Nolur bu ay olsun :((( KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ?

alias_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
308
307
103
Arkadaşlar son adet tarihim 19 ocak 2017

28 ocak
30 ocak
1 şubat
2 şubat
3 şubat
4 şubat
5 şubat
6 şubat

tarihlerinde beraberlik oldu. Takvimlere göre ovulasyon tarihim 3-4 şubatı gösteriyor. Ovulasyon testlerini de yaptım. ona göre değerlendirdim. 5 ve 6 şubatta şu malum akıntıyı yaşadım. hani ovulasyon akıntısı denilen.

Tabiki önce Rabbim bilir de. Sizce şansım varmıdır bu ay. Ve eğer bebiş oluşuyosa ne zaman belli olur sizce en erken????:KK42:

Akıntı başladıktan sonra gün aşırı deneyin deniliyor. O akıntı yumurtanın büyümeye başladığını ve çatlama ya yaklaştığını gösteriyor. Elbette en doğrusunu Allah bilir

Eğer bebek varsa inşallah hayırlısı ile vardır adet tarihini beklemen gerek en doğru sonuç için

her gün yapmışsınız oda iyi değil gün aşırı öneriliyo. inşallah olmuştur Rabbim hayırlısınıu versin hepimize :(

her ay gün aşırı deniyoduk bu ay da böyle deneyelim dedik :KK48: Nasip inşAllah. akıntı dünden önce başladı 2 gün sürdü . bugün yok gibi sanki.

Akıntı başladıktan sonra gün aşırı deneyin deniliyor. O akıntı yumurtanın büyümeye başladığını ve çatlama ya yaklaştığını gösteriyor. Elbette en doğrusunu Allah bilir

her gün yapmışsınız oda iyi değil gün aşırı öneriliyo. inşallah olmuştur Rabbim hayırlısınıu versin hepimize :KK43:

Back
X