Nolur allah rizasi icin yardim edin:((((

toyuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
86
10
98
İsviçre
Merhaba kizlar.bebegim ayin 11inde tam 3aylik oldu o gunde izlemi vardi 1 kg almisti ebe cok guzel gelisimi dedi o gun aksamda esimle tartistik sonuc;sutum cok azaldi sagarak 50cccikariyorum.normalde emziriyordum ama emerek sut inmiyor ve emmek istemiyor.tekrar eski durumuma nasil gelicem nolur yardim edin.bu durumda olan varmi?emerken damarlar acir ya sut inerken iste o olmuyor ama sagarken az once60cc cikardim .kafam allak bullak

İbrahim Saraçoğlu, anne sütü nasıl arttırılır? Hangi besinler anne sütünü arttırır sorularna, şu besinleri sıralayarak yanıt verdi: Anne sütünü arttırmak için öncelikle bol miktarda su içilmesi gerekmektedir. Bununla birlikte, anne sütünü arttırmak için, beyaz üzüm, dut, incir; ve tahin hevlası yemek gerekmektedir.
İbrahim Saraçoğlu, anne sütünü arttırmak için kür önerilerinde de bulunmaktadır. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen, anne sütünü arttırmak için kür 1 önerisi şu şekildedir: Anne sütünü arttırmak için, günde iki porsiyon beyaz üzüm yemek gerekmektedir.
İbrahim Saraçoğlu, anne sütünü arttırmak için kür 2 önerisinde ise dereotundan yararlanılması gerektiğini belirtmektedir. Her gün sabah kahvaltısı; ve akşam yemeğinden önce tüketilen dereotunun, anne sütünü arttırıcı etkisi bulunmaktadır.
İbrahim Saraçoğlu, anne sütü nasıl arttırılır sorusu için, anne sütünü arttırmak için kür 3 önerisinde ise haşlanmış incir suyundan yararlanılması gerektiğini belirtmektedir. Sekiz ya da dokuz tane incirin, yarım litre su ile kaynatılmasını belirten İbrahim Saraçoğlu, elde edilmiş olan haşlanmış incir suyunun ikiye bölünerek, gün içerisinde, sabah ve akşam olmak üzere iki sefer içilmesi gerektiğini belirtmektedir.
Anne sütü nasıl arttırılır sorusuna, İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen, anne sütünü arttırmak için kür önerilerinden bir tanesini, en fazla bir hafta uygulamanız gerekmektedir. Bir haftanın sonunda, hala anne sütünü arttırmak için kür uygulaması yapmanız gerekiyorsa, bir diğer, anne sütünü arttırmak için kür önerisini uygulamanız önerilmektedir. Anne sütünü arttırmak için kür önerilerinin aynı anda uygulanmaması da belirtilmektedir.

Gunde3ltsu,rezene-isirgan-cemenotu tohumunu cay yapiyorum.marul dereotu yiyorum.maltana iciyorum.dedim ya 2gundur boyle az sutum oncesi iyiydi sıkıntı dan azaldi.baska benim durumumda olan ve duzelen arkadaslar sizler neler yaptiniz yardim edin lutfen.bebegime mama vermek istemiyorum

Canlar ben sağınca 20 cc zor çıkıyor sütüm, benim bebişim de üç AYLIK, ama hiç sütüm az mı diye kafa yormuyorum. Süt işi tamamen psikolojik. Yok dersen olmuyor süt. Bundan eminim. Çocuğunuz Açlıktan ağlamadığı sürece sütünüz vardır. Ben böyle düşünüyorum. Zaten 3. Aya girildiğinde süt Bebeğinizin ilk üç ay emdiği kadar üretilirmiş. Bunu bana daha ilk doğum yaptığımda bi arkadaşım söylemişti. Benim bebeğimde emerken stres yapıyo. Ağlıyo, itiyo, nayn nayn naynnn ıngaaaa falan diyor kuzum ama başka bişey vermediğimiz sürece emiyor bebekler.
Arkadaşım sen hiç Kafanı yorma, illa ki yeter sütün. Zaten 600 Gramı bir ayda Aldı mı normal sayılıyor.
Malt içeceklere devam et. Gerisi hallolur.

Canım benim günluk olaylarda bile azıcık üzülsem anlık streslensem hemen yansıyo. Moralini düzeltmeye calış
Sürekli emzir , sag .gelir 1 2 güne inşallah.

Ya emdiriyorum ama kaygilaniyorum iste ama kararliyim mama vermicem insallah.ne gerekiyorsa yapicam.m...t....m isimli mide ilaci varmis o ilk gunki gibi getiriyomus bide momipower diye icecek varmis deneyen varmi

ilk çocuğumda bebeğim beş aylıkken yüksek ateşten dolayı süt çok çok azaldı, beş gün sonra düzeldi. birşey yapmadım sadece çok sıvı aldım. ikinci çocukta süt gelmedi doktor galactigo diye süt damlası verdi kullandıktan dört- beş saat sonra süt geldi.

Back
X