Nolur bana akıl verin bunaldım

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
92
98
32
Mevzumu biliyorsunuz kızlar 2 ay ince tartismistik ve esim.bana kusmustu gerci kuş degilim konusmak icimden gelmiyor dedi kafamda bitirdim demisti ama bukadar kolayi 10 seneyi çope mi atayım mucadeleyi hak etmiyro mu bizim evliligimiz kurtarmaya degmez ben psikolojikmen çöktüm😪 tam 2 ay oldu bu adam hiç mi ihtiyaç duymuyor cinselliğe bukadar mı nefret ettirmisim kendimden ayri odalarda takılıyoruz sadece yemekte beraber oturuyoruz 😔 benim durumumda olup düzelen var mı son konusmamin uzerinden 1 ay gecti ve bende gitmiyorum artık bitti demisti bitti diyen insana ne yapilir son kez konusmalimiyim ailemin yanina da gidemiyorum gidememde elimde meslegim var ama atanamadimda tek umudum girdigim bi sinavdi oda olmadi😔hayatt bana gülmuyor bu ara😪

Konunuzu bilmiyorum.
tam 2 ay oldu bu adam hiç mi ihtiyaç duymuyor cinselliğe bukadar mı nefret ettirmisim kendimden
sorunları çözmeden cinsellik için gelmesi mutlu mu edecek sizi?

Sizinle konuşmayı tercih etmiyorsa bitirmiş demek ki kafasında. Hakkınızda hayırlısı olsun

10 yıldır aynı mevzu etrafında tartışma, kavga oluyorsa bunalmış olması normal.
Küçük bir şeydi, büyüdü diyorsanız bu kadar bilgi ile yorum yapmak zor.

Aile terapisi deneyin, hala olmuyorsa er ya da geç ayrılacaksınız demektir. Yazması kolay, kabul etmesi zor.
Bir şeyler için adım atmanız gerek, nereye kadar yabancı gibi takılabilirsiniz?

Oturun bir konuşun bakalım ne istiyor, ne planlıyor, aklında ne var.

Belli ki çok dolmuşsunuz ama biz neler yaşadığınızı bilmediğimiz için ve siz de konunun ortasından başladığınız için kendi adıma yorum yapamadım :/
Umarım Allah gönlünüze göre verir herşeyi ☘️
Daha once de paylasmistim.sıkmak.istemedim.aslinda kimseyi sin 2 aydir b7 kinu icin aciyorum zaten😪 2 ay once tartistik esimle konu o hafta biraz ilgisiz olmasi iş yogunlugundan di sanirim sonrasinda eve gec gelmisti yanlis anlamisim işe gitmis ama genede haber verebilirdi vermem sebebi o gun konusmuyordun demek oldu bende buna bagirip cagirdim biraz itamli konustum neredeydin felan diye ofkemi kontol edemedim bardak felan kirdim biraz bunalttim farkindayim ama budenli sogutacak birsey de yapmadigimindusunuyorum😪😔

bu arada evet dogru hatirlamisim siz evi kirip dokmussunuz ama bence sorun bu degil.

esiniz sizden telefonlari gizlemeye baslamis, sizin reglinizi bahane edip sizden uzaklasmis, yataklari ayirmis, tek tatil gununde size hicbir sey demeden butun gun arkadaslarina gidip gece de eve gec gelmis. bunun ustune de iki aydir konusmamis. bu durumda bu adam zaten her seyi kafasinda bitirmis. buyuk ihtimal cinsellige de ihtiyac duyuyor ama sadece sizinle gidermeyi tercih etmiyor.

bosanmayi da teklif etmiyordur cunku evdeki duzenden, rahatliktan da vazgecmez.

Boşanma davası açılmıyor mu? Böyle aynı evde ayrı mı

siz yanlis hatirlamiyorsam esinize bir seyler firlatmistiniz. affetmek istemeyebilir. bu durumda bosanmayi teklif edin cunku barismiyorsa daha ne kadar ayni evde kus kalacaksiniz?
😔Evet affetmiyor da tekra konusmayi dusunuyirum ama bilmiyorum boyle gidwrse sonuc o olacak gibi zaten boyle daha cok aci cekiyorum ayni evinicinde yokmusum gibi davraniyor

Konunuzu bilmiyorum.

sorunları çözmeden cinsellik için gelmesi mutlu mu edecek sizi?

Sizinle konuşmayı tercih etmiyorsa bitirmiş demek ki kafasında. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aminn ama nebiliyim.hani aramizda bir duygusallik birsey olsa belki daha farkli olur boyle uzaklastikca uzaklasiyoruz

Daha once de paylasmistim.sıkmak.istemedim.aslinda kimseyi sin 2 aydir b7 kinu icin aciyorum zaten😪 2 ay once tartistik esimle konu o hafta biraz ilgisiz olmasi iş yogunlugundan di sanirim sonrasinda eve gec gelmisti yanlis anlamisim işe gitmis ama genede haber verebilirdi vermem sebebi o gun konusmuyordun demek oldu bende buna bagirip cagirdim biraz itamli konustum neredeydin felan diye ofkemi kontol edemedim bardak felan kirdim biraz bunalttim farkindayim ama budenli sogutacak birsey de yapmadigimindusunuyorum😪😔
O attığın bardağı sen yavaş yavaş doldurmuş olabilir misin
Bence bireysel terapiye başlamak istediğini söyleyebilirsin eşine hem terapi sende olumlu değişiklikler sağlar hem de eşin evliliğe ve kendisine verdiğin değeri anlar

Aile terapisi deneyin, hala olmuyorsa er ya da geç ayrılacaksınız demektir. Yazması kolay, kabul etmesi zor.

Oturun bir konuşun bakalım ne istiyor, ne planlıyor, akl

Oturun bir konuşun bakalım ne istiyor, ne planlıyor, aklında ne var.
😔Evet aslinda oyl ama okadar cok bunalttigimida dusunmuyordum sosya bi cevrem yok.ev komsu belki oyuzdende sardim biraz ama haksizda degildim bunaltip kiskanclik yapmakta keske terapist olayini kabule etse ama etmwz i

O attığın bardağı sen yavaş yavaş doldurmuş olabilir misin
Bence bireysel terapiye başlamak istediğini söyleyebilirsin eşine hem terapi sende olumlu değişiklikler sağlar hem de eşin evliliğe ve kendisine verdiğin değeri anlar
Olabilir ama tek hatali ben degilim esiminde buyuk.katkisi var farkinda olsa keske birazda bunalmistim ailem uzakta kimsem yok yalnizim onalarinda etkisi var

bu arada evet dogru hatirlamisim siz evi kirip dokmussunuz ama bence sorun bu degil.

esiniz sizden telefonlari gizlemeye baslamis, sizin reglinizi bahane edip sizden uzaklasmis, yataklari ayirmis, tek tatil gununde size hicbir sey demeden butun gun arkadaslarina gidip gece de eve gec gelmis. bunun ustune de iki aydir konusmamis. bu durumda bu adam zaten her seyi kafasinda bitirmis. buyuk ihtimal cinsellige de ihtiyac duyuyor ama sadece sizinle gidermeyi tercih etmiyor.

bosanmayi da teklif etmiyordur cunku evdeki duzenden, rahatliktan da vazgecmez

bu durumda aynı evde yaşamak çok zor olmalı ya tekrar konuşun yada boşanmayı teklif edin
Cok.zor 😔

aydir bende uzak kackekere yanian gittim.yuvamin yikilmasini istemiyorum kocami cok seviyorum kiziminda babasiz buyumuesini istemiyorum ben cok cektim babasizliktan

belli ama ilerde oglum sorarsa ben mucadelemi verdim hemen birakip gitmedim diyebilecegim

Anlamadım oğlunuz mu var kızınız mı

Olabilir ama tek hatali ben degilim esiminde buyuk.katkisi var farkinda olsa keske birazda bunalmistim ailem uzakta kimsem yok yalnizim onalarinda etkisi var
Bak şimdi hem barışmak istiyorsun hem hala onun da suçu var diyorsun
Suçlayıcı dili bırakıp önce kendindeki hataları düzeltebilmelisin
İki ay olmuş böyle giderse boşanırsın da sonra adım atmadığına pişman olursun
Önceden aldatmadiysa da eşin bu süreç uzadıkça nasıl olsa kafamda bitirdim deyip bu sefer bu konuda da niyeti bozarsa dönülmez yollara girersiniz
Bardak yastık fırlatman boşanalım diye mesaj atman hem şiddet meyilin olduğunu hem de kriz yönetimindd iyi olmadığını gösteriyor
Birşey kaybetmezsin araştır ve hemen terapiye başla online terapiler var
Evde oturup ahlanip vahlanmak bişey getirmez sana bı bakmışsın annenin evinde ah vah ederken bulursun kendini
Ağır olmamıştır yazdıklarım umarım senin çok üzüldüğünü görünce dost acı söyler babında yazdım

Back
X