öncelikle cevap yazıcak arkadaşlardan allah razı olsun..nasıl anlatıcagımı bılmıyorum..konuya hemen giricem umarım anlatımımdan anlarsınız
bundan 2 ay öncesinde cok yakınım olan biri(neyim oldugunu soylemekten utanyrm nolur anlayslı olun) gece geç saate biriyle konuşmuş kardesmn tek duydugu şey kalktınmı olmus...kardesm o gun yanls seyler getirmemiş aklına..kardesm smdı baska sehrde bn bska sehrde ..bahsettigim kişiyle aynı ewdeyım
bi insan niye işe giderken ewden bakımsız cıkıp işten geldiğinde cantasından guzel bluz cıkar ...telefonu caldı ve elime aldım x adında bı erkek ısmı ısyerndeki erkek..arayan ve aranan numaralarda kaytlı..gördüm..2dk sonra tekrr aldıgmda elime telefonu sılınmıs kaytlar ...daha bıkaç sey uzatmak istemyrm..ihanet oldugunu dsundum..kardesme mesaj attım cok kotu süphelerm var dedım kmle ılgılı dedi söylemedim ısrar etti soylemedm sonra dediki o dimi dedi (bahsettgm kşinin ismini syledi ) evet dedim....birbirimzden habrsz aynı süphedeymsz ...allah rızası ıcın bı fıkır verın bz mı seytanca dusunuyoruzz.bu arada bu telefon olaylarndan 2 gun once bahsettıgm kişi bi olay anlattı olayda suydu işyernde evli iki insanın ilişkisi varmıs bu kişide yakalamıs falan...şimdi ne kdr duzgun anlattım bilmiyrm ıns anlamıssınızdır nolur fikir verin bzmı seytanca dusunuyrz
(( kahrolmus vaziyettym allahımm sen koru 
öncelikle cevap veren herkese tesekkur ederım...birsüre daha gözlemlicem ..eğer emin olursam ( %80 eminim ama bı umut işte) kimseye bisey demem cunku cok kotu seyler olur biz kardeşmle olanları kaldıramayz
( allah kımseyı boyle seylerle ımtıhan etmesın
umarım biz yanılıyoruzdur tek istediğim bu..ben buarada nişanlıyım..bu durumlar öğrenilirse kotu etkılermi
kardesmde baska sehirde okuyor yalnızım gerçektn cok zor
kımsenın yuzune bakamıyorum sankı bn sucluyumms gibi
( tekrr teşekkürler hepinizden allah razı olsan ..anlıyan anlamayan herkesten..

öncelikle cevap veren herkese tesekkur ederım...birsüre daha gözlemlicem ..eğer emin olursam ( %80 eminim ama bı umut işte) kimseye bisey demem cunku cok kotu seyler olur biz kardeşmle olanları kaldıramayz

Son düzenleme: