Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Nolur yardım edin bana da bebeğim 4 günlük bugün ateşi vsr diye getirdik susuz kalmış dediler sarılığı 19 çıktı ışık tedavisi veriliyor kilosu 3 kg Bu durumu yaşayanlar var mı çok kötüyüm moralim çok bozuk kalmak istemiyorum sezeryanim daha sargimi bile çıkarmadin uzuntumden. ..
Susuz kalmasını bilmiyorum ama sarılık iki çocuğumda da oldu korkma canım geçiyo
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Hastanede yim cnm yatış verdiler 19 çıktı değer ne zaman cikaricak lar bilmiyorum ama mahvolur
Bizimde başımıza geldi bende korktum kucagımdan bırakmadım kuveze koymakta zorlandım ama geciyor canm üzülme sen güçlü olucan bunu anladım ben 66 gunlüğüz bugun gecıcek korkma
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Rabbim acil şifalar versin susuz kalmasini anlamadim emmiyormuydu neden susuz kalmış
Çok geçmiş olsun bizimde başimizdan geçti bezinin tüm gün kuruluğundan şüphelenp dr. gittik vücudu susuz kalmis dediler kimi dr. Anne sütü sudan oluşuyor su vermeyin diyor ama son durumda dr.muz su vermemizi söyledi bizimkide temmuz cocugu ve yasadigimiz il çok sicak bu nedenle çay kaşigiyla günde 2 kez kaynatilip sogutulmus su verdik cocuk bol bol emzir sariligi da düşer insallah
Nolur yardım edin bana da bebeğim 4 günlük bugün ateşi vsr diye getirdik susuz kalmış dediler sarılığı 19 çıktı ışık tedavisi veriliyor kilosu 3 kg Bu durumu yaşayanlar var mı çok kötüyüm moralim çok bozuk kalmak istemiyorum sezeryanim daha sargimi bile çıkarmadin uzuntumden. ..
Benimde bebeğim 4 günlükken susuz kaldı be sarılık oldu dr 10gün yatmalı dedi ama 3gün sonra çıktık şimdi 28günlük çok şükür birşeyi yok korkma sende
Bende sezeryan oldum senin gibi onun üzerine birde Bebek yüzünden hastanede kaldım ama bu sayede bebeğimle yakınlaştım o anların tadını çıkardım stres yapma sende
️Canim korkma benim bebegim de 4 gunluk olunca sarilik oldu, ama sonra sık sık besledik kilo aldırdık , Galiba ac kaldıkları için sarılık oluyorlar . Ben mama da verdim sütüm az olduğu için. 2 haftaya gecdi bizimkisi. Şuan bebeğim 3 aylık şimdi de susuzluk var vücutda cok iştahsız hiç emmiyor , mama da 30 dan fazla almıyor oyuzden olmuş . Korkma iyi besle geçecek . Biliyorum zordur ben haftalardır uğraşıyorum . Gecmiş olsun.
....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
çok geçmiş olsun

oğlumda da doğduktan sonra hafif gözlerinde başladı sarılık doktor normal bu her Bebek'te olur Dedi gövdesine ve bacaklarına inmedikçe sıkıntı olmazmış. Tavsiyem boooolll booooooooollll emzir saatte bir yarım saatte bir sürekli emzir sarılık emzirdikçe daha çabuk gidiyor. Sağolsun annem beni geceleri arar kalk o çocuğu emzir diye uyutmazdı beni :) ama bu sayede oğlum 2 haftalık olmadan sarılığını tamamen attı Allah'ıma çok şükür