- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Last Romance
TerbiyesizlerYok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TerbiyesizlerYok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Eşiniz demiş terbiyesizi geri alıyorum. Şerefsiz ahlaksız adam.Bişy olmaz merak etmeyin. Şu evde aç kalmaya alıştım ben.
Kurtuldummm kzılaaar. Kurtuldum.. Yoldayım. Gidiyorum. Allah hepinizden bin kere razı Olsun ❤
Ailenle konuştunuz mu, ne diyorlar, net bir kararlari var mı?Tek tek yazamadım kusura bakmayın. İyi dilekleriniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim.. İyiki İyi İnsanlar var..
Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Acaba konuyu silebilir miyiz ? E posta şifrem değiştiriliyor ikide bir çünkü