• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardımcı olun

O zaman ayrılma yine dövsün nasılsa seviyorsun
3.Çocuk olur
Yine hapse girer böyle böyle devam edersiniz

Cidden anlamıyorum 2.Çocuk yaşın küçük gir ise çalış korkmak ne demek git ailenin yanına
Gençliğim gitti diye ağlamanın hicbir anlamı yok böyle yaparsan o çocukların hayatı da gidicek

Kendin için olmasa bile o çocuklar için bir adım at

Çocuklarım için diyorsun ama çocukların böyle bir baba figürü ile aynı evde büyümektense babasız büyümeleri çok daha iyi bence. Ben de boşanmış anne baba çocuğum, ne kardeşlerimde ne de bende bir travma oluşmadı. Hepimizin şu an normal hayatları var. O yüzden böyle saçma bir kılıf uydurup kendini kandırmaya çalışma bence.

Canını ve çocuklarını seviyorsan cesaretini topla ve o evden ayrıl. Ailen sahip çıkmıyorsa kadın sığınma evleri var onları araştır

Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Olmusla olmuse çare yok. Orda hergun öleceğine boşan ne yaparsa yapsın. Baştan hataya suruklenmissin ne diye yaptın ettin diye aşağılamanin faydası sana yok şuan. Burdaki insanları bazen anlamak gerçekten çok güç. 22 yaşında biri gelmiş burda fikir almak istiyor bizim hemcinsimiz puh sana bide bebek yapmışsın bide şöyle yapmışsın diye asagiliyor. Oda pişman zaten yapmış cahillik girmiş batağa nasıl akıl verelim diyeceginize yuhaliyorsunuz. Yapmayın.

Oturdugun yerde ağlamakla dövünmekle olmuyor

Seni istemeyen bir es varken halen seviyorum ama korkuyorum çelişkisi taşıyan birisin
Bir dünya kadın var ne işlerde çalışıyorlar

O arabayı satsın cehennem olsun
Sen çocukların bir hayat kurun 4 senedir aileni görmüyorsun esin hapiste sanki sen özgürsün

Bence asıl sen hapistesin farkına var ve adım at kimse kimse için bir şey yapmaz
Kendin yapmadıkça

Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Mesela bizim ne dememizi bekliyorsun? Hangi konuda kararsızsın? Ne yazılsa rencide etmeyin diyorsun. Zaten rencide etmiş seni kocan edeceği kadar onca yaptıklarından sonra hala soruyor musun ne,yyapmalıyım diye?
Ailen destek cıkıyormus işte adamda git demiş çocuklarını düşünüyorsan şiddet ortamından uzaklaştır. Babasızlıktan daha kötü birşey varsa oda kötü davranan bir babadır.
( babasıyla,iyi geçinip vebabasını kaybetmişleri tenzih ediyorum)
Adamda yurt dısına gitme planları yapıyormuş zaten. Senide pek umursadıgı yok gibi duruyor.
Kalk git ailenin yanına daha,ne,desteği bekliyorsun az bi toparlanıp iş bulursun. Ne bileyim ya bu yaşadıklarından daha kötü şeyler mı yasayacaksın. Allah yardımcın olsun. Kendini düşün azcık. Sana zarar verecek adam zaten veriyor evliyken daha neyinden korkuyorsun. Yapma canına yazık daha saglklı bir ortamda cocuklarını büyüt yazık onların psikolojisine.

Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
Şu an güç bela nikahlı kalabiliyorsunuz diye anne babası birlikte olan çocukların yaşadığı hayatı mı yaşıyorlar yani sizin kafanızda? 22 yaşındasınız, herif siz tanıyalı 3 kere hapse girmiş, defalarca aldatmış, şiddet uygulamış ama bu sizi hiç durduramamış, şimdi de sizi başından atıp yurtdışına kaçmaya bakıyor halen devam ediyorsunuz yapışıp kalmaya. Ya ben kocamsız yapamam deyin, onun yüzüğü parmağımda olsa yeter deyin, arada bir gelse yeter deyin. Deyin bunu gözünüzü seveyim. Çocukların sırtına yıkmayın güçsüzlüklerinizi, zaaflarınızı. Nefret geldi bu kaçış psikolojinizden.

Ben bu konuyu okudum eminim. Üye adını hatırlasam bulacağım

22 yaşında mahvolmuş bir hayat ... Eğer ailen kabul ediyorsa durma git boşan o toksikten genceciksin daha hayatının bahari .. havlayan köpek issirmazmis bunu da aklında bulundur

Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
Sadece bebeklere yazık.

İzmir’de romanlarında yoğunluklu olduğu bir mahallede yaşıyorum. Gencecik bir kız var yaşı belki 20 bile yoktur o kadar küçük, geçen bizim iki üstteki romanlarla konuşurken duydum,eşi cezaevindeymiş ona para yatırmaya mı ne gidiyormuş, bebek arabasında var bir bebek yanında var 2-3 yaşlarında bir bebek, karnıda kocaman karnında da var bir bebek, daha kendisi çocukken 3 tane çocuğa ana olmuş, koca hapiste kendi 3 çocukla…O kadar üzüldüm ki…Yaşıtları okurken,çalışırken,gezip tozarken onun durumu gerçekten içimi acıttı.
Sizde ailenize söyleyin boşanıp bir süre yanlarında kalmak istediğinizi. İlk etapta anneniz çocuklara baksın sizde bir işe girin. Sıkıntı çıkarmazlarsa onlarla yaşarsınız evin giderlerine ortak olursunuz.

Şu an güç bela nikahlı kalabiliyorsunuz diye anne babası birlikte olan çocukların yaşadığı hayatı mı yaşıyorlar yani sizin kafanızda? 22 yaşındasınız, herif siz tanıyalı 3 kere hapse girmiş, defalarca aldatmış, şiddet uygulamış ama bu sizi hiç durduramamış, şimdi de sizi başından atıp yurtdışına kaçmaya bakıyor halen devam ediyorsunuz yapışıp kalmaya. Ya ben kocamsız yapamam deyin, onun yüzüğü parmağımda olsa yeter deyin, arada bir gelse yeter deyin. Deyin bunu gözünüzü seveyim. Çocukların sırtına yıkmayın güçsüzlüklerinizi, zaaflarınızı. Nefret geldi bu kaçış psikolojinizden.

Katip bu üye şeye benzemiyor mu Eşi hapiste 2. çocuğuna hamileydi ama resmi nikahları yoktuı. Ayrılmak kolay olur diye boşanmıyorum diyordu.

Aileni ara ablacım biletini alsınlar ilk uçakla otobusle artık ne varsa binip yanlarina git. Büyüklerin sana destek olurlar boşanır çocuklarınla yeni hir hayat kurarsin elinden geldigince. Bunlar sonraki adımlar. Bence sen ilk olarak ailenin yanina istanbula git hemen.

Back
X