nolur yardım edin :(

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
merhabalar. bu saatte gidebileceğim bir yer yok ondan buraya yazıyorum. bu akşam Fırında somon yedik ve gece annemde bende kusmaya başladık fakat benimki daha felaket, ikimizde ishal olduk ve kustuk o kustu iyileşti ben limonla kahve yedim o ishalimı kesti ama sürekli afedersiniz safra kusuyorum ne yaparsam yapayım bulantım dinmiyor. ateşim yok, baş Dönmesi vs yok bu bulantı beni mahvetti ama hiç uyuyamadım yarın da erken kalkcam :KK43: bari Yarını rahat geçireyim istiyorum, ne yapsam bu bulantı diner?

somon aşırı yaglı bı balıktır..ıshal olmanızın sebebı bu bı doktora da danışın

merhabalar. bu saatte gidebileceğim bir yer yok ondan buraya yazıyorum. bu akşam Fırında somon yedik ve gece annemde bende kusmaya başladık fakat benimki daha felaket, ikimizde ishal olduk ve kustuk o kustu iyileşti ben limonla kahve yedim o ishalimı kesti ama sürekli afedersiniz safra kusuyorum ne yaparsam yapayım bulantım dinmiyor. ateşim yok, baş Dönmesi vs yok bu bulantı beni mahvetti ama hiç uyuyamadım yarın da erken kalkcam :KK43: bari Yarını rahat geçireyim istiyorum, ne yapsam bu bulantı diner?

Ya somon bayattı ya da somonda sizi rahatsız eden bir şey var, dokundu demek ki? Midenizde hassaslık sorunu varsa olur bu. Benim arada aynı şeyler oluyor, zehirlenme ile ilgisi olmayabilir.

Rennie şurubu ve tableti var onu içince kesiliyor ağrı.

Doktora gidin,nane limon kaynatın için geçmiş olsun

serum almalisiniz canim,gunlerce devam eder obur turlu..
Ben yasadim biliyorum..hemen doktora!

Hastane şart zehirlenme gibi duruyor. .Böyle şeyleri ihmal etmeyin

somon aşırı yaglı bı balıktır..ıshal olmanızın sebebı bu bı doktora da danışın

Ya somon bayattı ya da somonda sizi rahatsız eden bir şey var, dokundu demek ki? Midenizde hassaslık sorunu varsa olur bu. Benim arada aynı şeyler oluyor, zehirlenme ile ilgisi olmayabilir.

Rennie şurubu ve tableti var onu içince kesiliyor ağrı.
teşekkür ederim hepinize. doktora gittim ve serum verildi ancak halen devam ediyor bulantı.. bulantı ilacı da aldım ama halen az da olsa bunalıyor eskiye göre çok azaldı ama. Bu az bulantıyı da nane limon keser mi dersiniz?:KK42:

Nane-limon mideyi toparlar evet. Daha önce içtin mi hiç ? Çünkü bazen mide nane-limona hassas oluyor, mesela benimki de öyle bir yudum içtiğimde bile kusarım :/ Mideyi düzelteyim derken daha fena olmasın.

Nane-limon mideyi toparlar evet. Daha önce içtin mi hiç ? Çünkü bazen mide nane-limona hassas oluyor, mesela benimki de öyle bir yudum içtiğimde bile kusarım :/ Mideyi düzelteyim derken daha fena olmasın.
evet içmiştim, genelde regl dönemindeki bulantılarımı kesiyor ama buna bi etkisi olmadı :( birde kola-limon ikilisini deneyeceğim.

Back
X