n'olur gelinliğime bir çare

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
kızlarr bgn gelinliğimi teslim aldımm. orda cok begendımm lakin altı prenses oldugu ıcın evde cogu kişi aşırı kabarık gibi yorumlarda bulundular fazlasıyla taktım kafayıı. babam yarın gidelm alt kısmının genişliğini biraz daraltsnlar diyor.. bense en alttaki çemberi daraltmayı düşündmmm benimm gibi olan varmı bi çözüm üretinn lütfennnnn

Son düzenleme:
kızlarr bgn gelinliğimi teslim aldımm. orda cok begendımm lakin altı prenses oldugu ıcın evde cogu kişi aşırı kabarık gibi yorumlarda bulundular fazlasıyla taktım kafayıı. babam yarın gidelm alt kısmının genişliğini biraz daraltsnlar diyor.. bense en alttaki çemberi daraltmayı düşündmmm benimm gibi olan varmı bi çözüm üretinn lütfennnnn

Çözüm sende.
O gelinlik senin,istediğin gibi daralt,genişlet.
Ama hiç kimseden etkilenme.
Hayırlı olsun,mutluluklar!!!

Gelinin işlerine niye burnunu sokar insanlar anlamadım.
Sen kabarık seviyorsan öyle kalsın. Neden değiştiresin?
Başkalarının laflarını kafana takma. Onlara ne oluyorsa ...

canım sen beğendiysen fazla takılma bence benimde gelinliğim inanılmaz kabarıktı çünkü öyle seviyorum ben gelinim gecenin yıldızıyım sonuçta demi bence kabarık kalsın :)

sağol cnmmda acaba cemberını daraltsam hos dururmu

Ayyy ne bileyim sana göre hoş olan bana göre olmaz.:ssz:
Hiç kimsenin lafına bakma diyorum ben.
Kendine göre ayarla herşeyi.
Hee bak damada sorabilirsin..:16:

önemli olan sizin beğenmeniz..fakat çokta takıldıysanız (gelinlik üzerine satış mağazam var)çemberi yani tarlatanı küçültmeniz prenses tarzı modellerde 3 yada 4 cm farkettirir.gelinliğin etek boyu provası ilk haliyle yapılmış ise ki teslimat olmuş bu durumdada etek boyu 4 cm daha yerde olur.

kişilerin sizi etkilemesine izin vermeyin her zaman ilk seçimler doğrunuzdur..gece sizin geceniz...mutluluklar dilerim...

evin icinde size öyle gelmistir.. herkes sade normal kiyafetlerle, sizde kabarik bir gelinligin icinde... sonucta dügünde giyineceksiniz ve büyük bir alanda olacaktir büyük bir ihtimal dügününüz, o yüzden bence ailenizin dediklerini fazla kafaniza takmayin.. senin icine sindiyse hosuna gittiyse sorun yoktur bence... mutluluklar

Şekerım ıllakı senın ne ıstedıgın onemli ama dedıgın modeli ben denedım prenses gelınlık ben gıydım gelınlıkcıde nasıl kabarık geldı gozume hatta dedım kı ben bunu gıyeyım artık dans ederken aramızda kopru olur felan :)
ordakı herkes cok guzel dedi uzatmayayım, benımde ıstedıgım prenses modelının alt kısmı modelınde boyle katlı tarzda tullerı olsun felan.
Ama senın dedıgın gıbı kabarıklıgı normal sevıyede olsun ıstıyorum benım gıydıgıme gore ben hem genıslıgını hemde tarlatan kısmını daraltmayı dusunuyorum.:)
ama kararsızlık sevıyem had safada:))
dugun ne zaman? sımdıden mutluluklar:7:

kabarık olsun ne olcak ki siz beğendikten sonra o gün sizin gününüz en yakınınızın bile hayallerinize engel olmasına izin vermeyin.benimde gelinliğim oldukça kabarıktı hatta tarlatansız hali şimdi gelinliklerin kabarıklığında.dans etmekte falan hiç sorun yaşanmıyor eşiniz yaklaşınca tarlatan arkaya doğru gidiyor yakın temasa engel değil yani :)
resim koyarmısın????

Ben gelinligimi diktirirken ölcü alan bayan sormustu hangi boy tarlatan istersin diye. Bu gelinligin icine giyilen kabarik olmasini saglayan ek parcaya tarlatan deniyordu galiba. Kabarikliga gore 3 boy vardi. Ben en kabarik olani secmistim. Bunu sorabilirsin diken terziye. Bence gelinlik dedigin kabarik olmali baban istiyor diye degistirme icinde kalmasin. Kim niye gelinligin kabarik olmasindan rahatsiz olur ki?

benimde gelinliğin kuyruğu provadan daha uzun olmuştu

nasıl zaptedicem diye düşünmüştüm :9:

ama hiç sorun çıkarmadı

senin ne istediğin önemli içinde hiç acaba kalmasın sen o şekilde mutluysan hiç işlem yaptırma

eğer karasız kalırsan nişanlının fikrini alabilirsin

Allah içine sindirsin stresli ama bi o kadar güzel günler geçiriyorsun tadını çıkar

şu milleti anlamıyorum. burunlarını herşeye sokuyorlar.
canım sen kendini o gelinliğin içinde nasıl hissediyorsun.
ne yaparsan yap kimseyi mutlu edemezsin.
istediğin gibi giy gelinliğini.

Haklısınız kızlar.. gelinligin tarlatanıyla biraz oynucam ama kabarık durcak gelinlik yapacak bişey yok gibi artık cunku dügünm haftaya:))

asla hoş durmaz aslaaaa.... sakın oynama üzerinde...yahu gelinlik dediğin bi kere giyilir kabarık kabarık pofuduk köpük gibi olsun ohh düşman çatlat işte.... incecik gelinliklerden hiç haz etmem valla...bırak herkes seni kıskanmıştır ondan çekemeyenler demiştir....hem prenses tarzına baıyılırım....geçen arkdaşım evlendi oda o tarz giymiş bayıldı herkes...üstelik oynarken çok hoş gözüküyor... roman havası döktürdü bütün gece... prenses gibi derler ya resmen öyleydi...bende daraltma sakın...bu sefer iyice bozarsın iyice beter olursun...

sen gelinliği beğendiysen sana göre normalse kabarıklığı hiç oynama derim ben önemli olan içine sinmesi senin ben mesela abiye bi elbise almıştım alırken çoğu kişi beğenmemişti ama giydiğim elbiselerin içinde en çok onu beğendiğim için onu aldım kimsenin lafına bakmadım ben onu aldım sende kimsenin lafına bakma

Back
X