Evet dün ki test yani pozitif değil mi demek bubunlarda durdukca kuruma çizgisi çıkıyor canım bu eğerki dünki testse
tabikide net bir şey diyemem çünkü benimde ilk negatif çıkıp 2 3 saat sonra ikinci çizgi çıkıyor bu testlerde ama malesef adet oluyorumEvet dün ki test yani pozitif değil mi demek bu
Ama adetim 8 gün geciktitabikide net bir şey diyemem çünkü benimde ilk negatif çıkıp 2 3 saat sonra ikinci çizgi çıkıyor bu testlerde ama malesef adet oluyorum
benimdee bugun 9. günü ama testler negatif off off keşke hamile olsam normalde aksamazdı bu ay böyle oldu birdaha test yap elinde varsaAma adetim 8 gün gecikti
şimdi diğer konualrına baktım dün yaptıgındada zaten 2 çizgiymiş canım yani varmış ben dün tek çizgi bugun bakınca 2 çizgiye döndü sandım dünki gibiyse var hayırlı olsunnAma adetim 8 gün gecikti
Ay çok sağol şimdi gidiyorum kan vericemşimdi diğer konualrına baktım dün yaptıgındada zaten 2 çizgiymiş canım yani varmış ben dün tek çizgi bugun bakınca 2 çizgiye döndü sandım dünki gibiyse var hayırlı olsunn
DUA ET BENDE HAMİLEYİDMİR YA PAZAR GÜNÜ YAPTIM NEGATİFTİAy çok sağol şimdi gidiyorum kan vericem
Allahım inşallah herkese nasip etsin merak etme vakti zamanı neyse o zaman gelir mutlakaDUA ET BENDE HAMİLEYİDMİR YA PAZAR GÜNÜ YAPTIM NEGATİFTİ
Ya kan sonucum 6,32 çıktı ne demek buşimdi diğer konualrına baktım dün yaptıgındada zaten 2 çizgiymiş canım yani varmış ben dün tek çizgi bugun bakınca 2 çizgiye döndü sandım dünki gibiyse var hayırlı olsunn
perşembe tekrar kan verin eğer iki kat artarsa gebesinizYa kan sonucum 6,32 çıktı ne demek bu
valla canım bilmiyorum ki daha hiç kan testi yaptırmadım ben ama inşallah olumlu bişeydirYa kan sonucum 6,32 çıktı ne demek bu
5 in üstü pozitif sayılıyor canım 2 ihtimal var ya çok yeni ya da kimyasal gebelik inşallah tabi sağlıklı bir gebeliktir bunu da ancak 2 günde bir kan vererek anlayabilirsin 2 gün sonra 2 katına çıkması lazımYa kan sonucum 6,32 çıktı ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?