- 23 Temmuz 2013
- 204
- 56
- 73
Kızlar artık gebeliğim boyunca hastane araştırmaktan bıktım tükendim gerçekten devlete gittim özele gittim bütün hastaneleri internetten araştırdım en son Yenibosnadaki Özel Nisa Hastanesine karar vermiştim çok profesyonel güler yüzlü bir ekip gerçekten ve Kadın Doğum doktorlarının hepsi Kadın hiç erkek yok oda çok hoşuma gitmişti....lakin haftasonu erken doğum tehlikesi geçirdim bir gece orda kaldım 300 lira ödedik eğer çocuk doğsaydı Allah korusun küvezde kalacağı için masrafların altından kalkamazdık gerçekten... ben kontrolleri ve doğum için hesap yapmıştım böyle acil bi durumu hiç aklımızdan geçirmedik şimdi iyim Allaha şükür ama gerçekten sancılarım tekrar başlarsa MECBUREN Devlete gitmem lazım kesinlikle altından kalkamayız yoksa....yani döndüm yine başa iyi bir devlet hastanesi bulmak nerdeyse imkansız perişan haldeyim gerçekten nolur bana bir akıl verin her ağızdan bi şey çıkıyor: Yok Okmeydanındaki ssk süpermiş okuyorum sitedeki yorumlar BERBAT, Kanuni Sultan süleymanı çok meth eden varmış yine yorumlara bakıyorum BERBAT ne yapacağımı şaşırdım gerçekten adam yerine koyan ilgili olan bir Devlet hastanesi yokmu hiç koca Avrupa yakasında? Ben Çapada oturuyorum ama ordakilerede gittim aletleri eski ve pis... nolur yardım edin bana