Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .