Nolur yardim edin !

MELTEMWIEN

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
66
6
6
31
Arkadaslar yardim edin, hamilelik testi yaptim ve belirsiz cikti, ilk negatif cikti bi kac saat sonra yine baktim ve 2ci cizgi vardi ama gri renk mi desem pembemi desem anlamadim. Sizce hamile olabilirmiyim? [photo=large]1247770[/photo]

Canim foto koyarmisin öyle yorumlamak daha iyi olur adetin kac gun gecti..

Foto koydum kizlar, neden görünmiyor acaba? Ben görebiliyorum fotomu. Benim adetim.düzensiz yani herzaman gelmiyor (

Bendede aynı oldu bikac kez geç silik çizgi oluştu ama hamile değilmişim.

Evet gozukuyor bu hassas test sanirim gozuken bi cizgi var kan ver bence..

Resimde okadar net görünmuyor tabi, ama ciplak göze daha iyi net görebiliyorum. Ama tuaf olan suki ben sabah yapdim testi iyi bakdim negatif di, sonra ise gittim aksam geldim bi baktim 2 cizgi cikmisti.. bende anlamadim

Resimde okadar net görünmuyor tabi, ama ciplak göze daha iyi net görebiliyorum. Ama tuaf olan suki ben sabah yapdim testi iyi bakdim negatif di, sonra ise gittim aksam geldim bi baktim 2 cizgi cikmisti.. bende anlamadim
Bence iki gün sonra testi tekrarlayın. Eğer çizgi daha da koyulaşırsa gebesiniz insallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…