• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur ne yapmam gerek ...siz ne yapardiniz

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kizlar dün esimle izine gitme konusunu konustuk Aralikta turkiyeye gidecez esimin iş i dolayisiyla o ay a kaldi...

Ben esime hediye olarak anneme ve kaynanama birer tane omuz şallari alalim babalarimiza birer tane gömlek
Kiz kardeslere ve gorumcelere parfüm krem ve sayre ...(annem icin birde robot almak istedim)

Bana durumumuz o kadar yok simdi birine aldikmi mecbur digerlerinede almamiz gerek yoksa almadiklarimiz bu kez söylenio ...ben para topluyorum birde burda harcayamam bi kismini falan soyledi ...

(Kizlar abimler annemin her ihtiyacini karsilio cok şükür gonderiyorlar ama bnde almak istedim )sinirlerim bozuldu ..

Esimden gizli para toplamaya basladim dünden ama doğrumu yapiorum belki annemlere giderken fazla vermez diye düsündüm ...

Annemlerde bir tutum var hediye almayi seviyorlar bi sey güzel goturmezsen soyluyorlar .. cok şükür kaynanamgil öyle degil durumumuz yeni düzelio biliorlar hic bir sey istemiorlar siz gelin torunumu getirin gorelim yeter die...Tabi annemlerde öyle dio ama biliorum bizimkileri ...simdiden sitresteyim...

Anneler kardeşler e bi de yegenler felan girerse işin içine esiniz haklı herkese hediye alamayabilir. Birine alsanız diğerine haksizlik. Siz en iyisi cam sakızı çoban armağanı kabilinden hediyeler götürün. Aileniz laf ederse ben severek almıştım sizin de begeneceginizi düşündüm. Gücümüz buna yetti der kapatirsiniz konuyu.

Parayi nerden topluyorsunuz, onu anlayamadim.

Ailelere de ben esya olarak hediye goturuldugunu ilk defa duyuyorum. Bulundugunuz ilin meshur bir yiyecegi olur anlarim alirsiniz. Ama annenize giderken robot almak ne? Esiniz hakli bence.

Annnene bi şal alabilirsin ama digerlerine alma o zaman herkese almaya kalksan cok masrafli olur

Slm kizlar dün esimle izine gitme konusunu konustuk Aralikta turkiyeye gidecez esimin iş i dolayisiyla o ay a kaldi...

Ben esime hediye olarak anneme ve kaynanama birer tane omuz şallari alalim babalarimiza birer tane gömlek
Kiz kardeslere ve gorumcelere parfüm krem ve sayre ...(annem icin birde robot almak istedim)

Bana durumumuz o kadar yok simdi birine aldikmi mecbur digerlerinede almamiz gerek yoksa almadiklarimiz bu kez söylenio ...ben para topluyorum birde burda harcayamam bi kismini falan soyledi ...

(Kizlar abimler annemin her ihtiyacini karsilio cok şükür gonderiyorlar ama bnde almak istedim )sinirlerim bozuldu ..

Esimden gizli para toplamaya basladim dünden ama doğrumu yapiorum belki annemlere giderken fazla vermez diye düsündüm ...

Annemlerde bir tutum var hediye almayi seviyorlar bi sey güzel goturmezsen soyluyorlar .. cok şükür kaynanamgil öyle degil durumumuz yeni düzelio biliorlar hic bir sey istemiorlar siz gelin torunumu getirin gorelim yeter die...Tabi annemlerde öyle dio ama biliorum bizimkileri ...simdiden sitresteyim...
eşiniz haklı. birine getirip diğerine getirmezseniz kırılırlar..
hiç gizli olylarına girmeyn aranızı bunun için bozmayın. belki ozamana kadar ikna olur

Esiniz hakli
Parasi yoksa naapsin zavalli, yaratacak hali yok ya.

bence eşiniz haklı madem öyle kimseye birşey almamak eşit davranmak daha iyi
siz şimdi gizliden iş cevirirseniz yakışık almaz aranız bozulur haksızlık yapmış gibi olursunuz
ailenizde bir zahmet anlayışla karsılasın herşey hediye mi _?

Kizlar izine gidip gelenler oldu ve herseyin turkiyede cok pahali olduğunu söyledi bu yüzden esimde burda dikkat edelim turkiyede kaynanamgil bizde gidersek 7 kisi olucaz tabi diğer kaynim ve gorumcemide soylemiyorum onlarda orada olur hep esim babama harclikta vermem gerek adam altindan kalkamaz yoksa dio calismio emekli kayinbabam

Şal falan buralarda ucuz zaten. Oralarda pahalı mı ?
Ama robot, bilemem. Marka olarak fiyat farkeder

Sayre ne?
Aileniz söylenecek diye zora sokmayın eşinizi.
Eşiniz durumumuz yok almayalım diyorsa almayın,aileniz de alışsın.
Strese de girmeyin,para yok mu yok işte,yoktan anlamıyor mu koskoca insanlar.
Vesayre yazdim cnm "ve "geride kaldi

Hediyeyi beğenmeyen aileye hediye almazdım, kaldı ki durumunuz da yokmuş zaten, neyin havası bu?

Anneler kardeşler e bi de yegenler felan girerse işin içine esiniz haklı herkese hediye alamayabilir. Birine alsanız diğerine haksizlik. Siz en iyisi cam sakızı çoban armağanı kabilinden hediyeler götürün. Aileniz laf ederse ben severek almıştım sizin de begeneceginizi düşündüm. Gücümüz buna yetti der kapatirsiniz konuyu.
+1 birer paket çikolata vs iş görür ortak olarak eve

Back
X