nolur yardım edin :(

Allahım hepinizin gönlünden geçeni tez zamanda versin inşallah.. sizlerin tertemiz dilekleriyle geldi az evvel lavaboya girdim ve çok şükür ki 60. günde beklenen oldu :) regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yehhuuuu
:halay::halay::KK73::KK73:şimdi hedef yumurtlama günümü nasıl bileceğim düzensizlik olduğu için sapma yapacaktır büyük ihtimalle ama olsun buna şükür..

canım çok sevindim. yumurta takibini çok kafaya takma. insan olsun olsun diye uğraşınca ister istemez büyük beklentiye giriyor, olmayınca üzülüyoruz. zihnini boşaltmaya çalış ve daima güzel düşün. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben daha 40 gun oldu bebegimi kaybedeli, hala adet olmadim bekliyorum su an adet olmayi bakalim ne zaman olacak.

Bende pco var o yuzden gecikir hep adetlerim. Ama buna ragmen haberim bile yoktu ki korunuyordum hamile kaldigimda, allah kismet ettiginde olacak demekki diyorum bende ama adet olamamak cok sinir bozucu.

Hormonlariniza baktirin bu arada, hormonlarla ilgili olabilir durumunuz.

Evet kiz kardesim sogan kuru yaparken cok fazla kasik agrisi sorunu yasamis onceleri iyi geldigi icin sanmis ama sonra artinca agri birakmis. Ama olan olmus tabi, rahim duvari incelmis epey o yuzden ben bitkisel kurleri bilincsizce yapmaktan cok korkuyorum.

canım bende de doğumdan önce pco vardı. ilaç kullanmadan adet olmuyodum. sonra ilacı bıraktım ve soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım. neyse işte sonra doğumdan sonra düzeldi bu durum, şuan 35-40 günde bir de olsa adet oluyorum. elhamdülillah. belki senin de öyle olur, güzel düşünelim..

canım bende de doğumdan önce pco vardı. ilaç kullanmadan adet olmuyodum. sonra ilacı bıraktım ve soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım. neyse işte sonra doğumdan sonra düzeldi bu durum, şuan 35-40 günde bir de olsa adet oluyorum. elhamdülillah. belki senin de öyle olur, güzel düşünelim..
Ay insallah canim ya kardesimin oyle olunca korktum ben cok ama su korunma donemi bitsin denerim bakalim

@birmelek87 canım çok sevindim çok :) yumurta takibini testlerle yapabiliyon galiba :) soğan kürünüde unutma doğru kullandığında zararı olmaz inşallah :)

Back
X