Nolur bi bakın

Sarisinmelekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
3.227
5.556
158
mrb hanimlar belki aranizdan bazilari durumumu biliyo (son açtıgımkonuya bakabilirsiniz) kisa bi anatiyim
11+2 haftalık hamileyim çarşamba günu yavrumun başinda sorun var dediler cuma gunu özle bir hastaneye gittik anesefali dediler almanyada yaşıyorum yarin kurtaj olacagim ama guvenemiyorum inanamiyorum o yuzden bilginize ihtiyacim var ult.resminie bi bakarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20191222-201752_Video Player.webp
    Screenshot_20191222-201752_Video Player.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım öyle değildir, hastalık hakkında bilgim yok şuan netten baktım ama, içinizde şüphe varsa detaylı ultrasona kadar bekleyin derim.
Geri dönüşü yok çünkü.

Çok geçmiş olsun umarım öyle değildir, hastalık hakkında bilgim yok şuan netten baktım ama, içinizde şüphe varsa detaylı ultrasona kadar bekleyin derim.
Geri dönüşü yok çünkü.
Güvenemiyorum yarın kurtaj olacagim ama olmadan once 4D baktırmak istiyorum ama içim rahat degil korkuyorum yavrum kimildiyo nasil kiyarim ona inanamiyorum bu duruma

Güvenemiyorum yarın kurtaj olacagim ama olmadan once 4D baktırmak istiyorum ama içim rahat degil korkuyorum yavrum kimildiyo nasil kiyarim ona inanamiyorum bu duruma
Baktığım içerikte 3 ve 4. Aylarda kesin tespit edilebilir diyor.
Gebelikte ya da doğumdan kısa süre sonra kayıp yaşanıyor ve tedavisi de yokmuş.
Yani daha erken aslında yüzde yüz demek için ama siz emin olmadıkça da hayat boyu peşinizi bırakmaz kuruntu.
Şuan 4d görüntü vermez, biraz daha büyümesi gerek.
16. Hafta civarı sanırım, detaylı 20 de yapılıyor zaten.
Bu sizin vermeniz gereken bir karar, Allah yardımcınız olsun.

Baktığım içerikte 3 ve 4. Aylarda kesin tespit edilebilir diyor.
Gebelikte ya da doğumdan kısa süre sonra kayıp yaşanıyor ve tedavisi de yokmuş.
Yani daha erken aslında yüzde yüz demek için ama siz emin olmadıkça da hayat boyu peşinizi bırakmaz kuruntu.
Şuan 4d görüntü vermez, biraz daha büyümesi gerek.
16. Hafta civarı sanırım, detaylı 20 de yapılıyor zaten.
Bu sizin vermeniz gereken bir karar, Allah yardımcınız olsun.
Veremem o kararı işte gelişme durmuş 9 aya kadar herseyi gelişir ama o kisim gelişmez diyor

mrb hanimlar belki aranizdan bazilari durumumu biliyo (son açtıgımkonuya bakabilirsiniz) kisa bi anatiyim
11+2 haftalık hamileyim çarşamba günu yavrumun başinda sorun var dediler cuma gunu özle bir hastaneye gittik anesefali dediler almanyada yaşıyorum yarin kurtaj olacagim ama guvenemiyorum inanamiyorum o yuzden bilginize ihtiyacim var ult.resminie bi bakarmisiniz

Canım rabbim yardımcın olsun inşallah bir bilgim yok ama folik asit kullanmış mıydın? Başka doktorlara da görün için rahatlasın istersen

Back
X