bılmeden film cektırıp radyosyana kalan arkadaslarım antıbıyotık kullanıanlar var cok sukur sagsaglım dunyaya getırdıler yavrularını elıfcıgım begume kardes gelıyor masallahhh hakkınızda hayırlısı olsun bırsey olmaz allahın ıznıyle
.......ben de kullandım hatta senin durumundaydım hamile olduğumdan haberim yoktu kullandığımda, gerçi 1 ya da 2 kere almıştım ama bi sorun çıkmadı çok şükür. ....... bitkisel bi kapsül yan etkisi yok bildiğim kadarıyla, zararı olacağını sanmıyorum. Ama hamile olduğunu öğrenir öğrenmez tüm bu zayıflama ilaçlarına son vermek lazım, bebek her şeyden önemli.
kararına çok üzüldüm gerçekten.ben de 1.5senedir bebek isteyen biri olarak böyle haberlere üzülüyorum.
ama sende sonuna kadar haklısın çünkü aldığın ilaç bebeğine zarar verdiyse ömür boyu vicdan azabı çekeceksin.
öyle yaşamaktansa baştan üzülmek daha mantıklı gibi ama allah affetsin ne diyelim.
doktorlar sonuçta bu ilacın herhangi bir zararının olup olmayacağını bilmiyorlar mı? ayrıca eşiniz de istiyor ki gebe kaldınız ve ilaç kullandığınızı bilmiyordu. o bu kararınıza ne dedi?
çok üzüldüm elifcigim belkı bırseyı olmaz hıc yoktan 2li 3lü testi bekleseydın belkı saglıklı bır bebek olarak dunyaya gelecek tabıkı senın kararın daha önemlı hayırlısı olsun hakkınızda
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ben de ilk bebeğim için epeyce çabalamıştım. Bin türlü şekil şemal denemeleri falan... Çok iyi anlıyorum seni. Allah en kısa zamanda kavuştursun yavruna inşallah.
Aslında, eşim de istedi evet. ama planlanmış bi gebelik değildi bu, nasıl olduğunu bile hala anlamış değiliz. Öğrenince çok şaşırmakla ve şok olmakla birlikte, sevindik de aslında. eşim 'ERKEK' olacağından çok emindi hatta, mutlu oldu. Ama içim rahat değil hiç, eşimle de konuştum. Anlattım durumu.
Ayrıca genetik uzmanı birisi ile de görüştüm bu hafta, birkaç faklı doktorla da görüştüm. Hepsi riskli olduğunu söylediler. Şu aşamada yapılabilecek testler var tabi, ama çok stresli bi süreç. Böyle bi büyük riski almaya gücüm yetmeyecek. Dolayısıyla eşimi de ikna ettim.
gerçekten çok üzüldüm adınıza ama hayırlısı böyleymiş demek ki Allah yardımcınız olsun ve sabrını versin inşallah...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ben de ilk bebeğim için epeyce çabalamıştım. Bin türlü şekil şemal denemeleri falan... Çok iyi anlıyorum seni. Allah en kısa zamanda kavuştursun yavruna inşallah.
.
cok uzuldum
insallah hayirlisi olur senin icin
....... diger ilaclar gibi olmadigini duymustum
hamileyken degil ama emziriken kullaniyor bi arkadasim
oglu 1 yasini gectikten sonra ek gidalara gecince oda .... basladi
4 aydir kullaniyor
ne kadar kullanma, emziriyorsun desemde hala devam ediyor
bende aldim ama cesaret edipde baslayamamistim
sen kac kilo verdin ve ne kadar sure kullandin ?
cok uzuldum
insallah hayirlisi olur senin icin
....... diger ilaclar gibi olmadigini duymustum
hamileyken degil ama emziriken kullaniyor bi arkadasim
oglu 1 yasini gectikten sonra ek gidalara gecince oda .... basladi
4 aydir kullaniyor
ne kadar kullanma, emziriyorsun desemde hala devam ediyor
bende aldim ama cesaret edipde baslayamamistim
sen kac kilo verdin ve ne kadar sure kullandin ?
güzel dileğin için çokk teşekkür ederim canım.evet bu bebek işi çok zormuş denemedik bişey kalmadı sorunda yok ama olmayınca olmuyor.
allah seninde evlatlarını sana bağışlasın inşallah bahtlarını güzel eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?