Nolur yardımcı olun?

Kimse için değişmek zorunda değilsin. Zaten değişmek öyle kolay bir şey değil. İlk başta değiştim zannedersin sonra gerçek benliğin çıkar ortaya. Ben şuna inanıyorum eğer ortada kıskançlık varsa güvensizlik vardır. Onun size güven vermeyen davranışları,sözleri olmuş ki sizde bu hâle gelmişsiniz. Eğer durum böyleyse sizde ondan güvenilir olmasını isteyin. Tek taraflı değil bu işler. Ayrıca burdan yardım almak zor. Çoğu insan tavsiyede bulunmak yerine eleştirmeyi,yermeyi,laf atmayı tercih ediyor. Ya da seni ve ilişkini bilmeden hemen "bu iş bitmiş,ayrıl" gibi tepkiler geliyor. Bu ilişkiyi bilen sensin,iyice düşün.
Evet baksana hemen bitmiş kurtulmuş yazmislar ama ben duzeltmeye çalisiyorum bazi şeyleri

Evet baksana hemen bitmiş kurtulmuş yazmislar ama ben duzeltmeye çalisiyorum bazi şeyleri

Bugün bende bir konu açmıştım orda da aynı şey oldu. Ayrıl,platoniksin sen,kendi kendine güvey olma,sana değer vermiyor vs. Peki şimdi ne mi oldu? Sorub yaşadığım kişiyle nihayey bugün konuşabildik ve her şeyin nedenini anladım. Demem o ki, burdaki çoğu kişiyi ciddiye alma. Felaket tellalı gibiler. Bu ilişkiyi sen biliyorsun. Eğer eskisi gibi iyi olcağınızı düşünüyosan devam et. Gurur vs. bu kadar da önemli değil bu konularda.

Bugün bende bir konu açmıştım orda da aynı şey oldu. Ayrıl,platoniksin sen,kendi kendine güvey olma,sana değer vermiyor vs. Peki şimdi ne mi oldu? Sorub yaşadığım kişiyle nihayey bugün konuşabildik ve her şeyin nedenini anladım. Demem o ki, burdaki çoğu kişiyi ciddiye alma. Felaket tellalı gibiler. Bu ilişkiyi sen biliyorsun. Eğer eskisi gibi iyi olcağınızı düşünüyosan devam et. Gurur vs. bu kadar da önemli değil bu konularda.
İnaniyorum tabiki.O bana zaman ver nolur dedi.Ben ona uzun bi süre zaman vericem sıkmıcam bogmiycam.Ben kendimi degistirmeye çaliştigimi ona gostericem sadece.Benden uzaklaşmasin istiyorum

Back
X