nolur yardım edin yoksa kafayı yicem :(

ecemugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
26
3
38
35
arkadaşlar merhaba nolur yardım edin bana adetim 7 gün gecikti 2 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıkıyor pazartesi kan testi yaptırıcam sizce idrar testleri negatif olsada hamile olma ihtimalim varmı? :14: :43:

sana umut vermiyim cnm ama idrar testleri yanlis çikabiliyormus.daha kaliteli bi testte dene.

arkadaşlar merhaba nolur yardım edin bana adetim 7 gün gecikti 2 3 kere idrar testi yaptım ama negatif çıkıyor pazartesi kan testi yaptırıcam sizce idrar testleri negatif olsada hamile olma ihtimalim varmı? :14: :43:

arkadaşım umarım sonuç istediğin gibi olur. geç döllenme yaşıyorsan mümkündür ama yumurtlama tarihine bağlı yani. daha önce de adet gecikmelerin oluyor muydu?

arkadaşım umarım sonuç istediğin gibi olur. geç döllenme yaşıyorsan mümkündür ama yumurtlama tarihine bağlı yani. daha önce de adet gecikmelerin oluyor muydu?

hayır canım daha önce hiç gecikmezdi günü gününe gelirdi son adet tarihim 19aralıktı ama yok bu ay eğer bebek yoksa inşallah vardır başka birey çıkarsa diye korkuyorum :(

insallah pozitif cevapla gelirsin cnm sanirim 3 aylik evlisindunyada en çok uç aylik yada dort aylikken hamile kalinnnirmis.seninki dee oyle olur inns

insallah pozitif cevapla gelirsin cnm sanirim 3 aylik evlisindunyada en çok uç aylik yada dort aylikken hamile kalinnnirmis.seninki dee oyle olur inns

çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin inşallah :) inşallah benimde bebeğim vardır :(

Ben de kaç kere yaptım negatif çıktı. En son adetim 1 gün geçmişti ki eşim test yap die ısrar etti ve sonuç pozitifti. Ummadığın anda gelecek üzülme arkadaşım. Allah gönlüne göre versin. Testin negatif çıkması kesinlikle hamile değilsin anlamına gelmez bu arada.

benimde ilk idrar testim negatif çikmişti 3 4 gün arayla tekrar yaptim pozitif çikmişti Allah gönlünüze göre versin

Back
X