Nolur bana yardımcı olun ihtiyacım var !

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
192
52
18
28
Kızlar bugün aşılamamın 12. günü idrar testi yaptım negatif. Şuan ağlıyorum. Hiç belirti yok testte neden ? Geç çıkan oldumu , gögüslerim şiş , kabızlık var , sol kasığım ağrıyor ama negatif testim

normal test yaptım 4 yıldır evliyim
Birkaç gün daha sabredin, belki sonuç değişir. Olmadıysa da içinizi ferah tutun. Belki sizin için hayırlı olan zaman henüz gelmemiştir. Bu ilk aşılama mıydı? 4 yıldır her ay denediniz mi? Doktor ne diyor?
Allah sağlıklı, hayırlı bebekler versin size inşAllah

Doktor polikistik over var olduğunu söyledi. Ilaclarla catlams ignesiyle tedavi verdi olmadi aşılama yaptı

Benim arkadaşımın 12. Gün negatifti 15. Gün pozitif oldu. Şimdi ikizleri var. O yüzden çok acele etmeyin . Doktorunuz ne gün test yap derse o zaman yapın

Ben asilama yaptirmadim ama. Dogal yolla hamile kaldigimda adetten 1 gun once negatif 1 gun gecikince pozitifi gordum. Yani demem o ki 1 2 gunde bile degisiyor

Evet idrara zaten kandan sonra karışıyor. Şu an kana karışsa bile belki idrara geçmedi. Zaten o yüzden adet geciktikten 1 hafta sonra test yapın diyorlar. Biraz daha sabredin. Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Adetiniz kaç gün var?

Umudunuzu kırmak istemem ama maalesef bende 2.aşılamda 12.gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. 15.gün de kan verdim negatif. 2.aşılamam da negatif oldu. Aşılamada hamile kalma şansı çok düşük yaşınız tutuyorsa eğer devlette tedavi görüyorsan tüp bebek hakkını kullan. Özele gidiyorsan da aşılamayla vakit kaybetme direk tüp bebeğe başla en azından hamile kalma oranı yüksek.

Bende pcosum. Çatlatma yapıldı tek çizgi gördüm. 14. Günde kan verdim pozitif çıktı fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Nerdeyse bir yıl olacak henüz gebelik yaşamadım. Bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım büyümedi. Gonal f 300 verdi. Üç gün 100 100 100 vuruldum ve istenilen boyuta gelmedi. Geç döllenme bekliyoruz. İnşallah olumlu sonuçlanır fakat hiç umudum yok bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…