NOLUR DUA EDIN.ŞUAN HASTANEDEYIM :(

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Merhaba arkadaslar. Şuan acil yatirildim hastanedeyim. Gebeligim boyunca degerlerim ;
38
94.7
233,1
747,6
2074
Bugun hafif bi adet agrisi gibi bir agriyla ve hafif kahverengi akinti gibi lekelenmeyle doktoruma geldim. Ultrasonda kese gorunmedi. Dis gebelik belki denildi.renkli ultrasonda ne normalde kesin bir tani konulamadi. Vajinal ultrasonda da kese gozukmedi. Ve yatis verildi. Dis gebelik riskine karsilik onlem amacli yatiyorum suan. Insallah gec dollenmedir insallah bebegim benimledir. Doktorum sana sans vermek istiyorum hemen hareket etmiycem 2 gun takip edicez dedi. Belki erkendir kese icin haa kizlar. Oylemidir sizce. Nolur dualarinizi esirgemeyin. Ilk gebeligim. Deneyimlerinizi paylasin nolur. Allaha emanet olun.

Merhaba arkadaslar. Şuan acil yatirildim hastanedeyim. Gebeligim boyunca degerlerim ;
38
94.7
233,1
747,6
2074
Bugun hafif bi adet agrisi gibi bir agriyla ve hafif kahverengi akinti gibi lekelenmeyle doktoruma geldim. Ultrasonda kese gorunmedi. Dis gebelik belki denildi.renkli ultrasonda ne normalde kesin bir tani konulamadi. Vajinal ultrasonda da kese gozukmedi. Ve yatis verildi. Dis gebelik riskine karsilik onlem amacli yatiyorum suan. Insallah gec dollenmedir insallah bebegim benimledir. Doktorum sana sans vermek istiyorum hemen hareket etmiycem 2 gun takip edicez dedi. Belki erkendir kese icin haa kizlar. Oylemidir sizce. Nolur dualarinizi esirgemeyin. Ilk gebeligim. Deneyimlerinizi paylasin nolur. Allaha emanet olun.
Kardeşim bence hiç telaş filan yapma.
Hcg lerin hep ikiye katlamış.

2000 küsürde kese görülmeyedebiliyor .
Aman ha acele etmesinler.
Benim bebegimdede ilk zamanlar sizin kadarlık gebeyken biraz kahverengi kanama olmuştu
alttan progestaran kullandım.
Bu ilacı verdimi doktorun bilmiyorum ama
Muhakak kullan.

Kardeşim bence hiç telaş filan yapma.
Hcg lerin hep ikiye katlamış.

2000 küsürde kese görülmeyedebiliyor .
Aman ha acele etmesinler.
Benim bebegimdede ilk zamanlar sizin kadarlık gebeyken biraz kahverengi kanama olmuştu
alttan progestaran kullandım.
Bu ilacı verdimi doktorun bilmiyorum ama
Muhakak kullan.
Insallah insallah erkendir de ondan gorunmemistir. Rabbim bilir en guzelini en dogrusunu insallah...

38
94.7
233,1
747,6
2074
Kanaman sırtında sancı böbreklerine zonklama şeklinde gelen ağrın yoksa karnında ciddi bir şişlik yoksa korkma. Ben dış gebeliğin alasını geçirdim 2 ay hastanede yattım ölümden döndüm😞 erken olabilir görmemiştir🤲🏽 Eğer dış gebelikse sana 2 tedavi önerecek doktorun. 1. Si iğne tedavisi iğnenin adı metotrexat. Bu iğne kanser iğnesi etkisini hücre dna sını etkisiz hale getirerek gösteriyor oluşan hücre büzüşerek kanamayla vücuttan atılıyor dezavantajı şu: vurdukları doza göre 6 ay ile 1 sene kadar bebek yapma planını erteliyorsun bunu doktorunla net konuş.
2. Tedavi ise ameliyat 1 saat sürüyor bebeğin rahim dışında tutunduğu yeri belirliyorlar ve temizleyip çıkıyorlar. Genelde tüpe yakın tutunuyor tüp tıkalı olduğu için. 1 gün en fazla 2 gün yatıp hastanede çıkıyorsun.
İnşallah bunlara gerek kalmaz bebeğin seninledir🤲🏽 Bunları sana uzun uzun yazdım sebebi şu bana kimse anlatmadı ne ile karşılaşacağımı bilmeden yattım hastanede ve çok acı çektim sadece bu konu ile ilgili herşeyi bilmeni istedim🤲🏽🙏🏽 Dilerim gerek kalmaz 🙏🏽

Back
X