• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi fikir verin çıkmazdayım :(yalvarırım

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
18
35
İstanbul
öncelikle cevap yazıcak arkadaşlardan allah razı olsun..nasıl anlatıcagımı bılmıyorum..konuya hemen giricem umarım anlatımımdan anlarsınız :( bundan 2 ay öncesinde cok yakınım olan biri(neyim oldugunu soylemekten utanyrm nolur anlayslı olun) gece geç saate biriyle konuşmuş kardesmn tek duydugu şey kalktınmı olmus...kardesm o gun yanls seyler getirmemiş aklına..kardesm smdı baska sehrde bn bska sehrde ..bahsettigim kişiyle aynı ewdeyım :( bi insan niye işe giderken ewden bakımsız cıkıp işten geldiğinde cantasından guzel bluz cıkar ...telefonu caldı ve elime aldım x adında bı erkek ısmı ısyerndeki erkek..arayan ve aranan numaralarda kaytlı..gördüm..2dk sonra tekrr aldıgmda elime telefonu sılınmıs kaytlar ...daha bıkaç sey uzatmak istemyrm..ihanet oldugunu dsundum..kardesme mesaj attım cok kotu süphelerm var dedım kmle ılgılı dedi söylemedim ısrar etti soylemedm sonra dediki o dimi dedi (bahsettgm kşinin ismini syledi ) evet dedim....birbirimzden habrsz aynı süphedeymsz ...allah rızası ıcın bı fıkır verın bz mı seytanca dusunuyoruzz.bu arada bu telefon olaylarndan 2 gun once bahsettıgm kişi bi olay anlattı olayda suydu işyernde evli iki insanın ilişkisi varmıs bu kişide yakalamıs falan...şimdi ne kdr duzgun anlattım bilmiyrm ıns anlamıssınızdır nolur fikir verin bzmı seytanca dusunuyrz :((( kahrolmus vaziyettym allahımm sen koru :(

öncelikle cevap veren herkese tesekkur ederım...birsüre daha gözlemlicem ..eğer emin olursam ( %80 eminim ama bı umut işte) kimseye bisey demem cunku cok kotu seyler olur biz kardeşmle olanları kaldıramayz :(( allah kımseyı boyle seylerle ımtıhan etmesın :( umarım biz yanılıyoruzdur tek istediğim bu..ben buarada nişanlıyım..bu durumlar öğrenilirse kotu etkılermi :( kardesmde baska sehirde okuyor yalnızım gerçektn cok zor :( kımsenın yuzune bakamıyorum sankı bn sucluyumms gibi :(( tekrr teşekkürler hepinizden allah razı olsan ..anlıyan anlamayan herkesten..

Son düzenleme:
bahsettiğiniz kişi !!!! kötü bişeymi yapıyo demek istediniz:44:
tam anlayamadımda....:26::26:

öncelikle cevap yazıcak arkadaşlardan allah razı olsun..nasıl anlatıcagımı bılmıyorum..konuya hemen giricem umarım anlatımımdan anlarsınız :( bundan 2 ay öncesinde cok yakınım olan biri(neyim oldugunu soylemekten utanyrm nolur anlayslı olun) gece geç saate biriyle konuşmuş kardesmn tek duydugu şey kalktınmı olmus...kardesm o gun yanls seyler getirmemiş aklına..kardesm smdı baska sehrde bn bska sehrde ..bahsettigim kişiyle aynı ewdeyım :( bi insan niye işe giderken ewden bakımsız cıkıp işten geldiğinde cantasından guzel bluz cıkar ...telefonu caldı ve elime aldım x adında bı erkek ısmı ısyerndeki erkek..arayan ve aranan numaralarda kaytlı..gördüm..2dk sonra tekrr aldıgmda elime telefonu sılınmıs kaytlar ...daha bıkaç sey uzatmak istemyrm..ihanet oldugunu dsundum..kardesme mesaj attım cok kotu süphelerm var dedım kmle ılgılı dedi söylemedim ısrar etti soylemedm sonra dediki o dimi dedi (bahsettgm kşinin ismini syledi ) evet dedim....birbirimzden habrsz aynı süphedeymsz ...allah rızası ıcın bı fıkır verın bz mı seytanca dusunuyoruzz.bu arada bu telefon olaylarndan 2 gun once bahsettıgm kişi bi olay anlattı olayda suydu işyernde evli iki insanın ilişkisi varmıs bu kişide yakalamıs falan...şimdi ne kdr duzgun anlattım bilmiyrm ıns anlamıssınızdır nolur fikir verin bzmı seytanca dusunuyrz :((( kahrolmus vaziyettym allahımm sen koru :(

ayy anlayamadım yaaa:26:

çok karışık yazmışsın
istersen özele açık şeklide yaz

Ben bu kıyafet işini anlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha açık anlatsaydın keşke bir tanem, ama anladığım kadarıyla sizin bir yakınınız sizin değer verdiğiniz bir kişiyi aldatıyor_? fikir verebilmem için daha açık bilmem gerekir, üzgünüm ama zor bi durum tabi ihanet isterseniz birkaç delille bunu ortaya çıkarın ihanet asla gizli kalmamalıdır.

ben de evli çift mevzusunu anlamadım ve sanırım o kişi bir bayan istiyorsanız özelden yazın yardımcı olmaya çalışayım

şimdi o şey kim ?
kimi aldatıyor?
ve bu sizi neden bu kadar geriyor?
bende anlamadım

Bahsettiğin kişi evli bir yakının mı ? Sen de onun eşini aldattığından şüpheleniyorsun ?
Sebebi de işten gelince çantasından bluz çıkması ve telinde erkek ismiyle görüşmeler olması ?

pekala o zman şöyle yap
sakin bi şekilde tekrar yaz gerçek isimlerini yazma ve lütfen karışık yazma

teşekkür ederim.ihanetinden süphelendıgım insan annem ...lütfen biraz anlatıklarımı boyle okuyun..o bahsettigm kişi dediğim kişi annem :( bunu goz onunde bulundurarak okusanz :( o kdr allak bullak oldumki :( birilerinin fikrklerine ihtiyacmz vr kardesmle :/

annenizden mi supeleniyorsunuz acaba ?Cok utandiginiza gore bu derece yakin olmali. eger oyle deyilse affedin nolur;) bir tahmin benim ki
bence karismayin her kimse
her koyun kendi bacagindan misali')

Son düzenleme:
teşekkür ederim.ihanetinden süphelendıgım insan annem ...lütfen biraz anlatıklarımı boyle okuyun..o bahsettigm kişi dediğim kişi annem :( bunu goz onunde bulundurarak okusanz :( o kdr allak bullak oldumki :( birilerinin fikrklerine ihtiyacmz vr kardesmle :/

Annenle açık açık konuşmayı düşündünüz mü peki? Bluz konusunu pek anlayamadım. Kendine alışveriş yapmış olabilir. Ama telefonundaki erkek görüşmeleri için birşey diyemicem.. Annenizle konuşmayı deneseniz?

Sahte isim kullanarak anlatabilirsiniz rahat olmak için(misal ayşe, fatma, ömer). Herkesin kafasını netleştirmiş olursunuz, daha kolay yorum yaparız. :34:

Son düzenleme:
Back
X