• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin kovboy botu hiçbir yerde bulamıyorum:(

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
Kızlar ben kovboy botu arıyorum çizme değil daha kısa olacak, yumurta topuk bilirsiniz...ama çok süslü ve gösterişli istemiyorum nerden bulabilirim? bir marka olması şart değil, İstanbul'da nerede satılıyor semt ve mağaza adı da söyleyebilirsiniz bileniniz alanınız varsa lütfen söylesin:(

bakın böyle istiyorum:

$rocketdog60.webp

Son düzenleme:
morhipo da şu modelin bi kaç rengi var eger begenirsen

Eklentiler

• $as.webp
    $as.webp
    2 KB · Görüntüleme: 147
Benim botlarıma cok benziyor yalnız topugu daha yüksek ya 7 cm yada 5 cm olması lazım polaristen almstım indirimdeyken 45 tlydı bu sene başında işte belki katologlarına bakarsan bulabilrsin

Kızlar ben kovboy botu arıyorum çizme değil daha kısa olacak, yumurta topuk bilirsiniz...ama çok süslü ve gösterişli istemiyorum nerden bulabilirim? bir marka olması şart değil, İstanbul'da nerede satılıyor semt ve mağaza adı da söyleyebilirsiniz bileniniz alanınız varsa lütfen söylesin:(

bakın böyle istiyorum:

Eki Görüntüle 526150

Valla en güzeli google amcaya sormak :) Kovboy çizmesi yaz google'a, ilk sırada Footcourt diye bir marka göreceksin. Kovboy çizmeleri süper. FootCourt

$Fotoğraf0109.webp$Fotoğraf0112.webp arrovdan aldım ben ama topuğu yuksek geldi mezunyette giydim sadece

Back
X