önceki tahlillerinizin çıktılarını edinebilirsiniz.. devletse internet sitesinden.. özelse zaten saklanıyordur yine isteyebilirsiniz.. ama böyle bir durum olduğundan bahsetmeden isteyin özelse.. ve ben sizin yerinizde olsam şikayet ederdim.. şuanki testinizi de farklı bir hastanede yaptırın derim.. 4-5 yıl önce 1 ay sebepsiz yere devlet hastanesinde yattım, lösemi yani kan kanseri teşhisi koydular.. oysa bende yalnızca demir eksikliği varmış.. bu yüzden bu konularda çok hassasım.. peşine düşün derim..şuan öyle kötüyüm ki size anlatamam... ben burda da paylaşmıştım hamileliğimi düşük yaptığımı... 15 kasımda hamile kalmıştım hcg düzenli artıyordu en son 1998 idi 21 kasımda... ama düşük tehlikem vardı lekelenmeler oluyordu..27 kasımda gece çok kötü sancıyla kanamam oldu kahverengi..doktora gittik hcg istedi bize 61 e düşmüş dendi kürtaj oldum.. 2 ay korunma verdi ama biz bi ay korunduk şuan bi hafta gecikti adetim yine aynı hastaneye gittik hcg 1.20 ama son tahlil yzıyor gözlerme inanamadım 1961 yazıyor yaa 61 değil... 30 küsür düşmüş yani o yine de alınmalı mıydı yoksa tutunabilir miydi kafam allak bullak oldu gece gece...şuan da kasıklarım ağrıyor tüm belirtiler var ama kanda çıkmadı bir şey..Allahım hepimizin yardımcıso olsun iyi geceler...
Evet düşmesi elbette iyi değil biz poliklinikte sonucu bekliyorduk eşimle sonucu telefonla hemşirelere bildirdiler onlar bize 61 dedi eminim o günü asla unutamam zaten doktor sizden haber bekliyor yapılsın mı dedilerben zaten o kadar düştüyse yapılsın dedim yerle bir olmuş sonuç dedim bende kötüydüm zaten ama doktor sonucu görüp mü kürtaja girdi hiç fikrim yok yarın soracağım..Değerin artması gerekiyor. Yerinde sayabilir ama düşmez. Hiç böyle bir örnek görmedim, okumadım da. Doktor değilim elbette.
1998 den 1961 e düşmesi bir şeylerin yolunda olmadığını gösterir. Doktor inisiyatif alarak kürtaj yapmıştır. Fakat, kürtaj zamanında size 61 mi dedi? Siz mi 61 anladınız? Kağıtta 61 mi yazıyordu? Yani sizi kandırdı mı yoksa sonuç eline ulaştı size değeri söylemeden kürtaj kararı mı verdi?
Kesinlikle özeldi zaten o kadar para gitti 5 dklık işleme 6 haftalıktı gebelikDoktorunuz sizi kandirmis muhtemelen. Normalde degerin dusmesi gebeligin de geriledigini belirtir ama doktorunuz belki de baska bir doktora gosterirsiniz ve kurtaji baska yerde olursunuz diye ne de olsa dusecen bari ben alayim para kazanayim diye dusunmus olabilir. Sikayet edin mutlaka
birrincisi dr nz sizi kandirmamis ilk değerle ikinci deger arasinda 6 gun var sizinki yukselecegme tam aksine dusmus.belli o 6 gun icinde iki binlerden fazla oldu ama dusmistr.arada gun farki var ha bir iki gun gecip o sekilde ciksaydi beklenebilrdi.kese goruldu mu bide o var kese bozulmus olablr.insan o aciyla hoc bisey soramiyo.cok gecmis olsun insallah bi daha ki sagliklo olurşuan öyle kötüyüm ki size anlatamam... ben burda da paylaşmıştım hamileliğimi düşük yaptığımı... 15 kasımda hamile kalmıştım hcg düzenli artıyordu en son 1998 idi 21 kasımda... ama düşük tehlikem vardı lekelenmeler oluyordu..27 kasımda gece çok kötü sancıyla kanamam oldu kahverengi..doktora gittik hcg istedi bize 61 e düşmüş dendi kürtaj oldum.. 2 ay korunma verdi ama biz bi ay korunduk şuan bi hafta gecikti adetim yine aynı hastaneye gittik hcg 1.20 ama son tahlil yzıyor gözlerme inanamadım 1961 yazıyor yaa 61 değil... 30 küsür düşmüş yani o yine de alınmalı mıydı yoksa tutunabilir miydi kafam allak bullak oldu gece gece...şuan da kasıklarım ağrıyor tüm belirtiler var ama kanda çıkmadı bir şey..Allahım hepimizin yardımcıso olsun iyi geceler...
Canım tarihi yanlış yazmışım gece elim ayağım dolandı stresten zaten 2 gün önce 1998 di .. ama evet doğru 2gün sonra 4bin 5 bin çıkmalıydı kimseye suç bulmıcam ama Rabbim kimseye yaşatmasın düşük olayını..şimdi tekrar düşer mi korkusu oluyor Allah koruusn..birrincisi dr nz sizi kandirmamis ilk değerle ikinci deger arasinda 6 gun var sizinki yukselecegme tam aksine dusmus.belli o 6 gun icinde iki binlerden fazla oldu ama dusmistr.arada gun farki var ha bir iki gun gecip o sekilde ciksaydi beklenebilrdi.kese goruldu mu bide o var kese bozulmus olablr.insan o aciyla hoc bisey soramiyo.cok gecmis olsun insallah bi daha ki sagliklo olur
amin canim bende kimyasal gecrdm.o bile yetti korkuya.bi dahaki sefere insallah saglikli olur canim sıkıntı yapmaCanım tarihi yanlış yazmışım gece elim ayağım dolandı stresten zaten 2 gün önce 1998 di .. ama evet doğru 2gün sonra 4bin 5 bin çıkmalıydı kimseye suç bulmıcam ama Rabbim kimseye yaşatmasın düşük olayını..şimdi tekrar düşer mi korkusu oluyor Allah koruusn..
Canim hiç ultrasonla bakilmadi mi yani? Ben aynı olayı 3 kere yaşadım kan testinin yanında sürekli ultrasonla bakıldı kesenin şekli duzensizdi yani en azından 1 hafta fln bekledik bi umut. Ewet değerin doğru yukselmemis ama kese saglikliysa yine beklenebilirdi devlet olsun özel olsun hiç bi doktor üç beş kuruş için kendi adını böyle biseyle lekelemek istemez bence..Canım tarihi yanlış yazmışım gece elim ayağım dolandı stresten zaten 2 gün önce 1998 di .. ama evet doğru 2gün sonra 4bin 5 bin çıkmalıydı kimseye suç bulmıcam ama Rabbim kimseye yaşatmasın düşük olayını..şimdi tekrar düşer mi korkusu oluyor Allah koruusn..
Bi anlık sinir stresle yazdım canım bende pişman oldum sonra kendimi üzdüm sadece tam unuttum derken yaramı deştim...elbette ultrasonla bakıldı kese duruyordu ama sıkıntılı demişti bi de kanamalar devam ediyodu Allah kimseye yaşatmasın ...Canim hiç ultrasonla bakilmadi mi yani? Ben aynı olayı 3 kere yaşadım kan testinin yanında sürekli ultrasonla bakıldı kesenin şekli duzensizdi yani en azından 1 hafta fln bekledik bi umut. Ewet değerin doğru yukselmemis ama kese saglikliysa yine beklenebilirdi devlet olsun özel olsun hiç bi doktor üç beş kuruş için kendi adını böyle biseyle lekelemek istemez bence..
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi dönemdir o. Ben neler yaşadığımı tam anlamiyla anlatsam roman olur walla.. Rabbim başka sıkıntı vermesin en yakın zamanda Rabbim. Kucaklarimizi doldursun inşallah...Bi anlık sinir stresle yazdım canım bende pişman oldum sonra kendimi üzdüm sadece tam unuttum derken yaramı deştim...elbette ultrasonla bakıldı kese duruyordu ama sıkıntılı demişti bi de kanamalar devam ediyodu Allah kimseye yaşatmasın ...
Kesinlikle yaşayan bilir canım amin inşallahhSeni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi dönemdir o. Ben neler yaşadığımı tam anlamiyla anlatsam roman olur walla.. Rabbim başka sıkıntı vermesin en yakın zamanda Rabbim. Kucaklarimizi doldursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?