• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardiim abiye yi nasil tasirim???

esvedleyl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
146
0
296
Almanya
Mrb hanimlar

Baslikda yazdigi gibi ablamin nisani var ve ben dize kadar dar ve sonra hafif acilan kuyruklu bi abiye aldim balik modellinden. Simdi benim sorunum onu üzerimde nasil tasiyacagimi ve nasil haraket edicegimi pek bilemedim oturuken kalkarken veya oynarken
( halay)bnaa tüyo yada püf nokta verirseniz cok yardim etmis olurusunuz.

Topuklular lada pek iyi yürüyebildigimi söyleyemem elbisenin üzerine basip kaymak istemiyorum gecen dügün gibi -_- sizden cvp bekliyorum yasim bu ara 19

Ps yanlis yere actiysam özür diletim baska bi yere. Actim kimseden cvp gelmedi

evde 1´-2 prova yap alisirsin hemde karar verirsin nasil tutup nasil yuruyeceksin dusmeden :1:

Cvpicin tesekürler. Evet biliyorum ama hep bu modeller var baska cesitleri bulunmuyor artik malesef

Boyum 1.65 kilom 56

Etekten dolayı çok rahat olamayacaksan (halay vs. Bir de ablanın nişanı sürekli ayakta kalırsın) İnce topuklu bir ayakkabı seçme. İnce topuklu ayakkabılar daha çok yoruyor insanı. Benim de yazın kuzenimin düğünü var. 1.68 boy , 45 kilo. 19,5 yaş :)
Bende hiç çıkıp bakmadım daha elbise falan. Bakalım ne olacak . Kararsızım bende.

eğer ayakkabın görünmüyorsa fazla dolgu topuk giymen seni rahatlatır en azından sivri topuk kadra zorlamaz ve yormaz ayrıca daha rahat dansedersin. elbisen dize kadar darsa nası rahat yürürsün onu bilemiyorum kalçadan dize kadar dapdar mı hiç mi payı yok

Canım öncelikle zor bir kıyafet seçmişsiin. Boy - Kilo nedir ?

eğer ayakkabın görünmüyorsa fazla dolgu topuk giymen seni rahatlatır en azından sivri topuk kadra zorlamaz ve yormaz ayrıca daha rahat dansedersin. elbisen dize kadar darsa nası rahat yürürsün onu bilemiyorum kalçadan dize kadar dapdar mı hiç mi payı yok

Evet baya dizimin üstüne kadar dar e sonradan hagif aciliyor yani tamemen acilmiyor gittikce bollasiyor off ztn cok sakar bi kizim dolgu topuk olmaz gözüke bilir

Etekten dolayı çok rahat olamayacaksan (halay vs. Bir de ablanın nişanı sürekli ayakta kalırsın) İnce topuklu bir ayakkabı seçme. İnce topuklu ayakkabılar daha çok yoruyor insanı. Benim de yazın kuzenimin düğünü var. 1.68 boy , 45 kilo. 19,5 yaş :)
Bende hiç çıkıp bakmadım daha elbise falan. Bakalım ne olacak . Kararsızım bende.

Woow senin yine kilon yerinde ben balik elbise aldim ama kendimde balik etli sayilirim :D kalin olsada cok zorlarmi ki topuklularla aram hic iyi degil ?

evde 1´-2 prova yap alisirsin hemde karar verirsin nasil tutup nasil yuruyeceksin dusmeden :1:

Evde hersey harika cnm ama disarida da yani disarda günlük yürümem hic problem degil abiye ve topuklu ikisi bi arada olmuyor bende :D dügün salonuna girdigim an basliyor korku filmi. Yere dökülmüs cola gögüse yapismak icin durab pasta ve cok sakarim

Abiye giymek,kibar ve ufak hamleler gerektirir:)
Yani öyle hurraaa kocaman bacak atarak halay çekme zaten.
Ufak ufak,kibar kibar oynarsın.
Keşke kuyruk yaptırmasaydın,abla nişanında kuyruklu tuvalet,gereksiz olmuş aslında.
Kuyruğu kestirme şansın varsa,daha iyi olur.

Abiye giymek,kibar ve ufak hamleler gerektirir:)
Yani öyle hurraaa kocaman bacak atarak halay çekme zaten.
Ufak ufak,kibar kibar oynarsın.
Keşke kuyruk yaptırmasaydın,abla nişanında kuyruklu tuvalet,gereksiz olmuş aslında.
Kuyruğu kestirme şansın varsa,daha iyi olur.

Bend normalde deli gibi oynayan birisiyim off ya :) kestirmeye gönderdim ztn ama azicik belli olucak yoksa elbisenin modeli bozulur iste o ufak hamleler ne ki

Elbisenin tabiatıyla alakalı diyelim :)
Mesela nasıl ki eşofman giyince daha sportif hissederiz,enerjik yürürüz...
Veya kot pantolonla çimenlere veya bahçe duvarına oturabiliriz.
Abiye giyince de,baloya gitmiş prenses gibi pıtı pıtı yürürüz:) Daha bir dik dururuz.
Zaten topuklu giymek,yürüyüşü başlı başına değiştirir.Yürümekten çok,salınmak gibi bir hal gelir.

Evde hersey harika cnm ama disarida da yani disarda günlük yürümem hic problem degil abiye ve topuklu ikisi bi arada olmuyor bende :D dügün salonuna girdigim an basliyor korku filmi. Yere dökülmüs cola gögüse yapismak icin durab pasta ve cok sakarim

keske daha rahat edebilecegin birsey tercih etseydin :26:
boyun kisami babet giysen gorunurmu elbisenin altindan :26:

Elbisenin tabiatıyla alakalı diyelim :)
Mesela nasıl ki eşofman giyince daha sportif hissederiz,enerjik yürürüz...
Veya kot pantolonla çimenlere veya bahçe duvarına oturabiliriz.
Abiye giyince de,baloya gitmiş prenses gibi pıtı pıtı yürürüz:) Daha bir dik dururuz.
Zaten topuklu giymek,yürüyüşü başlı başına değiştirir.Yürümekten çok,salınmak gibi bir hal gelir.

Ya ama ben öyle pek beceremyiorum yani bunun püf noktasi yokmu ki söyle yürürsen söyle olur böyle oturulmasi gerek fln diye

19 yaşında bir kızın balık modeli gibi ağır modellerdense daha sade ve şık modeller seçmesi gerekirdi :31:
Bence elbise seçimin hatalı ... :5:
Burdan ne önerebiliriz ki ?
Giy evde dolaş sürekli.

Canim madem kendini biliyorsun, ne diye kaldiramayacagin elbise sectin ki? Sakarim diyorsun, deli gibi oynarim diyorsun, eee ona gore elbise sececektin o zaman.
Simdi elbiseyi iade edip baska birsey alma sansin yoksa, elbisenin gerektirdigi gibi hareket edeceksin, baska alternatifin yok. Evde giyip prova yap. Nisanda da oynamayip halay cekmeyiverirsin artik. yapacak birsey yok.

Madem dans etmeyi hoplamayı ziplamayi çok seviyorsun bole bir model tercih etmicektin zaten ablanin nisanii yani fazla abiye giyinmenin hiç anlamı yok birde anlattığın modelde fazla alaturka neyse madem beyendin ve tercih ettin gayet ağır bir havaya burunki kimse senin elbiseden dolayı rahatsız olduğunu anlamasin yani sen degilde elbisenin seni tasidigini caktirma,,,, güzel oluyum derken rezil olmayasin tatlım;);)

Madem dans etmeyi hoplamayı ziplamayi çok seviyorsun bole bir model tercih etmicektin zaten ablanin nisanii yani fazla abiye giyinmenin hiç anlamı yok birde anlattığın modelde fazla alaturka neyse madem beyendin ve tercih ettin gayet ağır bir havaya burunki kimse senin elbiseden dolayı rahatsız olduğunu anlamasin yani sen degilde elbisenin seni tasidigini caktirma,,,, güzel oluyum derken rezil olmayasin tatlım;);)

Tskr ederim ama elbise 2013 model balik model ama sade yani abartili sahsahli bisi degil bence yasimada uygun ama ztn baska türlü elbislerw nerdeyse hiic yok ve varsada oda 30+ yas üzeri bayanlar icin gibi ben tek sürekli yani fazla abiye giyen hanimlardan bilgi tecrübeden dolayi tasimanin püf noktalari yani hangi hareketler diklat etmemi sordum

Back
X