Nolur yardım edin

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
Kızlar rahimde yapışma var ameliyat olmadan hamile kalamazsın dedi doktorum bugün adet günüm ameliyat olmadan bakayım bi Sonuç resimde ki gibi ikisini de şimdi yaptım inanamadım tekrar test alıp yapacam doğrumudur

image.webp

Ama kesin hamile kalamazsın dedi doktor yanılma payı varmıdır yeniden test aldım yapmaya gidecem eve şimdi

Canım hamilelik var bence.. Doktorun demiş öyle bir şey ama yanılabilir ya da mucize diyebiliriz. Kan ver tekrar testle uğraşma yani

hamilelik var gibi ama kesin sonuç kan testi hemen bir hastaneye gidip kan testi yaptır bence.
hadi inşallahhh :anneadayı:

benimde rahimde yapışıklık vardı ben biri kimyasal biri dış gebelik olmak üzere iki kez gebelik yaşadım
yani hamile kalmaya engel midir bilmiyorum ama ben hamile kaldım ve sizin sonuçlarınıza göre kesin hamilesiniz bence gidip kan verin biran önce, tebrik ederim bu arada sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inş.

Yani gebelik olabilir ama umarım eskileri gibi olmaz sağlıklı bi gebeliktir inşallah çnk onlardada hcg yükseliyor yarın doktorunuza bi gidin durumu anlatın

Yani gebelik olabilir ama umarım eskileri gibi olmaz sağlıklı bi gebeliktir inşallah çnk onlardada hcg yükseliyor yarın doktorunuza bi gidin durumu anlatın
Benim ikinci gebeliğim bu ilki kürtaj oldu ama doktor rahimde yapışma var dedi hsg çektirdim ondan ilaç etkisiyle gebe kalmış olabilirim diye düşünüyorum

Back
X