o gün gelir de bugünlerde boşuna üzüldüğümü anlarım.

canım hiç takma böyle emn ol o kişi karşına bi anda çıkacak içinde kelebekler uçuşucak böyle düşünme oluruna bırak :))

Ben de aşık olamama sorunuyla karşı karşıyayım.
Ama umudumu kaybetmedim. Sen de halinden şikayet etmeyi bırakıp enerjini yükseltmeye bak.
Önce kendi başına mutlu ol, ben tamamım, hayatımdaki tüm güzellikler için şükrediyorum de ve aşık olduğunun hayalini kurmaya başla.

yemin ediyorum böyle bi konuyu tıpkı bu cümlelerle açsam açsam ben açardım. benim gibi aşkatn yana bahtsız bi arkadaşım varmış burada. konu sahibi arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki nasıl derinden özlemini duyuyorsun artık zamanı geldi her şeyi paylaşıp hep yanyana olmak istyorsun başına bi şey gelince onun yanında olduğunu seni makyajsız halinle sevdiğini en çekilmez haline de aşık olduğunu bilmek isiyorsun demi. ? ben de istiyorum ama malesef gelmedi henüz öyle biri karşıma. er geç bulursun diyor arkadşlarımız değil mi ama belirsizlk fena bi şey hem de çok ya hiç gelmezse gelse çoktan gelirdi diye düşünüyorsun sen de tıpkı benim gibi bekleyişteyim içim de bi şeyler var az da olsa.Yüce Rabbim bize bizler gibi karşılıklı aşık olup aşklarını evlilikle sürdürmeyi isteyenlere tez vakitte versin aşkı . çünkü mükemmel bi duygu .hele birde karşındaki aşık olduğun adam sana senin ona duyduğundan biraz daha fazla bi aşkla bağlıysa .. tadından yenmez herhalde:43:

yemin ediyorum böyle bi konuyu tıpkı bu cümlelerle açsam açsam ben açardım. benim gibi aşkatn yana bahtsız bi arkadaşım varmış burada. konu sahibi arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki nasıl derinden özlemini duyuyorsun artık zamanı geldi her şeyi paylaşıp hep yanyana olmak istyorsun başına bi şey gelince onun yanında olduğunu seni makyajsız halinle sevdiğini en çekilmez haline de aşık olduğunu bilmek isiyorsun demi. ? ben de istiyorum ama malesef gelmedi henüz öyle biri karşıma. er geç bulursun diyor arkadşlarımız değil mi ama belirsizlk fena bi şey hem de çok ya hiç gelmezse gelse çoktan gelirdi diye düşünüyorsun sen de tıpkı benim gibi bekleyişteyim içim de bi şeyler var az da olsa.Yüce Rabbim bize bizler gibi karşılıklı aşık olup aşklarını evlilikle sürdürmeyi isteyenlere tez vakitte versin aşkı . çünkü mükemmel bi duygu .hele birde karşındaki aşık olduğun adam sana senin ona duyduğundan biraz daha fazla bi aşkla bağlıysa .. tadından yenmez herhalde:43:

O kadar güzel ifade etmişsin ki içimdekileri. Umarım kısa zamanda çıkar karşımıza aşık olabileceğimiz, aşkı doyasıya yaşayabileceğimiz kişiler. Git gide umutlarım tükeniyor. Sonu güzel biter inşallah.

açıkçası aynı sorundan ben de muzdaribim. bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk daha dün. karşısına henüz biri çıkmamış. lisede benim de iki üç çıktığım olmuştu ama hiçbirine deli divane aşık değildim. işte geçen sene bu zamanlar yani nisan sonu mayıs başı öyle bir şey yaşadım ki böyle bir sene leyla leyla gezdim, ağlamaktan gözlerim şişti ağlarken kasılmaktan mide kası yaptım kilo verdim. neyse bir süre sonra böyle 10 ay falan oldu ben yavaştan normal hayatıma dönerken onu gördüm. sonra bir hafta o bir senede yaşadıklarımın hepsinin iki katını yaşadım. yüzüm bir karış gezdim. böyle artık duygusal acı kavramından çıkmıştı iş resmen kalbim fiziksel olarak acıyordu bildiğin acıdı yani hissettim. korkunç bir şeydi. her dk o geliyor aklıma falan. neyse şimdi daha iyiyim. geçen seneden beri onu temsilen bir bileklik takıyordum bir ip bağlamıştım bileğime bugün bir seneyi aşkın zamandır ilk defa o bilekliği çıkardım. ha bu onu unuttum anlamına mı geliyor, hayır ama en azından bu yolda bir adım atmaya çalıştım. bilmiyorum. hala onu görmek konuşmak istiyorum aslında ama gördükten sonra yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. ölüm gibi. her gece sabaha kadar ağlamak ne demek öğrendim. yani ben hayatımda hiç adam akıllı aşık olmamışım dedim. şimdi okulda bakıyorum milletin sevgilisi var ama okulda gerçekten yok bence kimse, o konuştuğum arkadaşım da öyle diyor. ben 19 yaşındayım öyle kot converse üstüne acayip tişörtler giyen saçı sakalı karışmış küpeli tiplerden öyle her dk mitinge giden rockçı anarşist muhafazakar vs uç tiplerden hoşlanmıyorum. şöyle olgun oturaklı aklı başında boş olmayan biri olsa keşke böyle oturup sohbet edebileceğim. yok ki. çıkmak için çıkmak istemiyorum. ciddi olsun istiyorum. tabii ki ciddi olsun 5 sene çıkalım evlenelim değil. daha evlilik için çok yıllar var önümde ama en azından ciddi bir tecrübem olsun isterim.

kader kısmet işleri bunlar canım şimdiye kadrakiler olmamış demek ki sana layık yürütebileceğin kişiler değilmişti bir de bu yönden düşün ve bu da hiç bir zaman aşık olmayacağın ve aşık olacağın kişiyi bulamayacağın anlamına gelmez azıcık sabretmek ve zamana bırakamk gerekir :34:

açıkçası aynı sorundan ben de muzdaribim. bir arkadaşımla bu konuyu konuştuk daha dün. karşısına henüz biri çıkmamış. lisede benim de iki üç çıktığım olmuştu ama hiçbirine deli divane aşık değildim. işte geçen sene bu zamanlar yani nisan sonu mayıs başı öyle bir şey yaşadım ki böyle bir sene leyla leyla gezdim, ağlamaktan gözlerim şişti ağlarken kasılmaktan mide kası yaptım kilo verdim. neyse bir süre sonra böyle 10 ay falan oldu ben yavaştan normal hayatıma dönerken onu gördüm. sonra bir hafta o bir senede yaşadıklarımın hepsinin iki katını yaşadım. yüzüm bir karış gezdim. böyle artık duygusal acı kavramından çıkmıştı iş resmen kalbim fiziksel olarak acıyordu bildiğin acıdı yani hissettim. korkunç bir şeydi. her dk o geliyor aklıma falan. neyse şimdi daha iyiyim. geçen seneden beri onu temsilen bir bileklik takıyordum bir ip bağlamıştım bileğime bugün bir seneyi aşkın zamandır ilk defa o bilekliği çıkardım. ha bu onu unuttum anlamına mı geliyor, hayır ama en azından bu yolda bir adım atmaya çalıştım. bilmiyorum. hala onu görmek konuşmak istiyorum aslında ama gördükten sonra yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. ölüm gibi. her gece sabaha kadar ağlamak ne demek öğrendim. yani ben hayatımda hiç adam akıllı aşık olmamışım dedim. şimdi okulda bakıyorum milletin sevgilisi var ama okulda gerçekten yok bence kimse, o konuştuğum arkadaşım da öyle diyor. ben 19 yaşındayım öyle kot converse üstüne acayip tişörtler giyen saçı sakalı karışmış küpeli tiplerden öyle her dk mitinge giden rockçı anarşist muhafazakar vs uç tiplerden hoşlanmıyorum. şöyle olgun oturaklı aklı başında boş olmayan biri olsa keşke böyle oturup sohbet edebileceğim. yok ki. çıkmak için çıkmak istemiyorum. ciddi olsun istiyorum. tabii ki ciddi olsun 5 sene çıkalım evlenelim değil. daha evlilik için çok yıllar var önümde ama en azından ciddi bir tecrübem olsun isterim.

Kalp acısı yaşadıysan adamakıllı aşık olmuşsun demektir.

Sizden tek farkım benim umudumu kaybetmiş olmam. Çıtalarım o kadar yüksekki olsa bile beni mutlu etmez. Gene gider en tersi bulur otururum popomun üstüne.

Back
X