• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur kafayı yicem yardım kızlar:((

afraid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
11
0
0
İzmir
kaşıntıdan,sıkıntıdan öleceğim yakında kanser olucam...kurslar var çeşitli onlara mı gitsem yoksa işe mi girip çalışsam:(( paraya ihtiyacım var çokk..ama kariyerde yapmak istiyorum.ben napıyım kızlarrr birakıl verinn:(((

işkurun kursları var,hem kursa gidip hem para alıyorsunuz belli bir miktar..ya da halk eğitim bilgisayar,muhasebe kurslarına girebilirsiniz...

işkurun kursları var,hem kursa gidip hem para alıyorsunuz belli bir miktar..ya da halk eğitim bilgisayar,muhasebe kurslarına girebilirsiniz...

işkur fazla para vrmiyo zaten.benm devamlı bir işim olması lazım.ev için kredi lazım:(( lazımda lazımmm off off...nedir bu parasızlık.dershaneye başlamayı düşünüyodum o da aylık nerden baksan 150 lira karşılayacak durumum yok.( ben bu gidişle sadece iş sahibi olacağım kariyer aslaaa:((

üniversite mezunumusun canım yada daha önce bir yerde çalıştınmı...ne üzerine yeteneğin var ise o konuda daha çok eğilmelisin...

üniversite mezunumusun canım yada daha önce bir yerde çalıştınmı...ne üzerine yeteneğin var ise o konuda daha çok eğilmelisin...

hayır şimdilik lise..muhasebe kursları filan var onlara gitmek istiyorum pahalı onlarda.devletin verdiği kurslara da gitmek istemiyorum.oradaki ortam hiç hoş değil bnce.şuan iş bakıyorum,keşke bulabilsem de velki boş vakitlerim de de haftanın bir günü filan kurslar varsa onlara gitsem

hayır şimdilik lise..muhasebe kursları filan var onlara gitmek istiyorum pahalı onlarda.devletin verdiği kurslara da gitmek istemiyorum.oradaki ortam hiç hoş değil bnce.şuan iş bakıyorum,keşke bulabilsem de velki boş vakitlerim de de haftanın bir günü filan kurslar varsa onlara gitsem

Ne alakası var ? Ben devletiğin verdiği kursa gittim ( ismek)
Çok güzel arkadaşlar edindim. Üniversite görmüş biri olarak söylüyorum. Bence çok güzel insanlar, eğitim seviyeleride gayet iyiydi.
Genelleme yapmayalım lütfen, yada önyargılı olmayalım. Benim arkadaşım üniversiteye gitmek istemedi grafik eğitimi aldı ismekten şimdi adı duyulmuş bir gazete de çalışıyor. Keşek zamanında bende öyle yapsaydım. :31:
Kariyer illa üniversite ile olmayabilir. Git muhasebe kursuna gir bir işe açıktan oku gir banka sınavlarına yada ne bilim kpss ye al sana kariyer...

Back
X