nolur yardim acil

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb su anda cok ktyum arkdslr... yardm edin 3 bcuk aylk hamileyim bgun sabah esimle iliskiye grdik braz zorlandm cok acidi ama idrarimi yaparken daha cok fark ettim acisini dsardaydik duramadim eve geldm hemen su an rahimimin ici yaniyo su ttyorm.. off :(

Kanaman olmamış sanırım? Panik yapma yarın doktoruna gidersin. Tahriş olmuştur belki.

Allah allah bi doktora gorunmeni tavsite ederim bisey olsaydi bebegine kanama oluerdu diye dusunuyorum. Ama yinede bi gorun

Yok kanama olmadida cok yaniyor

en mantiklisi doktora gitmek.. 8aya kadar sakincasi yok diye biliyoruz cunku..

Bence bir sorun yoktur ki neden böyle telaslandiniz? Biz gebe olmamamiza rağmen yanma hissediyoruz bazen. Kanama da olmadigina göre sorun yok. Sonucta gebe insanlar iliski yasayamaz diye bir kaide de yok.
Ama yine de bir doktora görünün derim. Gecmis olsun..

inş bişey olmamıştır bende bu yüzden adamı yaklaştırmıyom yanıma bidahakine daha dikkatli olursunuz..

ben dogurana kadar yaptım,bışe olmadı..

sadece içine boşalmasın,ozaman kanama olabılıyor..

yeterli kayganlık olmadıysa tahriş olmuş olabilir içersi..

bu adam sizi iki gün önce hamile olduğunuz halde tekme tokat dövüyordu evden kovuyordu tehdit ediyordu
ben mi yanlış hatırlıyorum

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonuna yatkinlik olur

Sikayetler tam olarak idrar yolu enfeksiyonunu isaret ediyor idrar yaparken yanma vs.

Normal zamanda onemli degil ama gebelikte tedavi gerektirir bir dr a basvurmani tavsiye ederim

Gebelikte son aya kadar bir problem yok ki bisey yoktur telaslanmayin. Yarin doktora gidersiniz her ihtimale karsi iciniz rahatlar.

Gebelikte iliskiye girmek bebege zarar vermez...
Korkmayin hemen...

Bol bol su için büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuzdur. Vücut temizliğine ekstra dikkat etsin eşiniz enfeksiyon kapma ihtimali hamilelikte daha fazladır çünkü.. Gebelikte eğer kanama yada düşük ihtimali yoksa doktor ilişkiyi yasaklamıyor.. Yarın doktorunuza yinede görünün tabi ihmal etmeyin..

Mrb su anda cok ktyum arkdslr... yardm edin 3 bcuk aylk hamileyim bgun sabah esimle iliskiye grdik braz zorlandm cok acidi ama idrarimi yaparken daha cok fark ettim acisini dsardaydik duramadim eve geldm hemen su an rahimimin ici yaniyo su ttyorm.. off :KK43:

sürtünmeden olmuştur o tahriş.
ben hamile değilim ama nerdeyse her ilişki sonrası yanma oluyo..

İ
Mrb su anda cok ktyum arkdslr... yardm edin 3 bcuk aylk hamileyim bgun sabah esimle iliskiye grdik braz zorlandm cok acidi ama idrarimi yaparken daha cok fark ettim acisini dsardaydik duramadim eve geldm hemen su an rahimimin ici yaniyo su ttyorm.. off :KK43:
Idrar yolu iltihabı olmuştur bol su icin ayağınızı sıcak tutun iliski oncesi ve sonrası temizlige dikkat edin. Hamilelikte idrar yolu iltihabı cok sık olur

Back
X