nolur dua edin heyecandan öleceğim

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar tahminimce 4 haftalık hamileyim adetim 20 gün gecikti ilk muayenem yarın :) evde yaptığım gebelik testleri pozitifti kan testimdede çıktı ama değerimin 8 gün gecikmeye göre düşük dediler (330,24) ay bu hafta öyle çok gerildimki çatlıcam böle bildiğiniz gibi. bir türlü şu kontrol günü gelmedi. bu arada belirtilerim se sadece şunlar bulantım baş dönmem YOK

BEL AĞRISI
KAHVERENGİ AKINTI
İŞTAH ARTIŞI
KİLO ARTIŞI
HUYSUZLUK, AŞIRI GERGİNLİK
UYUYAMAMA
AŞIRI YORGUNLUK
KARIN AĞRISI, ŞİŞKİNLİK, GAZ
BİRDE 3 GÜNDÜR SADECE VAJİNAMIN ÜST VE ALT KISIMLARINDA ZAMAN ZAMAN SANCI GİRİYOR

BUNLARIN DIŞINDADA BİŞEY OLDUĞUDA YOK. AY ÇOK KORKUYORUM HELE BU DEĞER DÜŞMESİ BENİ O KADAR GERDİKİ DUA EDİN LÜTFEN BENİM İÇİN

Son düzenleme:
Canım gebelik testlerin pozitif ve kanda gebeliğin çıkmışsa hamilesindir zaten. Evet değerin düşük 8 günlük gecikmeye göre ama eminmisin son adet tarihinden. Belkide yalnış hesaplıyorsundur olamazmı

Evet degerin dusukmus cnm.. Benim 3 gun gecikmeye 545 cikti
Ya baska bi nedeni olamazmi dusuk demisler belki gec dollenme felandir ?

kanda ve idrarda pozitifse bence değerinin düşüklüğü geç döllenmeden olmuştur. maksat bir dahaki değerinin aynı ya da daha düşük çıkmaması. kafana fazla takma. belirtilerin gayet doğal. her bünye farklıdır. bence kan tahlilini yeniden yaptır bakalım yükselme olmuşmu.

Son düzenleme:
Benim SAT ım 10 ekimdi. Ben 10 kasımda beta hcg me baktırdığımda 931 di sonucum. Umarım Hakkında herşey hayırlısı olur canım..

kan değerin iki günde iki katı artarsa korkma canım ama yavaş artıyorsa dış gebelik olabilir inşallah öyle değildir geç düllenme olabilir rahat ol ve kan testlerini ihmal etmeden iki günde takip et canım

Canım gebelik testlerin pozitif ve kanda gebeliğin çıkmışsa hamilesindir zaten. Evet değerin düşük 8 günlük gecikmeye göre ama eminmisin son adet tarihinden. Belkide yalnış hesaplıyorsundur olamazmı

yok canım ya eminim şuanda 20 gün oldu gecikmem ama baktırmadım bir daha bakalım yarın herşey belli olcak dilerim kötü bişey çıkmaz

kanda ve idrarda pozitifse bence değerinin düşüklüğü geç döllenmeden olmuştur. maksat bir dahaki değerinin aynı ya da daha düşük çıkmaması. kafana fazla takma. belirtilerin gayet doğal. her bünye farklıdır. bence kan tahlilini yeniden yaptır bakalım yükselme olmuşmu.

yapim değilmi zaten yarın doktor gidince bakıcaklar yeniden herşeye bakmazlarmıki

Benim de hcg değerlerim düşük çıkmıştı. Doktorum iki gün sonra tekrar bakalım iki katına çıkmazsa dış gebeliktir demişti. İki gün sonra değerim yükseldi. Geç döllenmeymiş meğersem. Canını sıkma, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hamilesindir.

gecikmen 20 gün olduysa nasıl 4 haftalık gebe olasın ki,8 haftalık filan o.nette otomatik hesaplayıcılar var.oradan bak istersen.ve tekrar test yaptırmadın mı?:53:

Canım benim tekrar tahlil yaptır ve sonucunu bizlerle paylaş.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahhh

kızlar günaydın. BEBEĞİMİ ULTRASONDA GÖRDÜM. normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş. kalp atışları da henüz oluşmamış belki geç yumurtlama olabilir dedi. bakalım bu hafta yine gticem onu gördüm ya sanki bütün dünyam o oldu yaaa. sağolun kızlar iyiyki varsınız

ayy cok sevındım canım..aranıza yenı katıldım ama ınşallah dış gebelik değildir dıyordum ıcımden okurken :) son yazını görünce ohh dedim maşallah..çünkü ben de 6 ay önce geçirdim dış gebelik,kahverengi akıntım ve karın agrım vardı sürekli..kanda da yavaş ilerliyodu değer..acil ameliyat oldum iç kanamadan dolayı..! çok şükür rabbıme şimdi iyiyim,bi sorun yok :)) korundugum halde buay adet olamadım olacak gıbı agrılarım var anlam veremedım..ıdrarda negatıf cıktı ama 3o kasımda kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum 2 gun daha bekleyım bakalım :D noolur bana da dua edın arkadaşlar..sağlıcakla kalın :)))

ayy cok sevındım canım..aranıza yenı katıldım ama ınşallah dış gebelik değildir dıyordum ıcımden okurken :) son yazını görünce ohh dedim maşallah..çünkü ben de 6 ay önce geçirdim dış gebelik,kahverengi akıntım ve karın agrım vardı sürekli..kanda da yavaş ilerliyodu değer..acil ameliyat oldum iç kanamadan dolayı..! çok şükür rabbıme şimdi iyiyim,bi sorun yok :)) korundugum halde buay adet olamadım olacak gıbı agrılarım var anlam veremedım..ıdrarda negatıf cıktı ama 3o kasımda kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum 2 gun daha bekleyım bakalım :D noolur bana da dua edın arkadaşlar..sağlıcakla kalın :)))

ay canım benim inşallah seninde hamiş haberlerini alırız en yakın zamanda pozitif düşün pozitif çıksın :)))

kızlar günaydın. BEBEĞİMİ ULTRASONDA GÖRDÜM. normalde 6 haftalıkmış ama 4 haftalık gibi küçükmüş. kalp atışları da henüz oluşmamış belki geç yumurtlama olabilir dedi. bakalım bu hafta yine gticem onu gördüm ya sanki bütün dünyam o oldu yaaa. sağolun kızlar iyiyki varsınız

tebrik ederim canım. :71: inan çok sevindim. İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın. Allah kolay hamilelik ve hayırlı doğum versin. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. :49:

Back
X