Nolur cevaplayın bebeğim kafasını titretiyor

polyani

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
21
6
1
27
Arkadaşlar bebeğim birden böyle bakınırlen kafasını titretti daha sonra bu hareketi tekrar tekrar yaptı 3 gün oldu ara ara hala yapıyor bu kafa titretme hareketi normal mi acaba bilgisi olan var mı başıma gelen bebeği yapam yada burda bir nörolog beneğim 3 aylık

Nasıl titreme canım anlamadım yani bebek oldugu icin sen genede ihmal etme göster en azından bi çocuk doktoruna o yönlendirir zaten

Videosunu yakalayıp çocuk doktoruna gösterin. daha iyi tanı koyabilir. Nöroloji bölümünde gösterebilirsiniz.

Gözleri elleri falan nasıl? Bu 3 aylık bebek için normal bir durum değil. Doktor kontrolünüz ne zaman

Kulağı mı ağrıyor acaba?? Benim oğlum da ilk üç aylıkken kafasını sallardi sağa sola, sonra öğrendim ki kulağı iltihap olmuştu... İnşallah mühim bir şey değildir bi çocuk doktoruna götürün muhakkak o sizi yönlendirir zaten nörolog gerekirse sevk eder

Gözleri elleri falan nasıl? Bu 3 aylık bebek için normal bir durum değil. Doktor kontrolünüz ne zaman
Sakin kıpırdamıyor 3,5 saniye sürüyor algısı yerinde herhangi bir durum olmuyor ama hızlı hızlı kafasını sallıyor ve bunu gün içinde de ara ara yapıyor
Videosunu yakalayıp çocuk doktoruna gösterin. daha iyi tanı koyabilir. Nöroloji bölümünde gösterebilirsiniz.
doktoruma hemen videosunu attım nörolog önere kendisi bilmiyormuş bende tedirgin oldum hemen randevu aldım fakat beklerken içim içime sığmıyor

Yani bahsettiğiniz nasıl bir şey bilemedim ama benim kızım da onu 2 aylık civarı yapıyordu. Hani nasıl spor yapınca ağırlık kaldırınca kas yorulur titrer o mantıkla kafayı kaldırınca tutarken kaslar direnince titrerdi hatta vites boşa çıktı derdik gülerdik .. O tarz titreme ise korkmayın ama bilemedim. İnşallah kötü bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…