Canım gebelik testlerin pozitif ve kanda gebeliğin çıkmışsa hamilesindir zaten. Evet değerin düşük 8 günlük gecikmeye göre ama eminmisin son adet tarihinden. Belkide yalnış hesaplıyorsundur olamazmı
kanda ve idrarda pozitifse bence değerinin düşüklüğü geç döllenmeden olmuştur. maksat bir dahaki değerinin aynı ya da daha düşük çıkmaması. kafana fazla takma. belirtilerin gayet doğal. her bünye farklıdır. bence kan tahlilini yeniden yaptır bakalım yükselme olmuşmu.
Evet degerin dusukmus cnm.. Benim 3 gun gecikmeye 545 cikti
Ya baska bi nedeni olamazmi dusuk demisler belki gec dollenme felandir ?
kan değerin iki günde iki katı artarsa korkma canım ama yavaş artıyorsa dış gebelik olabilir inşallah öyle değildir geç düllenme olabilir rahat ol ve kan testlerini ihmal etmeden iki günde takip et canım
ayy cok sevındım canım..aranıza yenı katıldım ama ınşallah dış gebelik değildir dıyordum ıcımden okurken :) son yazını görünce ohh dedim maşallah..çünkü ben de 6 ay önce geçirdim dış gebelik,kahverengi akıntım ve karın agrım vardı sürekli..kanda da yavaş ilerliyodu değer..acil ameliyat oldum iç kanamadan dolayı..! çok şükür rabbıme şimdi iyiyim,bi sorun yok :)) korundugum halde buay adet olamadım olacak gıbı agrılarım var anlam veremedım..ıdrarda negatıf cıktı ama 3o kasımda kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum 2 gun daha bekleyım bakalımnoolur bana da dua edın arkadaşlar..sağlıcakla kalın :)))
kızlar günaydın. BEBEĞİMİ ULTRASONDA GÖRDÜM. normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş. kalp atışları da henüz oluşmamış belki geç yumurtlama olabilir dedi. bakalım bu hafta yine gticem onu gördüm ya sanki bütün dünyam o oldu yaaa. sağolun kızlar iyiyki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?