Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba nolur yardım edin bana adetim 7 gün gecikti 2 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıkıyor pazartesi kan testi yaptırıcam sizce idrar testleri negatif olsada hamile olma ihtimalim varmı?![]()
![]()
arkadaşlar merhaba nolur yardım edin bana adetim 7 gün gecikti 2 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıkıyor pazartesi kan testi yaptırıcam sizce idrar testleri negatif olsada hamile olma ihtimalim varmı?![]()
![]()
arkadaşım umarım sonuç istediğin gibi olur. geç döllenme yaşıyorsan mümkündür ama yumurtlama tarihine bağlı yani. daha önce de adet gecikmelerin oluyor muydu?
inşallah sonuç istediğin gibidir canım sonucun ne çıktı
bende aynı durumdayım bugün tam 8 gün geçti 2 kee test yaptım olumsuzz araştırıyorum neden diye ama levotron 50 mg kullanıorum ondan olmuş olabilirmi sen ce ?pazartesi günü kan testi yaptırcam canım inşallah o güzel haberi alınca haber veririm size![]()
insallah pozitif cevapla gelirsin cnm sanirim 3 aylik evlisindunyada en çok uç aylik yada dort aylikken hamile kalinnnirmis.seninki dee oyle olur inns
bende aynı durumdayım bugün tam 8 gün geçti 2 kee test yaptım olumsuzz araştırıyorum neden diye ama levotron 50 mg kullanıorum ondan olmuş olabilirmi sen ce ?
![]()