Canım öncelikle zor bir kıyafet seçmişsiin. Boy - Kilo nedir ?
Cvpicin tesekürler. Evet biliyorum ama hep bu modeller var baska cesitleri bulunmuyor artik malesef
Boyum 1.65 kilom 56
Canım öncelikle zor bir kıyafet seçmişsiin. Boy - Kilo nedir ?
eğer ayakkabın görünmüyorsa fazla dolgu topuk giymen seni rahatlatır en azından sivri topuk kadra zorlamaz ve yormaz ayrıca daha rahat dansedersin. elbisen dize kadar darsa nası rahat yürürsün onu bilemiyorum kalçadan dize kadar dapdar mı hiç mi payı yok
Etekten dolayı çok rahat olamayacaksan (halay vs. Bir de ablanın nişanı sürekli ayakta kalırsın) İnce topuklu bir ayakkabı seçme. İnce topuklu ayakkabılar daha çok yoruyor insanı. Benim de yazın kuzenimin düğünü var. 1.68 boy , 45 kilo. 19,5 yaş :)
Bende hiç çıkıp bakmadım daha elbise falan. Bakalım ne olacak . Kararsızım bende.
evde 1´-2 prova yap alisirsin hemde karar verirsin nasil tutup nasil yuruyeceksin dusmeden
Abiye giymek,kibar ve ufak hamleler gerektirir:)
Yani öyle hurraaa kocaman bacak atarak halay çekme zaten.
Ufak ufak,kibar kibar oynarsın.
Keşke kuyruk yaptırmasaydın,abla nişanında kuyruklu tuvalet,gereksiz olmuş aslında.
Kuyruğu kestirme şansın varsa,daha iyi olur.
Evde hersey harika cnm ama disarida da yani disarda günlük yürümem hic problem degil abiye ve topuklu ikisi bi arada olmuyor bendedügün salonuna girdigim an basliyor korku filmi. Yere dökülmüs cola gögüse yapismak icin durab pasta ve cok sakarim
Elbisenin tabiatıyla alakalı diyelim :)
Mesela nasıl ki eşofman giyince daha sportif hissederiz,enerjik yürürüz...
Veya kot pantolonla çimenlere veya bahçe duvarına oturabiliriz.
Abiye giyince de,baloya gitmiş prenses gibi pıtı pıtı yürürüz:) Daha bir dik dururuz.
Zaten topuklu giymek,yürüyüşü başlı başına değiştirir.Yürümekten çok,salınmak gibi bir hal gelir.
Madem dans etmeyi hoplamayı ziplamayi çok seviyorsun bole bir model tercih etmicektin zaten ablanin nisanii yani fazla abiye giyinmenin hiç anlamı yok birde anlattığın modelde fazla alaturka neyse madem beyendin ve tercih ettin gayet ağır bir havaya burunki kimse senin elbiseden dolayı rahatsız olduğunu anlamasin yani sen degilde elbisenin seni tasidigini caktirma,,,, güzel oluyum derken rezil olmayasin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?