nolur yardımcı olun bana :(((

Ah be canım...

Bugün dışarıdaydım ve yanımda sevgili bir çift vardı, hanzo erkek diyor ki seni öyle bir döverim ki sonra da nişanı atarım... Ve kahkaha atıyor.. Kıro olduğu tipinden halinden belli..

Biz de çocuğun sözünü duyduk diye kızcağız ezilip büzülüyor... Sence bu kız ne yapsın...

En başta aile çocuk sana değer vermiyorsa sonra hiç vermeyecek.. Hamile hamile dayak yersin ya da manevi işkence görürsün.. Bir de anasını çekersin. Her şey ii hoşlanın kaynana eziyeti çekilmiyor da senin durumunda hiç çekilmez..

Ayrıl demem ben kimseye ama senin önünde sadece bu seçenek var,, ayrıl adam gibi biri karşına çıkana dek çalış gez hayatına bak.. O adamın egosundan kadrisinden kurtar kendini...

nasıl başlasam bilemedim biraz uzun kusuruma bakmayın :( 23 yaşındayım 5 senelik bir ilişkim var bunun son 2 senesi nişanlı olarak sürdürüyorum her ilişki gibi iyi günümüzde kötü günümüzde oldu ama hep ezilen alttan alan kendinden ödün veren ben oldum bide dayak yedim.çıkmaya başladığımızdan beri her 2 aileninde bilgisi vardı birlikteliğimizden ailesine sevdirmiştim kendimi bende onları çok seviyordum taa ki nişanlım askere gidene kadar..o askere gidince bende çalışmaya başladım zaman geçirmek adına nişanlımda bunu destekliyordu hatta kendisi gir işe demişti ben çalıştıgım yerde yukselmeye başlayınca nişanlıma bişeyler olmaya basladı hergün ağır hakaretler küfürler neye uğradığımı şaşırdım işten çıkmam için zorladı bendekide inat çıkmadım daha çok çalıştım.babası dışında kimse desteklemiyodu beni bigün annesi beni aradı ve yüzükleri istedi tabi benim ailemden kimsenin haberi yok ben kimse kırılmadan duymadan düzeltmeye çalışıyodum bi gün o kadar bunalttı ki hastanede actım gözlerimi herkes ögrendi .sonrasında eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım bunu ailesine söyleyeceğimi söyledim ondan sonra geri vites yaptı özür dilemeye başladı ama attı bir kere nişanı bende ilk defa kendimden ödün vermedim ve affetmedim kendimi işe verdim arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım dışarda da bi hayat varmış onu gördüm sonra anneme neler neler dedi iş hakkında annemde çalışma bırak boşver malzeme verme eline ayrıl gitsin dedi annemi kıramadım ama o amacına ulaştı sonra izne geldi özürler çiçekler yine dayanamadım.benim ailem bana o kadar laf soylemesine rağmen kibar davrandı ama onun annesi üstünden 3 ay geçti hala yüzüme bakmaz.şimdilerde yine ters davranıyor nişanlım 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben boğuldum bıktım artık herşeyime laf söylüyor ama o kadar olaydan sonra ben şimdi sesimi çıkartamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ne yapmalıyım nolur bi akıl fikir verin bana :14::14::14::14:

canım kıskançlık ayrıdır psikopatlık ayrıdır. sana nasıl şiddet uygulayabiliyor. bu nişanlıyken böyleyse evlendiğinde nasıl olur bir düşünsene. eğer ailen olan biten her şeyi bilmyorsa onlara en ince ayrıntısına kadar anlat. bakalım o zaman ne diyecekler. bak ondan ayrılınca dışarıda hayat varmış onu gördüm diyorsun demek ki sen onun için kendi hayatından bile vazgeçmişsin. senin kıymetini bilmeyen birini çekme derim ben. daha yaşın genç. tabi hayat senin karar senin yine de. ama üzülmeni istemem hemcinsim olarak..

aynen oyle bir bayan olarak ben bile utanıyorum kendi durumuma biraz açılmak için paylaşmak istedim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten hiçbirşey yapmıyorum düzeltmek adına eğer dediği gibi çok seviyorsa kendi uğraşsın ama ben kafaya takmaktan hiç birşey yapamaz oldum

Keske isi birakicaginiza yuzukleri suratina carpsaydiniz. Evlenmeden sizi bu kadar yipratan biri, evlilikten sonra iyiye dogru degisir mi sizce?
.

Nişanlınla annesi seni kötü gösterse ne olur ki? Elalem bu kız kötüymüş demesin diye ömür boyu dayak mı yiyeceksin? İşi bırakmasan daha iyi olurmuş aslında ama olan olmuş. Bırak o beş para etmez adamı da hayatına bak sen artık.

nasıl başlasam bilemedim biraz uzun kusuruma bakmayın :( 23 yaşındayım 5 senelik bir ilişkim var bunun son 2 senesi nişanlı olarak sürdürüyorum her ilişki gibi iyi günümüzde kötü günümüzde oldu ama hep ezilen alttan alan kendinden ödün veren ben oldum bide dayak yedim.çıkmaya başladığımızdan beri her 2 aileninde bilgisi vardı birlikteliğimizden ailesine sevdirmiştim kendimi bende onları çok seviyordum taa ki nişanlım askere gidene kadar..o askere gidince bende çalışmaya başladım zaman geçirmek adına nişanlımda bunu destekliyordu hatta kendisi gir işe demişti ben çalıştıgım yerde yukselmeye başlayınca nişanlıma bişeyler olmaya basladı hergün ağır hakaretler küfürler neye uğradığımı şaşırdım işten çıkmam için zorladı bendekide inat çıkmadım daha çok çalıştım.babası dışında kimse desteklemiyodu beni bigün annesi beni aradı ve yüzükleri istedi tabi benim ailemden kimsenin haberi yok ben kimse kırılmadan duymadan düzeltmeye çalışıyodum bi gün o kadar bunalttı ki hastanede actım gözlerimi herkes ögrendi .sonrasında eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım bunu ailesine söyleyeceğimi söyledim ondan sonra geri vites yaptı özür dilemeye başladı ama attı bir kere nişanı bende ilk defa kendimden ödün vermedim ve affetmedim kendimi işe verdim arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım dışarda da bi hayat varmış onu gördüm sonra anneme neler neler dedi iş hakkında annemde çalışma bırak boşver malzeme verme eline ayrıl gitsin dedi annemi kıramadım ama o amacına ulaştı sonra izne geldi özürler çiçekler yine dayanamadım.benim ailem bana o kadar laf soylemesine rağmen kibar davrandı ama onun annesi üstünden 3 ay geçti hala yüzüme bakmaz.şimdilerde yine ters davranıyor nişanlım 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben boğuldum bıktım artık herşeyime laf söylüyor ama o kadar olaydan sonra ben şimdi sesimi çıkartamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ne yapmalıyım nolur bi akıl fikir verin bana :14::14::14::14:

dayak yiyorsun,hakaret ediyor,seni insan yerine koymuyor. sen hala sevgi derdindesin .
ne diyeyim bunu kabul edene, sana müstahak demekten başka şimdi.:ssz:

Son düzenleme:
Dayak mi hakaret mi kufur mu ??
Bu adam bozuntusunun seni sevdigine gercekten inaniyor musun ?
Bi de evlenmeyi mi dusunuyorsun ?
Affediyorsun ?
Devam et.aferin.

Her insan kendine layik gordugu hayati yasar,kendine layik gordugu laflari duyar.eger birisi sana kufur ediyorsa siddet uyguluyorsa sen izin verdigin icin oluyordur.bunu hicbir zaman unutma

Back
X