nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
nasıl anlatıcam bilmiyorum hayatım 10 dk içinde alt üst oldu.pazar günü pikniğe gittik kayınvalidem aradı gidelimmi dedi tamam dedim hem kızımda hava almış olur diye düşündüm çalıştıgım için zaten pek gezdirme imkanımız olmuyor. bu arada benim eşim çok pimpirik kızımıza karşı doğdu doğalı hayatı bana zindan etmiştir burnu aksa kaygılanır hapşırsa neden hapşırdı kussa neden kustu herşeyde ben suçluyum yani... sonra piknikte kızımı park alanına götürdüm kızım kaydıraktan kayıyor gelmez olsun bi bayan geldi yanıma ne kadar tatlı kızınız konuşmalarını duydum kaç yaşında falan beni lafa tuttu birazda nazarı oldu galiba kızım kaydıragın tepesinden aşağı uçtuuuuu :((((( ............
elim ayağım boşaldı öyle korktumki kızın yüzünü çevirmeye korkuyorum çeşmenin başına gittim ağzı kum dolmuştu yıkadımki allahım şükürler olsun ne dilinde ne dişinde ne dudağında hiçbişey yok sadece çenesi yaralanmışşşşş
sonra bi baktım eşim başımda dikiliyo bende görmedi diye düştü diyorum anlatıyorum saf saf
ben 5 dk dır sana bakıyom şerefsizin kızı kadınla sohbet ettin kızı düşürdün eve gidelim sana yapacağımı biliyorum diye küfürler yağdırdıııı ve sonrasını hatırlamıyorum bağırıp çağırmaya bende ona hakaretler etmeye başladım kaynanamda araya girince daha çok kontrolden çıktım çünkü kayınvalidem durup durup oğlum düşeceğini bildi sen niye sohbete daldın demesiyle çileden çıktım herkesin içinde bağırmaya devam ettim o benimde evladımn ben istermiyim düşmesini artık yeteeerrrr baskı baskı yeter diye çığlıklar atıyorum eşim tuttu kolumdan beni sürükledi kaynatam araya girdi eşimi uzaklaştırdı eşim üstüme yürüyor ya ne diyosunuz siz yaaa dedim sizde orda olabilirdiniz tepeden ucan çocuga ne yapabilecektiniz diye bağırıyoeum ama hem bağırdıgım için hemde eşime bende vurmaya çalıştıgım için ben suçlu oldum rezillik çıkardın diye üstüme geldi saoğlusn kaynanam bu defa oğlanın hiç suçu yok diyip durdu kaynatamıda doldurdu yaniiii eşimde onun söözleriyle daha çok dolmuştur bi görseydiniz hepimiz aklı başında olgun insanlarız noldu anlamadık kayınpederim üni mezunu bi insan o bişey demedi allah var ama kızgın oldugu belliydi üztüme gele gele beni çıldırttı şimdi beni suçlu biliyor ona üzülüyorum eve geldik babamın evine gitmek istiyorum dedim allah olsa kimse çıkaramaz seni burdan yetti artık dedi ve şimdi ayrılalım dediğimde çocugu vermemekle tehditle korkutuyo senden 7 yıldır ilk defa bişey istiyorum yatagını ayır dedi bunu deyince hepten şok oldum bir süre ayır istemiyorum seni dedi sonrasını düşünürüz dedi kızımıda vermiyorki içerde yataım düşünün yatak odasında beşiğin dibinde yerde yatıyorum 3 gecedir..........
şoktayım arkadaşlar nolur yardım edin
normalde başka sorunlarımız yok
hatta kayınvalidemle bile ciddi bir sorunum yok ama demekki sinsi arkamdan iş çevirenlerdenmiş orda oğluna deseki oğlum dur bu cinnet geçiriyo heralde normalde gelinlerini bilmiyolarmı ben öuyle parkın ortasında bağırıp çağıracak bi insan değilim bana da gerek,rse bi tokat atsa kendine gel diye ama durup durup bu kadar olmaz ne rezilmişsin sen sus artık ne biliyim işte oğlan zaten gördü düşeceğini bildi diyip diyip duruyo yaaa bu nasıl kadın allahım bunlar gerçekmiiiii inanın çok kötüyüm darmadağınıgım
yatagına istememek ne demek yaaa ben naptım o zaman ayrılalım madem tiksiniyosun dedim kızını göremezsin diyo git mutlu olacagın birini bul madem benden bu kadar memnun değildiniz diyorum hayır sen adam olcan sen düzelicen diyo 2 gün izinliydim evdeydim kızımla yarım saate bir ağladım ne çektim anlatamam gece olupta yere yatınca kendimi çok aşağılık hissediyorum

Şoklardayım sabah sabah.
Ne diyeceğimi şaşırdım.
Eşinin bu davranışlarına anlam veremedim öncelikle.
Ailesi konusunda bir şey diyemiyorum.
Her daim oğullarının yanında olacaklar nasıl olsa.

Peki senin ailenin haberi var mı bu olan bitenlerden?

ailemi arayıp haber vermek zorunda kaldım çünkü akşama oraya gidecektik herşey alt üst olup gitme işi iptal olunca aradım ablamda ordaydı olan biteni anlattım annem baban gelsin alsın bu ne çekme falan dedi yok dedim siz şimdilik karışmayın çünkü diyorumya kızıma kıyamıyorum ayrılsam ilerde ona ne açıklayacağım babanda babalık hastalıgı vardı çok üstüme geliyordu ondanmı boşandım dicem kızımın beni anlamamsından ilerde pişman olmaktan birde kızımı götürür yüzünü göstermez diye korkuyorum tamam kanunlar bizden yana ama türkiyede neler oluyor biliyoruz okuyoruz dimi kızım daha 2,5 yaşında çok akıllı herşeyi anlayan bir çocuk zaten orda kadının bile dikkatini çekti bu olayları anlıyor geriliyor ağlıyor bana 2 gündür dediki "sen babamla neden kavga ediyosun bak beni üzme babama bağırma diyo beni suçluyo sanki gidip gelip vurmaya başladı

O kayınvalideler yokmu zaten..Önce kızım kızım derler güvenirsin en ufak bişeyde rezilliklerini ortaya koyarlar..

Hiç ağlama bence güçlü dur kızını yanına alıp yatabiliyosan yerdede yatma.

gül eğlen kızınla oyunlar oyna keyfine bak.

Nedemek ya onlar senden dahamı çok düşünecekler yavrunu.

Kazadır olabilir yani olacagı varmış demekki.Ama sana tek diyebileceğim umrunda değilmiş gibi davran yatak ayıracak ne varmış? kendini ne sanar bu erkek milleti anlamak imkansız

kamuda memurum çalışıyorum ama anneyim işte babam kızınıda bırak gel oz aman görsün gününü diyo ama bırakamam 1 haftalıgınada olsa ayrılamaaaaaammmmm alıp kızımı gitsem bundada olay büyür gelir evi basar babam tansiyon hastası tansiyonu falan fırlar diye korkuyorum erkek kardeşim var nolur nolmaz ne bilim kızlar aileme benim ayrılmaya niyetim yok kızım için katlanıcam dedim ama işte şu yatagımı ayırma işi beni mahvetti ben bunu hak etmedim o kadar iyi niyetime o kadar fedakarlıgıma allah pişman etsin rabbim beni mumla aratsın

Canım bak memurmuşsun eğitimli bir insansın.
Eşin çocuğu sana vermem deyince diyemiyor musun,
bu çocuğu hiçbir hakim sana vermez diye.
Asıl adam olması gereken kendisi,seni çocuğunla tehdit edemez.

Bir çocuk düştüğünde annesinden daha fazla kimsenin canı acımaz.
Baba üzülür ama anne ölür.

Kızınızı da alıp,bir süre evden ayrılın.Siz sessiz kaldıkça eşiniz hatasını anlamayacak.Kayınvalidenize de pes yani !Eşinizin yaptıkları ise affedilir gibi değil.Haklı olan sizsiniz,hakkınızı savunmazsanız suçlu durumunda kalmaya devam edersiniz.

kızım benim yanımda yatacak diyo gece gece rezillik çıkarır şimdi hem beşiğini başka odaya hemen taşıyamam sen git biz burda yatalım diyorum hayır diyor git içerdeki yatakta yat sana yerde yat diyenmi var diyor ama dün bitane sigara uzattı bana işe giderken evde sigara yok diye madem benden tiksindin soğudun sigaramı neden düşünüyosun blöf yapıyo başka bişey değil benden soğuyan insan ayrılalım der vazgeçmez biliyorum ama ilk defa böyle bişey teklif etmesi beni çok incitti allah var daha büyük kavgalarımız oldu böyle bişey dememişti sorun ailesinin tanık olması... rezil ettin beni diyorrr hep beyimiz bağırırdı ben sakin olurdum bu defa ben bağırıp cinnet geçirince aileside kendide şok oldu ama bundada var bi hayır kayınvalidemi çok seviyodum gerçek yüzünü görmüş oldum meğer ne kadar doluymuş bana

ayırsın bırak ne hali varsa görsün hem suçlular hem güçlü,çocuk bu nihayetinde düşerde,hastalanırda o babası düşünüyor sende annesisin sen düşünmüyormusun.bence k v ile arana mesafe koy derim hatta uzun bir süre ,yatağı ayırdı diye üzüldüğünü belli etme,tam tersine haklıyken haksız duruma düşme,hatta eşin evdeyken kızınla ve kendinle ilgilen ,onsuz da yapabileceğinin sinyallerini ver ,ayağını denk alması için ,izinli gününde al kızını dışarı çık ,umursama bile ,ilk adımı onun atmasını sağla çünkü suçlu ,zaten bu erkeklere ne oluyorsa kendi aileleri yanında olduğu zaman ağam da bunlar paşamda kendilerini bişey sanıp bi havalara giriyorlar.sabah sabah sinir oldum.

Son düzenleme:
sanırım bu ınsanlarlaanlaşmak ıcın onlar gbı davranmak gerek
kocana da yazıklar olsun sanırımkayınvalıdenın ıyı doldurusuna gelmış
camı cercevereyı ındırırım evladımı kımseye bırakmam..ben aglıycagma onlar aglasın..çok seyler hakedıyolar çok sınır oldumsımdı..
anasın sen sen dogurdun sen emzırdın dusurcegnıbılıyorlarmışmışş
demekkı bıaraya geldıklerınde senın konşmalarn gecmış bu şekılde..
arkanda sana destekolan bı aılen varsa,meslewgın saten varmış yatma yerde merde gelırsın hepsının hakkından..
o kayınvalıde de ana olucak yazıklar olsun..

Netice de biz de insanız çocuklarımıza karşı bir an dalgınlıkta bulunabiliriz ama Allah korusun başlarına en ufak bir şey gelse içimiz yanar.Eşiniz kızınız düştüğü anda nasıl koşup gelmemiş de 5 dakika uzaktan sizi izlemiş aklım almadı.Belli ki sizin de sinirleriniz boşalmış.Bu olay bence boşanmayla sonuçlanmaz belki bir süre kızınızla ailenizin yanında kalıp kafa dinlerseniz iki taraf için de faydalı olabilir.Sakinleşince eşinizden bunu rica edin o da artık olgunlukla karşılasın.Sizin yerde yatıyor olmanız beni çok üzdü yarın bir gün barışırsınız ama bu yaşadığınız hiç içnizden çıkmaz.

dinde hukukta benden yana kızımın yeri benim yanım bende biliyorum ama hem onu babasız bırakmaya kıyamıyorum (çünkü kızına düşkün bir baba yoklugunu hissewdecek) birde saygı çerçevesinde tamam ayrılalım kız sende kalsın bende şu şu zmanlar göreyim diye anlaşacak bir tip değil
ayrıca kredi çektik araba aldık eşimin maaaşı ona kesiliyor benden ayrılmayı nasıl göze alacak arabayımı satacak birde babasına dayanamıyor o gün eşimde ağladı babası beni rezil ettiniz deyince kalk eve gidelim dedi bende gelmiyorum deyince kalk yaaa ne kadar yüzsüz ne kadar rahatsın diye ağladı çekti gitti......

kayınvalidem durdu durdu bizde neler duyduk bizde işittik böyle rezillik çıkarmadık git sen neymişsin erkekten erkekmişsin sus artık be diye söylenip durdu o gerizekalı cahil beni ilgilendirmiyorda kayınbabam olayın aslını blmiyor ona üzülüyorum bu kadar baskı sonunda patlama oldu bende nasıl anlamıyolar yaaa 7 yıllık eşim nasıl bu kadar yabancı oldu yaaaaa çıldırıcaaammmmnolur yazın ne yapmam gerekiyor boşanın demeyin kızım büyüyüp haklısın anne demeden boşanamam onun beni onaylaması lazım

eşim,in sinirleri bozuk bir insan şimdiye kadar kaç defa ailesinin yanında o beni rezil etti o zaman neden oğullarına bu kadar yüklenmediler hem ben kızımı ne hallerle doğurdum kan pıhtılaşması vardı hergün iğne vuruyodum kendime yetmedi diyabet çıktı diyetteydim ondan öncede 2 bebeğim karnımda öldü onu ben doğurdum ben emzirdim beni nasıl eleştirirler yaaa kızıma bakmamışım hasta bunlar yaaaaaaaaaaaa ağlamaktan mideme kramplar giriyor artık 3 gündr yemeden içmeden kesildim

esinin piskolojik destege ihdiyaci var kücükken basina bir kaza felanmi geldide kizinin üstüne bu kadar düsüyor
cocuk düse kalka büyüyecek hic kimse hic kimse bir anne kadar cocuguna düskün olmazzz babasi olsa bile
kimse evladini senin kadar düsünemezzzzz
sende söylersin sen babasiysan ben anesiyim ben evladimin caninin yanmasini istermiyim de ama sinirleriniz gecince konusmaya calis
kavgaliyken pek islemez erkekelere bu laflarrr

sabah sabah ben uzuldum bu yasananlara.hepınız suclusunuz bana kalırsa.bır tek o masumun sucu yok.evınızde huzuru bulmak ıcın bıraz esınızden ayrı kalmanın faydası var

gerçekten kv nin gerçek yüzünü görmüş olmuşsun , insan olan ortalığı yumuşatmaya çalışır suçlunun kim olduğuna bakmadan , sakin bi zamanda da oturutur konuşturur ,yangına körükle gidince hoşmu olmuş sanki...

zor durum eşiniz eşime benziyor daha çocuğum yok ama çok pimprikli hastalık hastası bir insan senin yerinde olsam ben napardım diye düşündüm de yatağımda yatar rahatsız isen sen kalk başka odaya derdim herhalde ve biraz daha olayların durulmasını sinirlerin yatışmasını beklerdim eşinde sigara falan uzatmış ılımaya başlamış gibi müsait bir zamanda konuşsan , ama hatayı üstlenmeden hem eşinin hem kendi hatalarından bahsederek , sonuçta konuşmuş olmak hatalıyım demek değil , maksat evinizdeki gerginliğiniz geçsin ve kızınız daha fazla huzursuz olmasın....

kuzum benim anne bak bişi ommadı acımıoki ağlamaaa diye bana teselli veriyo bidaha düşmüycem tamam diyo düştüğüiçin ağlıyom sanıyo :(( sizce başka odadamı yatayım ama kızımdan ayrı yatmak istemiyorum ama en azından daha onurlu bi yerde yatayım çok zoruma gidiyo benim yer yatagım bile yok yorganın üstünde yatıyorum düşünün sırf kızıma yakın olmak içinnnn işte yine ağlama krizine girdimmmm

bence mücadele et sorun aslında cozulemıcek bı sorun deıl bıraz akısına bırak ayrılmayıda düşünme bellkı eşin cocuguna düşkun bı baba sen demıssın ya oksurse nıye öksuruyo hapsursa nıye hapsuruyor dıye bende aynnı ole pipiriklı bırısıym o kişinın elınde olan bsy deıl bence suc esındede olsa bu aksam duvarları yık ve sen bı adım gıt özur dıle bence olay karsısında kntrolden cıktıgını bıdaha olmucanı fln soyle barısın

Back
X