kanal tedavisi olan diş apse yapar mı ?teşekkürler
kanal tedavisi olan diş zaten ölü diştir apse yapmaz ama ona yakın olup dipten çürümüş dişinin marifetidirya dişime yıllar önce kanal tedavisi ve amaglam dolgu yaptırmıtım bu yaştan sonra siyah görünüyo diye amaglamıtemizletip beyaz yaptırayım dedim dr da kaplama yapalım dedi geldim gittim durdum 1 ayda zor yaptı .şimdide hala çile çekiyorum hakikaten kendim ettim kendim buldum gitmez olaydım offf offf
ahh bide ben 10 ay öncesine kadar ank elvankentde oturuyordumm orada bir dişçi var özel çalışıyo ama sevkle gidebiliyorsunuz dişlerimi ona yaptırıp ank dan öyle ayrıldım düşünürseniz adını da veririm
o agrıyan dıs cekıme gıder kanal tedavısı kesın çözum degıldır son caredır demek kı etkısı olmamışyaklaşık 2 hafta önce dişime kaplama porselen yaptırdım altındaki diş zaten çürümüştü kanal tedavisi yapılmıştı.kaplama yapıştırıldıktan itibaren manyak bi ağrı çektim 1 hafta iğne oldum ağrı geçti haplar fayda etmemişti.şimdi sorunum şu :burun kanadıma yakınbir yerde tam da dişin üstümde leblebi gibi şişlik var dokunmaz olaydım çok kötü ağrıyor dişimi kaybedecekmiyim napıcam ben arkadaşlar?
geçmiş olsun benim de ona benzer bi sorunum vardı kanal tedavisi yapıldı o kadar sinir öldüğü halde ağrı geçmedi ilaçlar fayda etmedi ve 1 ayın sonunda dişim kırıldı çekmek zorunda kaldı ve çekerken ki yaşadığım acıyı tarif edemem morfinli olduğu helde cam gibi parçalandı dişim ağzımda kesti her yerimi daha 1 hafta oldu daha yeni iyileştim senin kaplama olmuş sanırım onuda faydası yok ilaç içmeye devam et ama geçeceğini sanmıyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?