- Konu Sahibi alonecowgirl
Neden kimseye aşık olmuyorum, neden kimse bana aşık olmuyor? Ya da neden hiç karşılıklı olmuyor. Eskiden çok takmazdım ama artık bu konu beni çok üzüyor. Lisedeyken falan sevgilim oldu ama hiç birine aşık değildim, konuşacak birilerini arıyordum sanırım daha çok. Sonsuza kadar böyle olmasından korkuyorum. Artık ben de güvenebileceğim, dertleşebileceğim aynı zamanda en yakın arkadaşım, dostum olacak bir sevgilim olsun istiyorum. Bazen hoşlandığım biri oluyor ya da konuştuğumuz 1 ay sürmeden hevesim kaçıyor. Ya da o kişinin umrunda olmuyorum, kendimi kötü hissediyorum ama kısa sürede umursamamaya başlıyorum . Hiç aşk acısı çekmedim, daha çok aşksızlık acısı çekiyorum. Birinin de bana çok aşık olduğunu sanmıyorum hiç şimdiye kadar. Aşkı gözümde fazla mı büyütüyorum diye düşünüyorum kimi zaman. Bazen buldum sanıyorum işte 1 ay olmadan her şey bozuluyor, hoşlandığımı sandığım kişi bambaşka oluyor gözümde, büyük ihtimalle onun gözünde ben de. Aslında hiç bir şey hissetmediğimi anlıyorum, soğuyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Bir an da sihir kalkıyor sanki. Niye böyle, sorunun ben de olduğunu düşünüyorum artık