Nolur yardımcı olun?

myrabbitmylowe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
36
8
1
34
Bir senelik bir ilişkim vardi.Erkek arkadaşımı çok sıktım,çok bunaldı benden.Hep beni uyardı, günlerce konuşmadı benimle.Ben hep degişcem dedim ama gene aynı oldum.En son gene tartıştık.Bana sen beni çok yordun, bunaldım, özgüvenim yok benim kendime güvenim bile yok artık.Seni çok uyardim ben.Sen benim evlendigimizde yapmandan korktugum şeyleri şimdiden yaptın dedi.Ben çok dil döktüm ona.Degisicem bak bu son falan dedim.O beni çok seviyo ve üzülüyo eminim buna da.Dün dayanamadım yazdım.Bana nolur beni yalnız bak.Bi süre daha konuşmayalım.O suc ve cezayi merak ediyodu.Sen oku bana anlatırsın dedi.Ben sana arada şarkı da atarım dedi.Bi gün seni arıcam dedi.Şuan bunalımda.Ben çocuk gibiyim onun gözünde.Napmaliyim bu cocuga nasil davranim kizlar aramiz duzelsin.Nasil degisicem ben kendime nasil hakim olucam ayrica nolur yardımcı olun :-(

gerçektende otur oku suç ve ceza yı.adam yeterki beni arama muhabbeti yapmış.her aramak istediğinde burada bize yaz bizimle sohbet et ama onu arama

gerçektende otur oku suç ve ceza yı.adam yeterki beni arama muhabbeti yapmış.her aramak istediğinde burada bize yaz bizimle sohbet et ama onu arama
Yok okucam cidden.Hatta kitabı alayım resmini atıcam ona.Bak okumaya basladim dicem.Anlasin degismeye basladigimi.İyi bisey mi arama demesi.lutfen yalni birak falan dedi.Bu arada kendime de cok bakicam.O da uzuluyo.gercekten degismem lazim

Hangi konuda sıkıp bunalttın yani hangi yönünü değiştirmek istediğini anlayamadım.
Çok kiskancim.Çok konusuyorum ve bos konusuyorum galiba.Bazen sacmaliyorum.Onun ustune çok dustum.Nerdesin napiyosun.Bi de arkadaslari hakkinda senin parani yiyolar demistim.Buna da kizdi

Simdiki erkekler bunaltilmaya gelmiyo zaten rahat birakcan onlara gore sende gayet ilk tanistigin gibi davran kiskanc takilma ters konusma o konusmadikca bisey konusma sen konu acma konusmak icin bosver niye ustune dusuyosun ne kadar dusersen o kadar cabuk kacar elinden

Simdiki erkekler bunaltilmaya gelmiyo zaten rahat birakcan onlara gore sende gayet ilk tanistigin gibi davran kiskanc takilma ters konusma o konusmadikca bisey konusma sen konu acma konusmak icin bosver niye ustune dusuyosun ne kadar dusersen o kadar cabuk kacar elinden
Bana sana arada sarki falan atarim yalniz birak dedi.Zaten uc hafta yazmadim bi tek dun yazdim.

Yok okucam cidden.Hatta kitabı alayım resmini atıcam ona.Bak okumaya basladim dicem.Anlasin degismeye basladigimi.İyi bisey mi arama demesi.lutfen yalni birak falan dedi.Bu arada kendime de cok bakicam.O da uzuluyo.gercekten degismem lazim
Adam beni arama demiş.Siz hala fotograf atıcam derdindesiniz.Sıkıntı kendinize bakmanız da değil zaten.Sevgilinizin üzüldüğünü de sanmıyorum rahatlamıştır.
Aşkta gurur olmaz sözüne hiç inanmıyorum gayet olur.Gördüğüm kadarıyla erkekler zaten sizin gibi pervane olan kadınlardan pek hoşlanmıyorlar.Ve inanın hiç hoş durmuyor karşıdan da.Bence onu bi daha aramayın derim size.
Gerçekten 25 yaşında mısınız bi de merak ettim?

Adam beni arama demiş.Siz hala fotograf atıcam derdindesiniz.Sıkıntı kendinize bakmanız da değil zaten.Sevgilinizin üzüldüğünü de sanmıyorum rahatlamıştır.
Aşkta gurur olmaz sözüne hiç inanmıyorum gayet olur.Gördüğüm kadarıyla erkekler zaten sizin gibi pervane olan kadınlardan pek hoşlanmıyorlar.Ve inanın hiç hoş durmuyor karşıdan da.Bence onu bi daha aramayın derim size.
Gerçekten 25 yaşında mısınız bi de merak ettim?
Evet 25im.Ben tamamen bitmesinden korkuyorum ama.Kendimi degistircem dedim.Hergun icki falan iciyo artik saldi kendini

Back
X