nolur cevap veriiin :-(

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
133
38
Slm kızlar ben pazartesi günü test yaptım 2 kere pozitif çıktı dün de kan verdim hcg 742 çıktı doktor adetim sadece 3 gün geciktiği için hamile olmayabilirsin bikaç hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda da görmediği için tabi. Bi haftadır adet ağrısı çekiyorum doktor buna da adet olacaksındır dedi sizce hamilemiyim nolur cevap verin :(

Slm kızlar ben pazartesi günü test yaptım 2 kere pozitif çıktı dün de kan verdim hcg 742 çıktı doktor adetim sadece 3 gün geciktiği için hamile olmayabilirsin bikaç hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonda da görmediği için tabi. Bi haftadır adet ağrısı çekiyorum doktor buna da adet olacaksındır dedi sizce hamilemiyim nolur cevap verin :(

tabi ki hamilesin beta hcg 1500- 2000 olmadan zaten kese görülmez vajinal bakılsa bile 3000-5000 arası da karından görülür adet sancısı çekmende çok normal :34:

Canım bildiğim kadarıyla hamileliktede adet agrilarina benzer karin agrilari yasaniyor. Fakat sen testleri cok erken yapmissin. Birkac gun daha bekle adet gecikmenden en az bir hafta falan gecsin aradan o sekilde kan testine git. Kan testi cok hassas oldugu icin en dogru sonucu o veriyor. Sen kendine dikkat et ve birkac gun daha sabret. Rabbim hakkında hayırlısi neyse onu versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi ki hamilesin beta hcg 1500- 2000 olmadan zaten kese görülmez vajinal bakılsa bile 3000-5000 arası da karından görülür adet sancısı çekmende çok normal :34:

Gerçekten mi bu arada bi hafta önce bi sıkıntı var mı diye genel muayneye gitmiştim enfeksiyon çıktı fitil verdi doktor ama bi taneden sonra kullanmadım ondan da ağrıyo olabilir mi

canim tabikide hamilesin. O doktor biraz sacmalamis bence. Kimyasal olabilir dese hadi 1 derece anlarimda hamile olmayabilirsin sacma olmus. İlk bikac hafta adet olucaksin gibi kadik agrilari oluyor. Keseyi gormesi icin 1500 u gecmesi lazim. Bebek icin en az 3000 olmali.

Ama benim çok canım yanıyo kramp falan. Nette de dış gebelik kimyasal falan yazıyo hiçbişey anlamadım onlar ne ki

Gerçekten mi bu arada bi hafta önce bi sıkıntı var mı diye genel muayneye gitmiştim enfeksiyon çıktı fitil verdi doktor ama bi taneden sonra kullanmadım ondan da ağrıyo olabilir mi

ondan ağrımaz canım sen normal adet sancısı çekiyorsun şu anda ki bu çok normal ayrıca diğer aylarda regl gününe gelen günlerde azda olsa ağrı hissedeceksin bunlar çok normal bence sen bi daha o dr a gitme ayrıca 700 küsür değerle ben hiç kimyasal yaşayan duymadımda okumadımda :34:

Sağolun ya biraz rahatladım eşim de çok heveslendi sürekli bebekle konuşmalar falan bilirsiniz işte hevesimiz kursağımızda kalmaz inşl zaten kan sonucunu akşam aldık başka doktora gösterdim o dedi sonra gel diye bütün kadın doğumcular gıcık mı acaba

Canım icini ferah tut ilk hamileligimde regl 8 ya da 9gun kala midem bulanmaya basladi.markete giremedim suphelendim 2.testim pozitif cikti 7gun kala yine pozitif cikti.dr gittik resmen alay etti benimle.ama ben inatla kan tahlili istedim ve hamile olduğumu kanitladim;) stres en kötü şey hamilelikte ben bunu bizzat yasadim.sakın sakin lutfen oluruna birak varsa keyfini sür yoksa denemeyw devam:)

Bende regl agrisi olmustu hatta adet oldum bile zannettim kshverengi bayagi kan geldi.goguslerim cok hassaslasmisti. Buna ragmen test yaptim hamile cikti. Yani belirtiler benziyor. Eger istiyorsan umarim hamilesindir :)

Back
X