nolur bir akıl verin

ozzder

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
621
Ankara
arkadaşlar günaydın. biz bu ay dahil 3 aydır bebek çalışması yapıyoruz:) bebek oluşumuna ters etki etmesin diye diyet de yapmadım ve dolayısı ile kilo aldım. şimdi koşu bandında çok ağır tempo olmamak koşuluyla yürüyüş yapsam bebek oluşumunu engeller mi acaba? yada tutunamayıp düşer mi?
bir bilgisi olan var mı acaba?

Bende bir zararı olacağını sanmıyorum yürüyüş kan dolaşımını hızlandırır bence faydasını bile görürsün her türlü.yemektende biraz kısarsan daha mutlu bir hamilelik geçirirsin.

arkadaşlar günaydın. biz bu ay dahil 3 aydır bebek çalışması yapıyoruz:) bebek oluşumuna ters etki etmesin diye diyet de yapmadım ve dolayısı ile kilo aldım. şimdi koşu bandında çok ağır tempo olmamak koşuluyla yürüyüş yapsam bebek oluşumunu engeller mi acaba? yada tutunamayıp düşer mi?
bir bilgisi olan var mı acaba?

Özellikle yumurtlama dönemlerinde yapılan dietin, düşük kalori alımının gebelik şansını azda olsa azalttığı gözlenmiştir.

Ancak spor yapmanın hiçbir zararı yoktur. Gebelikte dahi spor yapılmalı. Kolay gelsin, bol şans

ağır diyet yapmayın bol proteinli bol vitaminli beslenin, karbonhidrattan yapay şekerlerden unlu mamullerden uzak durabilirsiniz, bu zaten sağlıklı yaşamın gereği.. düzenli spor yapabilirsiniz bu ovulasyonu düzene sokar stresinizi azaltır ve hamile kalmanızı kolaylaştırır. spor da ağır olmasın tabi, düzenli yürüyüş, yüzme vs olabilir..

Back
X